Sevgilinin Senden Ayrılmaması İçin Dua

muhabbet için bu Esma i şerifleri 3000 kere oku sabru kararı kalmıya. İnanmıyan kafir ola[ ben demiyorum kitabın yazarı öyle diyor.] sakın 3000 den fazla okuma sevdiğin helak olur.Bu mübarek Esma nın cin çıkarmak için de acaip bir havası celilesi vardır. cinni çıkarmak çıkmasa onu helak etmek için 100 kere okuyup her okuyuşta havaya üfüresin adet tamam olmadan cin çıkar çıkmasa helak olur.Zinhar emanet olsun dekme kimseye okutmayasın.

BismillahirRahmanirRahim.

YA KADİRU YA ELLAH YA KADİMU YA ELLAH YA RAHMANU YA ELLAH YA RAHİYMU YA ELLAH YA KERİYMU YA ELLAH.

Eski Sevgiliyi Aşık Etme Yolu Duası

Sevdiği bir kimsenin kendisini bilmukabele sevmesi ve onun muhabbet ve sevgisini celbetmek için bir bardak temiz suya yedi yüz seksen altı defa Besmele-i Şerife’yi okuyarak o su, muhabbet ve sevgisi arzu edilen kimseye içirilirse onun kalbinde okuyan veyahut niyetine okunan kimseye karşı şiddetli bir sevgi ve muhabbet hasıl olur.

Eşin Eve Bağlanması İçin Dua

Eşini ve yuvasını ihmal eden bir eşin dışarıya karşı gözünü bağlamak ve kalbini haramdan zinadan alıkoymak için; aşağıda gelen ayetleri rıbata ait nahıs bir saatte yazar, ıssız bir yerde ulu bir ağaç dibine gömersin.

Hatemallahü ala kulubihim ve ala sen’ihim, ve ala ebsarihim ğaşaveh, ve lehüm azabün aziym
Ve cealna mim beyni eydihim sedden ve min halfihim sedden fe ağşeynahüm fehüm la yübsirun

Sevgilinin Seni Çok Sevmesi İçin Dua

Sevdiğiniz, Aşık olduğunuz kişi için abdest alınır ve 4 rekat namaz kılınır.

O kişinin resmine ve bir eşyasına bakarak 19 kere Peygamber efendimiz e sala ti selam gönderilir ve 199 kere Ved duha süresi okunur.

Allahin izniyle isteğin yerine gelir. Duha süresi Kurani kerimin 93. süresidir.

Duha süresi

Bismillahirrahmanirrahim.
ved duha, Velleyli iza seca, Ma veddeake rabbuke vema gala, Velel ahiretu hayrun leke minel ula, Velesevfe yuğtike rabbuke feterda, elem yecidke yetimen feeva, ve vecedeke zallen feheda, ve vecedeke ailen feeğna, feemmel yetime fela teghar, ve emmes saile fela tenhar, ve emma biniğmeti rebbike fehaddis.

Anlamı:
Duhâ, kuşluk vakti demektir. Sure, adını ilk ayette geçen bu kelimeden alır. Fecr süresinden sonra Mekke’de inmiştir, 11 (onbir) âyettir. Sürede ahir zaman Peygamberinin hususiyetlerinden biri yani yetim oluşu ele alınır ve kendisi teselli edilir.
-Rahmân ve Rahîm (olan) Allah’ın adıyla.
-Andolsun kuşluk vaktine
-Ve sükûna erdiğinde geceye ki,
-Rabbin seni bırakmadı ve sana darılmadı.
-Gerçekten senin için ahiret dünyadan daha hayırlıdır.
-Pek yakında Rabbin sana verecek de hoşnut olacaksın.
-O, seni yetim bulup barındırmadı mı?
-Şaşırmış bulup da yol göstermedi mi?
-Seni fakir bulup zengin etmedi mi?
-Öyleyse yetimi sakın ezme.
-El açıp isteyeni de sakın azarlama.
-Ve Rabbinin nimetini minnet ve şükranla an.

