Kocamın Ailesiyle Görüşmemesi İçin Dua

Eşinizin ailesiyle çok sık görüşmesine engel olmak maksatlı hazırlanan bir uygulamadır. Duası şu şekilde okunur:
Lâ ilâhe illallâhul a’zîmul halîm. Lâ ilâhe illallâhu rabbul a’rşil a’zîm. Lâ ilâhe illallâhu rabbus-semâvâti ve rabbul a’rşil kerîm.

Sevdiğimle Muhabbetimizi Arttıran Güçlü Dua

Okunurken ibni ifadesi olan yerde erkeğin ismi ile annesinin ismi, binti ifadesi olan yerde kadının ismi ile annesinin ismi okunacak. Hayırlı olan her niyet için kırk bir kez okumak yeterlidir. Misafirliğe gidecek olan bir kimse evden çıkacağı zaman bu duayı üç kez okuyarak avucuna nefes eder ve elini yüzüne sürer ise gittiği yerde sevgi ve muhabbetle karşılanır ve her haceti görülür. Bu duayı her gün en az bir kez okuyan kimseye herkes sevgi, şefkat ve merhamet nazarı ile bakar. Bu dua tecrübe edilmiştir. Her dilek için (özellikle de sevgi ve muhabbet konusunda) oldukça müessirdir. Helal olan dilekler için kullanmak gereklidir.
Bismillahirrahmanirrahim.
Hamdü senai ve kibriyai zati ve hulku küllühüm, abdi ve imai vel enbiyaü ver rusülü evliyai ve asfiyai ve muhammdün rasulüllahi sallallahü aleyhi vessellem. Nebiyyi ve rusüli inni kad zevvectül eşyae liyedüllu ala vahdaniyyeti eşhedü ve melaiketi sevati ve hameletü arşi inni kad zevvectü emeti hakkal bediy’ı fıtrati ve menbeu kudreti ademü aleyhisselam, aleyhi salati ve tesbihi ve tenzihihi ve tehlili ve hüve ayetel kürsi bişehadeti en la ilahe illallahü ya ademü ya havvaü üdhula cenneti ve küla semerati vela takraba şecerati, esselamü aleyküma ve rahmeti ve bereketi. Allahümme ahrık ve heyyic ve eclib ve eczib kalbi ve akli ve ruhi ve cemi’ı azai ve cemi’ı cevarihi fülan ibni fülan ala hubbi ve aşkı ve mehabbeti ve meveddeti fülan binti fülan bil mehabbetil kaviyyet veş şediydeti min gayri mühletin bila ihtiyrin bil aceli ves sür’ati. Allahümme ellif beyne muhammed ve aişe radıyallahü anhüm ve radü anh. Ve bihakkı cebraile ve mikaile ve israfile ve azraile salavatullahi aleyhim ecmain. Ve bihakkıl enbiyai vel mürselin. Ve sallallahü ala hayri halkıhi muhammedin ve alihi ve sahbihi ecmainet tayyibinet tahirin. Ve selamün alel mürselin vel hamdü lillahi rabbil alemin.

Hoşlandığım Kişiyi Sevgilisinden Soğutma Duası

Bir kimse her bakımdan aciz kalıp, bütün sebepler ve teşebbüsler elinde kalıp çıkmazda olduğunu anlayınca aşağıdaki tertibi baştan sona kadar besmele ile birlikte yazıp her hangi bir ikinci namazından sonra denize veya akarsuya bıraksın. Yazılacak dua şudur:
Bismillâhirrahmânirrahıym
Minel abdiz zelîli ilel melikil celîl* Elhamdü lillâhi rabbil âlemîn* Selâmün alâ ilyâsîne innî messeniyed durru ve ente erhamür râhımîn* Lâ ilâhe illâ ente sübhâneke innî küntü minez zâlimîn* Festecebnâ lehû ve necceynâhü minel ğammi ve kezâlike nüncil mü’minîn* Allâhümme inneke ta’lemü mâ nezele bî min emrin kezâ ve kezâ fec’al lî minhü feracen ve mahracen inneke alâ külli şey’in kadîr* Ve sallellâhü alâ seyyidinâ muhammedin ve alâ âlihî ve sahbihî ve sellim bi adedi ılmih*