Kocamın Eve Bağlanmasını İstiyorum

İlk gece 1000 kere 2.Gece 3000 kere 3.Gece 6000 kere YA VEDÜD oku ve her 100 kere aşağıdaki duayı oku ve bu duadan bir tane daha yazıp kapının kenarına as, yerleştir.

ALLAHÜMME YA VEDÜD YA VEDÜD YA VEDÜD YA ZEL ARŞİL MECİD YA MÜBDİ-U YA MUİYD YA FE’ALU LİMA YURİD ES ELÜKE Bİ NURİ VECHİKE VE SEYRANİ HÜBBİKE VE KULUBİ ENBİYAİKE VE EVLİYAİKE EN TELKİYE SECUCİN AHİN KECUCİN AHİN RECUCİN AHİN ŞECUCİN AHİN TECUCİN AHİN SECUCİN AHİN ĞECUCİN AHİNZECUCİN AHİN DECUCİN AHİN ZECUCİN AHİN ĞECUCİN AHİN

Aşık Edip Döndüren Dua

Bu amelin yapılacağı gün riyazatlı oruç tutulmalıdır oruç açıldıktan sonra yatsı namazı sonrası kıbleye karşı oturularak bin defa nas suresi okunur her yüzde bir defa aşağıdaki dua okunur

Ecîbû tevekkelû eyyühel vesvâsil hannâsi bi kalbihi fülân ibni
fülânete bil mehabeti vel meveddeti ve attıfû kalbihi alâ bi
hakki hâzihis sûreti erîfeh.

erkek bayana okuyacaksa kalbihi olan yer kalbiha olarak söylenir

Sevgilin Seni Düşünsün Duası

Sizi bırakıp giden bir sevdiğinizi size geri getirmek için bu etkili duayı okumanız gereklidir. Allah’ın izniyle sevdiğinize kavuşacaksınız dır.

bu ayeti özellikle Cuma gününden başlayarak devamlı okunursa kaçan kimse geri gelir.
Bismillahirrahmanirrahiymi.
Vecealna min beyni eydiyhim sedden vemin halfihim sedden fe ağşeynahüm fehüm la yübsırun.

Kocamın Bana Bağlanması İçin Dua

Abdest alinir.
17 kere Cin suresiin ilk 4 ayeti okunur.Kurani kerimin 72. suresidir.
Sonra Peygamber efendimize 100 kere salavat getirilir.Sonra 3 kere Yasin ve 3 kere Ayetel kürsi okunur.Sonra 40 kere Tebbet suresi okunur.(Tebbet süresi Kurani kerimin 111.süresidir.)
7 kere “Falem ennehü la ilahe illalahü ya rahman .Fettahizühü vekiylenve Kanallahü Alimen Hakime.Innellahe Ala külli seyin kadir.Tevekkelü ya hüddamü hazihil Esmaisserifete bicelbi ve ihdari (falan oglu kizi filan)

Beğendiğin Biriyle Evlenmek İçin Dua

Evlenmek her kulun hakkıdır. Evlenip bir aile kurmak düzenli aile kurmak huzurlu aile kurmak her kulun hakkıdır. Ancak hayırlı bir kısmetle evlenmek için Allah’a daima dua etmeli ve karşınızda hayırlı bir kısmet çıkması için dilek dilemelisiniz.
3 cuma sala vakti yeni ve beyaz bir mendil üzerine 489 kez Ya Fettah 41 kez fatiha okunur sonra allahümme iftah bismikel fettah ukdete[kime okuyorsan filanın kızı filane denilecek] velestaha ba’len saliha bi hakkı kelamikel kadim ve resulukel kerim ve bi elfi la havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim ve sallallahu ala seyyidina Muhammedin ve ala alihi ve sahbihi ve sellem okunur bu mendil göğüs üzerinde cilde temas etmek üzere yalnız okuma zamanlarında çıkacak hep orda kalacak 22. gün sandığa veya dolabına koyarak muhafaza edilecek kısa zamanda hayırlı bir talibi çıkar.