Sevginin Çoğalması İçin Tesirli Dua

Bu tertip üzere haftada bir defa hatim yapıldığı zaman, her surenin sonunda şu duanın okunması, istenen kişinin sevgisinin çoğalması için tavsiye olunmuştur:
Allâhümme lekel hamdü ve ileykel müştekâ ve entel müsteânü ve entel müsteâzü ve aleyket tekelânü ve ileykel masıyr* Yâ kâfiye mühimmâti ekfinî fî vuslatî ve edfe’annî şerral a’dâi ve hasıl mürâdî ve merâmî* Allâhümme veffıknî ilâ ehabbil ümûri ileyke verzuknî min muhabbetike nasîben vâfiran lâ ahtâcü fîhi ilâ vesîleten ve lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhil aliyyil azıym* Allâhümme salli ve sellim alâ men unzile aleyhi hâzel kur’ânel azıymi ve alâ sâiril enbiyâi vel mürselîne ve âli küllin minhüm ecmeîne bi adedi ilmillâhi rabbil âlemîn*

Gideni Geri Getirme ve Kendini Sevdirme Duası

Bir sebepten ötürü giden bir kişinin size sevgi ile tekrar dönmesini isteyen kimse; aşağıda gelen mübarek vefki ve ayeti yazar. Üzerine de bin dört yüz doksan iki defa aynı ayeti okuyarak üzerinde taşırsa; sevdiği kişiyi istediği derecede kendisine ısındırmış ve geri getirmiş olur.
Yuhibbünehüm kehubbillah,vellezine amenü hubben lillah*

Hayırlı Bir Evlilik İçin Okunması Gereken Dua

KEZALİKE ZEVVECNAHÜM BİHURİN IYN 1000 Her gün
* Normal bir mendil büyüklüğünde ipekli kırmızı bir kumaş parçası ve ya kullanılmamış kırmızı ipek bir mendil. Bu kırmızı mendil veya ipek kumaşa, Nahl suresi 72. ayeti herhangi bir kalemle yazılacak ve üzerine aynı ayet 111 defa okunacak.
Başlamada önce gusül abdesti alınacak. Hiç kullanılmamış iç çamaşırı giyilecek ve İki rekât Allah rızası için namaz kılınacak. Namazdan sonra, bizim için hayırlı olacak bir eş bulmak, hayırlısıyla mutlu bir evlilik yapıp hayırlı bir yuva kurmak niyeti ile niyetlenip 4356 kez Ya Allah ismi şerifiyle okumaya başlanacak. Her yüze geldiğimizde Nahl suresi 72. ayeti 66 defa okunacak. Okurken içine ayet yazılan kırmızı pek mendil veya kumaş parçası kalbin üzerine konacak. Okuma sırasında ve daha sonra iki göğüs arasında duracak. Evlilik gerçekleşene kadar durması hayırlıdır.
Nahl suresi 72. ayeti :
Bismillahirrahmanirrahim.
Vallahü ceale leküm min enfüsiküm ezvacen ve ceale leküm min ezvaciküm benine ve hafedeten ve rezakaküm minet tayyibat.

İlgisiz Kocamı Tekrar Kendime Nasıl Aşık Ederim

Sevdiği bir kimsenin, kendisini bilmukabele sevmesi ve onun muhabbet ve sevgisini celbetmek için bir bardak temiz suya 786 kere Besmele-i Şerife’yi okuyarak o su, muhabbet ve sevgisi arzu edilen kimseye içirilirse onun kalbinde okuyan veyahut niyetine okunan kimseye karşı şiddetli bir sevgi ve muhabbet hasıl olur.

Hoşlandığım Kişiyi Kendime Aşık Etme Duası

İstediğiniz bir kişinin size aşık olması için; o kimse yedi tel iplik alsın ve hepsini bir arada fitil gibi büksün. Daha sonra aşağıdaki ayeti yedi defa okuyup, fitil haline gelen ipliğin üzerine üfürsün. Ayetin tamamını her okuyuşta iplik üzerine bir düğüm çalsın. Sonra üzerine yedi düğüm atılan iplik eşyasını kaybeden veya çaldıran şahsın üzerinde taşısın.
Bu tertip defalarca denenmiş ve yüksek oranlarda olumlu sonuç almıştır.
Arapça Okunuşu;
Bismillahirrahmanirrahim.
Ya büneyye inneha in tekü miskale habbettin min hardelin fetekün fi sahratin ev fis semavati ev fil ardı ye’ti bihallahü innellahe latıyfün habir*