Eşinin Tekrardan Aşık Etme Duası

sevdiğininiz birinin size aşık olması için okunuyormuş akideşler ben denemedim faydalı yazıyor deneyin görün dua şöyle

bismillahirrahmanirahim üskün ve bikudretillahi üskün ve biizzetillahiüskün ve biazametillahi üskün ve bicelalillahi üskün ve muhammed resullahi sallallahu aleyhi vesellem üskü tum tum tum emmen emmen emmen billahil meliki vahidil kahhar

Kocanla Muhabbet Duası

Çok etkili bir muhabbet duasi

1. Kontrol altına alınabildiğinde bir haftada nefret etmekte olan birini bile ayağınıza kapandırabilirsiniz.
Öyleki bundan daha seri bir celb, muhabbet azameti yok diyebilirim.
Ancak bu azameti herkes okuyamaz. Bundaki sır aşık edilmek istenen kişinin hayatında bir başkası olmaması ve o kişiyi iradesi dışında engelleyen birşeyin olmaması. Aksi halde gelmek isterde gelemezse işkence olur.
Bir diğer hususta daha önce paranomal deneyi yapmamış olanlar, yani; havas tecrübesi edinmemiş kişiler okumamalıdır, çünkü okurken verdiği ağırlık oldukça fazladır. Bünyeniz kaldırmazsa okumayınız lütfen.
Sonra birde sizi kurtarmak için çabalamayalım.
Bu azametin birkaç okunuş şekli vardır. Size tazsiye ettiğim usul ise şöyledir;
Ay büyüdüğü döneme girdikten sonraki ilk çarşamba gecesi on ikiden sonra iki rekat hacet namazı kılınır. Niyet söylenir. Amber veya amber sandoz buhuru yakılır. 41 salavat okunur ve ardından azamet 21 defa okunur. Her bir okumada en altta kırmızı renge boyadığım kısım 7 defa okunur. Bu şekilde 21 rakamı tamamlanır.
Ve buna yedi gün boyunca devam edilir.
Ancak başlamadan önceki ilk bir hafta içinde 1001 fatiha okumak çok faydalı olur derim. Bu surenin tasarrufuna ulaşmak için gereklidir. Aksi halde ıskalama şansıda olabilir bilginize.
Bismillâhirrahmânirrahîm.
Elhamdülillâhi rabbil âlemîn. Yâ Hayyü Yâ Kayyûmu ecib Yâ Rûkyâîl. Semîan mutîan ente ve huddâmeke Müzhib. Bi hakki Elhamdülillâhi rabbil âlemîn. Ve bi hakkil Hayyil Kayyûmi ve bi hakki seyyidinâ Muhammedin aleyhissalâtü vesselâm ve bi hürmetil melâiketil müvekkelîne bi kavâimil arşi Ebced.tevekelü ya hüddam bi celbi muhabbetti ve meveddeti ve şahaveti filan binti filan bi hakkı ayettişşerife elvahen 3 elacele 3 essate 3
Errahmânirrahîm. Yâ Raûfu Yâ Atûfu ecib Yâ Cebrâîl aleyhisselâm. Semîan mutîan ente ve huddâmeke Ebyad. Bi hakkir Rahmânirrahîmi Ve bi hakkir Raûfil Atûfi ve bi hakki seyyidinâ Muhammedin aleyhissalâtü vesselâm ve bi hürmetil melâiketil müvekkelîne bi kavâimil arşi Hevzah. .tevekelü ya hüddam bi celbi muhabbetti ve meveddeti ve şahaveti filan binti filan bi hakkı ayettişşerife elvahen 3 elacele 3 essate 3