Hemen Evlenmek İçin Okunacak Güçlü Bir Dua

Dilediğiniz biri ile hemen evlilik olması için vermiş olduğumuz duaları her gün okuyunuz.
Bir kimse ihtiyacından dolayı manevi yardım talep ediyorsa, şöyle dua ve niyazda bulunsun:
Yâ ıbâdellâhi eğıysûnî*
“Ey Allah’ın kulları, bana yardımcı olunuz!”
Duayı yapan kimse bu ifadeyi üç defa tekrar etmelidir. Hadis-i Şerif’te şöyle buyurulmuştur:
“Sizden biriniz sıkılıp muhtaç duruma düştüğünde veya bir felaketin üzerinden kalkmasını istediğinde şöyle desin:
Yâ ıbâdellâhi eğıysûnî* Yâ ıbâdellâhi eğıysûnî*
“Ey Allah’ın kulları, bana yardımcı olunuz! Ey Allah’ın kulları, bana yardımcı olunuz!” diye dua etsin. Muhakkak ki Allah Teala’nın gözle görülemeyen kulları vardır.”

Çok Tesirli Bir Aşık Etme Duası

Tesirli bir celbiye için olan uygulamadır. Bizzat denenmiş olduğundan kuvvetli dualar arasında yer almaktadır. Herhangi bir yapılış zamanı yoktur, tavsiye edilen okuma düzeni 1 hafta boyunca günde 1 keredir. Fakat genel anlamda 1 hafta dolmadan hacetimiz görülmüş olur. ( 14 gün okumada ise okumadan sonra 40 gün başka bir işlem ya da okuma yapılmaması öneriliyor).
Dua’nın Arapça Okunuşu budur:
Okunacak dua budur;
Bismillahirrahmanirrahim.
İza zülziletil ardu zilzaleha. Ve ahrecetil ardu eskaleha. Ve kalel insanü ma leha. Yevme izin tühaddisü ahbaraha. Bi enne rabbeke evha leha. Yevme izin yasdürünnasü eştata eştata eştata. Aksemtü aleyküm ya sükkâne hâzel mekâni insarifû hattâ akdi haceti. Bismillâhirrahmânirrahîm. Allahumme Salli Ala Seyyidina Muhammedin Ve Ala Ali Seyyidina Muhammed. Allahumme Salli Ala Seyyidina Muhammedin Ve Ala Ali Seyyidina Muhammed. Allahumme Salli Ala Seyyidina Muhammedin Ve Ala Ali Seyyidina Muhammed. Kalbe ve bedene ve cemia cevariha “sevdiğin kişinin ismi”. Allahümme sehhirli kalbe “sevdiğin kişinin ismi” bi hürmeti Muhammed in ve hazihis ayetiş şerifeti. Allahümme ihrik ve sehhirli kalbe “sevdiğin kişinin ismi” ala mehabbete “senin ismin”. Tevekkelü Ya huddame hazihis ayetiş şerifeti ve ahriku kalbe “sevdiğin kişinin ismi” bi muhabbeti “senin ismin” bi hakki hazihis ayetiş şerifeti. Sehhirli “sevdiğin kişinin ismi” bi hakki ayetiş şerifeti. Bismillâhirrahmânirrahîm. Ve izâ lekûllezîne âmenû kâlû âmennâ ve izâ halâ ba’duhüm ilâ ba’dın kâlû ettühaddisû nehüm bimâ fetehallâhü aleyküm liyühâccûküm bihi ınde rabbiküm efelâ ta’kılûn. Ve kânû min kablü yesteftihûne alellezîne keferû. Ellezîne yeterabbesûne biküm fein kâne leküm fethun minallâh. Feasallâhü en ye’tiye bil fethı ev emrin min ındihi. Felemmâ nesû mâ zükkirû bihi fetehnâ aleyhim ebvâbe külli şeyin. Ve ındehü mefâtihul ğaybi lâ ya’lemühâ illâ hüve ve ya’lemü mâ fîl berri vel bahr. Vestekberû anhâ lâ tüfettehu lehüm ebvâbes semâ’. Alallâhi tevekkelnâ rabbenafteh beynenâ ve beyne kavmenâ bil hakki ve ente hayrul fâtihîn. Ve lev enne ehlel kurâ âmenû vettekav elfetehnâ aleyhim berakâtin mines semâi vel ard. in testeftihû fekad câ ekümül fethu ve in tentehû fe hüve hayrun leküm. Velemmâ fetehû metâahüm vecedû bidâ atünâ ruddet ileyhim. Vesteftehû ve hâbe küllü cebbârin anîd. Ve lev fetehnâ aleyhim bâben mines semâi fezallû fûhi ya’ricûn. Hattâ izâ fetehnâ aleyhim bâben zâ azâbin şedîdin izâ hüm fîhi müblisûn. Ev mâ melektüm mefâtihahü ev sadîkıküm. Fefteh beynî ve beynehüm fethan ve neccinî ve men meıye minel mü’minîn. Mâ inne mefâtihahü letenûü bil usbeti ûlîl kuvveh: ve yekûlûne metâ hâzâl fethu in küntüm sâdikîn. Kul yevmel fethı lâ yenfeullezîne keferû îmânühüm ve lâ hüm yunzarûn. Kul yecmeu beynenâ rabbünâ sümme yeftehu beynenâ bil hakki ve hüvel fettâhul alîm. Mâ yeftehıllâhü lin nâsi min rahmetin felâ mümsike lehâ ve mâ yümsike felâ mürsile lehü min ba’dihi ve hüvel azîzül hakîm. Cennâti adnin müfettehaten lehümül ebvâb. Ve sîkallezîne keferû ilâ cehenneme zümeran hattâ izâ câûhâ fütihat ebvâbühâ. Ve sîkallezînet tekav rabbehüm ilel cenneti zümeran hattâ izâ câûhâ ve fütihat ebvâbüha ve kâle lehüm hazenetühâ selâmün aleyküm tabtüm fedhulû hâ hâlidîn. Bismillâhirrahmânirrahîm. İnnâ fetehnâ leke fethan mübînâ. Li yağfira lekel âhü mâ tekaddeme min zenbike ve mâ teahhara ve yütimme ni’metehü aleyke ve yehdiyeke sırâtan müstekîmâ. Ve yensurakallâhü narsan azîzâ ve esâbehüm fethan karîbâ. Fe ceale min dûni zâlike fethan karîbâ. Fefetahnâ ebvâbes semâi bi mâin münhemir. Ve lillâhi mîrâsüs semâvâti vel ardı lâ yestevî minküm men enfeka min kablil feth. Nasrun minallâhi ve fethun karîbün ve beşşiril mü’minîn. Ve fütihatis semâü fekânet ebvâbâ. Bismillâhir- rahmânirrahîm. İzâ câe nasrullâhi vel feth. Ve ra eytan nâse yedhulûne fî dînillâhi efvâcâ. Fer sebbih bi Hamdi rabbike vestağfirhü innehü kâne tevvâbâ. Allâhümme innî eselüke bismike yâ Hayyü yâ Kayyûmü yâ Zel celâli vel ikrâm. Yâ Allâhü yâ Rahmânü yâ Rahîmü yâ ilâhünâ ve âlihi külli şeyin ilâhen vâhiden lâ ilâhe illâ ente. Ve eselüke bismikel ma’rûfil mukaddesil meymûnetil mübâraketi en tağfirali zünûbî ve takdî hâcetî ve tensuranî a’dâî ve teftehu lî ebvâbe hayrâtike ve in tecal l îmin külli hemmin Ferhan ve min külli dîkın mahracan ve min külli usrin yüsran ve ilâ külli hayrin sebîlen yâRabbel âlemîn.ve sallalâhü alâ seyyidinâ muhammedin ve âlihi ve sahbihi ecmeîne bi rahmetike yâ erhamer râhimîne bi hürmeti seyyidil mürselîne vel hamdü lillâhi rabbil âlemîn. Allahumme Salli Ala Seyyidina Muhammedin Ve Ala Ali Seyyidina Muhammed. Allahumme Salli Ala Seyyidina Muhammedin Ve Ala Ali Seyyidina Muhammed. Allahumme Salli Ala Seyyidina Muhammedin Ve Ala Ali Seyyidina Muhammed. Kalbe ve bedene ve cemia cevariha “sevdiğin kişinin ismi”. Allahümme sehhirli kalbe “sevdiğin kişinin ismi” bi hürmeti Muhammed in ve hazihis ayetiş şerifeti. Allahümme ihrik ve sehhirli kalbe “sevdiğin kişinin ismi” ala mehabbete “senin ismin”. Tevekkelü Ya huddame hazihis ayetiş şerifeti ve ahriku kalbe “sevdiğin kişinin ismi” bi muhabbeti “senin ismin” bi hakki hazihis ayetiş şerifeti. Sehhirli “sevdiğin kişinin ismi” bi hakki ayetiş şerifeti. Amin. Ecîbû eyyühes sâkinûne fi hâzel mekâni bârakellâhü fîküm ve aleyküm.

Muhabbetin Olması İçin Dua

Yedi kez sürme üzerine okuyarak gözlerine sürme çeken kadın herkesin gözüne oldukça şirin ve sevimli görünür.