Mâliki yevmiddîn. Yâ mukallibel kulûbi vel ebsâri ecib Yâ Semsemâîl semîan mutîan ente ve huddâmeke Ahmer. Bi hakki Mâliki yevmiddîn. Ve bi hakki mukallibel kulûbi vel ebsâri ve bi hakki seyyidinâ Muhammedin aleyhissalâtü vesselâm ve bi hürmetil melâiketil müvekkelîne bi kavâimil arşi Taykel. .tevekelü ya hüddam bi celbi muhabbetti ve meveddeti ve şahaveti filan binti filan bi hakkı ayettişşerife elvahen 3 elacele 3 essate 3
İyyâ kena’büdü ve iyyâ kenesteîn. Yâ Serîu Yâ Karîbü ecib Yâ Mîkâîl semîan mutîan ente ve huddâmeke Bürkân. Bi hakki İyyâ kena’büdü ve iyyâ kenesteîn. Ve bi hakkis Serîil Karîbi ve bi hakki seyyidinâ Muhammedin aleyhissalâtü vesselâm ve bi hürmetil melâiketil müvekkelîne bi kavâimil arşi Mensa’. .tevekelü ya hüddam bi celbi muhabbetti ve meveddeti ve şahaveti filan binti filan bi hakkı ayettişşerife elvahen 3 elacele 3 essate 3
İhdinas sirâtal müstakîm. Yâ Kadiru Yâ Muktediru Ecib Yâ Sarfeyâîl semîan mutîan ente ve huddâmeke Şemhûreş bi hakki İhdinas sirâtal müstakîm. Ve bi hakkil Kadiril Muktediri ve bi hakki seyyidinâ Muhammedin aleyhissalâtü vesselâm ve bi hürmetil melâiketil müvekkelîne bi kavâimil arşi Faskar. .tevekelü ya hüddam bi celbi muhabbetti ve meveddeti ve şahaveti filan binti filan bi hakkı ayettişşerife elvahen 3 elacele 3 essate 3
Sirâtallezîne enamte aleyhim. Yâ Alîmü Yâ Hakîmü. Ecib Yâ Anyâîl semîan mutîan ente ve huddâmeke Zevbeah. Bi hakki Sirâtallezîne enamte aleyhim. Ve bi hakki Alîmil Hakîmi ve bi hakki seyyidinâ Muhammedin aleyhissalâtü vesselâm ve bi hürmetil melâiketil müvekkelîne bi kavâimil arşi Şetsah. .tevekelü ya hüddam bi celbi muhabbetti ve meveddeti ve şahaveti filan binti filan bi hakkı ayettişşerife elvahen 3 elacele 3 essate 3
Ğayril mağdûbi aleyhim veladdâllîn. Yâ Kâhiru Yâ Azîzü ecib Yâ Kesfeyâîl. semîan mutîan ente ve huddâmeke Meymûn. Bi hakki Ğayril mağdûbi aleyhim veladdâllîn. Ve bi hakkil Kâhiril Azîzi ve bi hakki seyyidinâ Muhammedin aleyhissalâtü vesselâm ve bi hürmetil melâiketil müvekkelîne bi kavâimil arşi Zadzağ. .tevekelü ya hüddam bi celbi muhabbetti ve meveddeti ve şahaveti filan binti filan bi hakkı ayettişşerife elvahen 3 elacele 3 essate 3
Aksemtü aleyküm Yâ Melâiketir rûhâniyeti minel ulviyyâti ves süfliyyâti ve Yâ huddâme fâtihatil kitâbi ecîbûnî ve ümiddûnî ve a’yinûnî fî cemîı ümûrî elvâhan elvâhan elacele elacele essâate essâate bi hakkis sebıl mesânî vel kurânil azîm. Ve bi hakkil esrâri vel berekâti fîhâ bi hakki mâ ta’tekıdûnehü minel azameti vel bürhâni ve bi hürmeti seyyidinâ Muhammedin aleyhissalâtü vesselâm. Allâhümme sehhirlî abdikel refrefil Uhaydar inneke alâ külli şeyin kadîr. Bi rahmetike yâ erhamer râhimîn.
Azamet içinde geçen “filan binti filan” yerlerine sevdiğinizin adı /annesinin adı yazılır ve okunur. Eğer okuyacak olan kişi bayan ise “binti” sözcüğü yerine “ibni” demelidir.