Her dilek için (özellikle de sevgi ve muhabbet konusunda) oldukça etkilidir.

hayırlı niyet için 41 kez okumak yeterli olur…

Bismillâhirrahmânirrahîm. Hamdii senâî vel kibriyâî zâtı vel hulku küllühüm, abdı ve imâî vel enbiyâü ver rusülü evliyâi ve asfiyâi ve muhammediin rasûlüllahi sallâllahü aleyhi ve sellem. Nebiyyî ve rusülî innî kad zevvectül eşyâe liyedüllû ala vahdâniyyetî eşhedü ve melâiketî sevâtî ve hameletü arşı innî kad zevvectü emetî hakkal bediyh fıtratı ve menbeu kudreti âdemü aleyhisselâm, aleyhi salâtî ve tesbîhî ve tenzîhihî ve tehlîlî ve hüve âyetel kürsî bişehâdeti en la ilahe illâllahü yâ âdemii yâ havvâii üdhulâ cenneti ve kula semeratî velâ takrabâ şeceratî, esselâmü aleykümâ ve rahmeti ve bereketi. Allahümme ahrık ve heyyic ve eclib ve eczib kalbi ve akli ve ruhi ve cem’ı a’zâi ve cem’ı cevârihı “sevdiğiniz kişinin ismi” alâ hubbi ve aşkı ve mehabbeti ve meveddeti “sizin isminiz” bil mehabbetil kaviyyeti veş şediydeti min gayri mühletin bilâ ihtiyarin bil aceli ves sür’ati. Allahümme ellif beynehümâ kemâ ellefte beyne âdeme ve havvâe ve kemâ ellefte beyne mûsâ ve safûrâ ve kemâ ellefte beyne ibrâhîme ve sârâ ve hâcer, ve kemâ ellefte beyne, yûsuf ve züleyhâ ve kemâ ellefte beyne muhammed ve âişe radıyallahü anhüm ve radû anh. Ve bihakkı cebrâîle ve mikâîle ve isrâfîle ve azrâîle salâvâtullahi aleyhim ecmaîn. Ve bihakkıl enbiyâi vel mürselîn. Ve sallâllahü alâ hayri halkıhî muhammedin ve âlihî ve sahbihî ecmaînet tayyibînet tâhirîn. Ve selâmün alel mürselîn vel hamdü lillâhi rabbil âlemin.

Eşimin Benden Ayrılması İçin Dua

Tefrik için aşağıdaki duayı Cumartesi günü üç adet kağıda yaz. Kağıdın birini kapısı eşiğine, birini iki yol arası ayrımına ve birisinide mezara göm. O iki kişinin arasına düşmanlık girer. Birbirlerinden nefret etmeye başlarlar ve bir araya gelemezler. En kısa zamanda da ayrılırlar. Hiçbir zaman bir araya gelemezler ve bir yerde beraber duramazlar.
Yazılacak dua budur :

وَ اَ ل ْقَ ىْ نَ ا بَ ىْ نَ هُـ مُ ا لْ عَ دَا وَ تَ وَ ا لْ بَ غْ ضَ ا ءَ اَ بَ دً ا اِ لَ ى ىَ وْ مِ ا لْ قِ ىَ ا مَ تِ فَرَقْتُمْ بَيْنَ فُلاَنِ ابْنِ فُلاَنَةَ وَ فُلاَنَةَ بِنْتِ فُلاَنَةَ فَرَّقْتُ بَيْنَ اِبْلِيسْ وَآدَمَ كَمَا فَرَّقْتَ بَيْنَ مُحَمَّدْ وَاَبُوجَهِلْ كَمَافرَّقْتَ بَيْنَ مُوسَى وَفِرْعَوْنَ كَمَافَرَّقْتَ بَيْنَ الْمَاءِ وَالنَّارِى كَمَافَرَّقْتَ بَيْنَ السَّمَوَاتِ وَاْلاَرْضِ فَرَّقْتُمْ بَيَنَ فُلاَنِ ابْنِ فُلاَنَةَ وَفُلاَنَةَ بِنْتِ فُلاَنَةَ

Ve elkayna beyne hümül adavete vel badae ebeden ila yevmil kıyamete ferraktüm beyne fülan ibni fülanete ve fülanete binti fülanete ferraktü beyne iblise ve Ademe kema ferrakte beyne Muhammed ve ebu cehil kema ferrakte beyne Musa ve firavne kema ferrakte beynel mai vennari kema ferrakte beynes semai vel ardı ferraktüm beyne fülan ibni fülanete ve fülanete binti fülanete .

Medyum Yasin hoca