Sevdiğin Kişiyi Kendine Aşık Etme Duası

Bu amelin yapılacağı gün riyazatlı oruç tutulmalıdır oruç açıldıktan sonra yatsı namazı sonrası kıbleye karşı oturularak bin defa nas suresi okunur her yüzde bir defa aşağıdaki dua okunur

Ecîbû tevekkelû eyyühel vesvâsil hannâsi bi kalbihi fülân ibni
fülânete bil mehabeti vel meveddeti ve attıfû kalbihi alâ bi
hakki hâzihis sûreti erîfeh.

erkek bayana okuyacaksa kalbihi olan yer kalbiha olarak söylenir

Eski Eşinden Ayrılıp Sana Dönmesi İçin Dua

Sevdiği insanın kendisine daha çok bağlanmasını isteyen bir kimse cuma gecesi gece yarısından sonra iki rekat namaz kılıp ardından altta gelen duayı 3000 defa okursa sevdiği kişi kendisine derin bir aşk ve muhabbetle bağlanmış olur.
Okunacak dua budur:
Fe-in tevellev fe-kul hasbiyellahü la ilahe illa hüve aleyhi tevekkeltü ve hüve Rabbül arşil azim.

Giden Eşini Geri Getirme Duası

Bismillahirrahmanirrahim,
Hamdü senai ve kibriyai zati ve hulku küllühüm, abdi ve imai vel enbiyaü ver rusülü evliyai ve asfiyai ve muhammdün rasulüllahi sallallahü aleyhi vessellem. Nebiyyi ve rusüli inni kad zevvectül eşyae liyedüllu ala vahdaniyyeti eşhedü ve melaiketi sevati ve hameletü arşi inni kad zevvectü emeti hakkal bediy’ı fıtrati ve menbeu kudreti ademü aleyhisselam, aleyhi salati ve tesbihi ve tenzihihi ve tehlili ve hüve ayetel kürsi bişehadeti en la ilahe illallahü ya ademü ya havvaü üdhula cenneti ve küla semerati vela takraba şecerati, esselamü aleyküma ve rahmeti ve bereketi. Allahümme ahrık ve heyyic ve eclib ve eczib kalbi ve akli ve ruhi ve cemi’ı azai ve cemi’ı cevarihi fülan ibni fülan ala hubbi ve aşkı ve mehabbeti ve meveddeti fülan binti fülan bil mehabbetil kaviyyet veş şediydeti min gayri mühletin bila ihtiyrin bil aceli ves sür’ati. Allahümme ellif beyne muhammed ve aişe radıyallahü anhüm ve radü anh. Ve bihakkı cebraile ve mikaile ve israfile ve azraile salavatullahi aleyhim ecmain. Ve bihakkıl enbiyai vel mürselin. Ve sallallahü ala hayri halkıhi muhammedin ve alihi ve sahbihi ecmainet tayyibinet tahirin. Ve selamün alel mürselin vel hamdü lillahi rabbil alemin.

Dua okunurken ibni ifadesi olan yerde erkeğin ismi ile annesinin ismi, binti ifadesi olan yerde kadının ismi ile annesinin ismi okunacak.

Hayırlı olan her niyet için kırk bir kez okumak yeterlidir.

Misafirliğe gidecek olan bir kimse evden çıkacağı zaman bu duayı üç kez okuyarak avucuna nefes eder ve elini yüzüne sürer ise gittiği yerde sevgi ve muhabbetle karşılanır ve her haceti görülür.

Bu duayı her gün en az bir kez okuyan kimseye herkes sevgi, şefkat ve merhamet nazarı ile bakar.

Bu dua tecrübe edilmiştir. Her dilek için (özellikle de sevgi ve muhabbet konusunda) oldukça müessirdir.

Helal olan dilekler için kullanmak gereklidir.

Ayrılanı Geri Getirme İçin Dua

ayrılan iki insanın kavuşması için bu duayı sevdiğinin niyetine günde 71 defa oku ve 21 gün devam et

bu duayı tarife uygun oku

İnnâ halaknel insâne min nutfetin emşâcin nebtelihi kezalike nebtelihi kezalike nebtelihi kezalike nebtelihi emşâcin keza ile ila mehabbati keza elacele elacele essaate essate elvehan elvehan barekellahü fiküm ve aleyküm

okumayı utrait saati yap sevdiğim ram olur vesselam

Medyum Yasin hoca