Erkeği Bağlamak için Okunan Dua

Sevdiğin yahut dilediğin bir kimseyi kendine ömür boyunca bağlı kalması için safi bir kalp ve tam bir itikat ile … defa Besmele-i Şerife’yi okuyup yanına girdiği zaman gizlice yüzüne doğru üflerse, dileği olur. Bu uygulamanın etkisi oldukça güçlüdür. Önceleri de denenmiş olduğundan faydasını görürsünüz.

Kızların Kısmetini Açmak için Dua

Bir kızın bahtını ve kısmetini açmak için .. gün günde … kere taha suresi okunursa kısa sürede hayırlı talipleri çıkar. Kısmeti açılır ve evlilik arzusu görülür. Bu tertip bakire ve dul kimselerin oldukça sık okuma yaptıkları bir uygulamadır. Etkisi güçlüdür.

Bir Kadının Sana Aşık Olması için Dua

Lekad caeküm resulün min enfusiküm azizün aleyhi ma anittüm harisün aleyküm bil müminine raufun rahim fein tevellev fekul hasbiyallahu la ilahe illa hu aleyhi tevekkeltü ve hüve rabbül arşil azim.
Bu ayeti kerimeleri aşk yönünde darda olan her insanın okumasında çok büyük faydalar vardır. Allahü Teala kısa sürede dardan kurtarır.

Kadını Kocasından Ayırma Duası

İstenen kişi veya kişilerin ayrılmaları niyetiyle aşağıdaki celileler bir oturuşta bin kere okunmalıdır. Bu yönde etkilidir. Okunacak ayetlerden olan kerimeleri şöyledir:
Amentü billahil aliyyül azim ve tevekkeltü alel hayyul kayyum.

Evini Terk Eden Kocayı Getirme Duası

Evini terk etmiş, kaçmış karı veya kocayı evine çevirmek için şuara suresi .. gece gecede …kere …. Ayetleri okunmalıdır. Özelliklede giden, ayrılan, boşanan veya terk eden kişilerin geri gelmeleri için okunur. Bu yönde etkili olan dualar arasındadır. Tutma olasılıkları da yüksektir.

Başka Kızları Nişanlımdan Uzak Tutma Duası

Bir kimseyi bir yerden çıkarmak isteyen kimse … kerimesini bir Arabi ayın son Salı günü Merih saatinde siyah bir kağıda veya kurşun bir levhaya yazıp katranla buhurladıktan sonra çıkması matlup kimsenin oturduğu mahallin bir yerine kor ve her günde vefk de yazılı olduğu gibi asr suresini 99 kere okursa istenilen kimse kısa zamanda orayı terk edip kaçar. Vefkte filan ibni filan yerine çıkarılması istenen kimsenin ve annesinin ismi konur.

Birine Kendini Sevdirme Duası

Birbirlerini sevmeyen kişilerin arasını düzeltmek ve birbirlerine karşı büyük bir sevgi, muhabbet ve saygı temin etmek için temiz yıkandıktan sonra bir Arabi ayın ilk veya ikinci cumasının … vaktinde yedi kağıda aşağıda yazdığım dua ve ayetleri yazıp her gün bir tanesini suda silip üzerine kağıtta yazılı dua veya ayeti … kere okuyup her ikisine içirilirse aradaki soğukluğun yerini muhabbet ve sevgiye alır.
1. Kağıda:
Bismillahirrahmanirrahim. Bismillahi ve minellahi ve ilallahi ve la havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim.
2. Kağıda:
Bismillahirrahmanirrahim
İnnehu min Süleymane ve innehu Bismillahirrahmanirrahim. Ella ta’lu aleyye ve’tuni müslimin.
3. Kağıda:
Bismillahirrahmanirrahim
Ve galer kebu fihâ bismillahi mecreyeha ve mürsaha inne rabbi le-gafurun rahim.
4. Kağıda:
Bismillahirrahmanirrahim
Şehidallahü ennehu la ilahe illa huve, velmelaiketü ve ûlül ilmi kaimen bilkisti la ilahe illa hüvel azizül hakim.
5. Kağıda:
Bismillahirrahmanirrahim
Ve indehu mefatihül gaybi la ya’leamüha illa huve ve ya’lemü ma fil berri vel bahri ve ma teskutu min verekatin illa ya’lemüha ve la habbetin fi zulumatil ardi ve la ratbin ve la yabisin illa fi kitabin mübin.
6. Kağıda:
Bismillahirrahmanirrahim
Ve ellefe beyne kulubihim lev enfakte ma fil ardi cemian ma ellete beyne kulubihim ve lakinnallahe ellefe beynehüm innehu azizün hakim.
7. Kağıda:
Bismillahirrahmanirrahim
Kul hüve rabbi la ilahe illa huve, aleyhi tevekkeltü ve ileyhi metab.
Bu ameliyeye gerekirse … hafta devam edilir.

Eşim Bana Aşık Olsun Duası

Aşk ve muhabbet yönünde olan talebin kabul olması, görünen ve görünmeyen engellerin kalkması için bu tertip her fırsatta Yâ Allâh, Yâ Mânî, Yâ Dâfî, Yâ Muhît ismi şerifleri bolca zikredilmelidir. Ayrıca bu yönde okuma yapılacak bir çok Aşk Duası bulunmaktadır.

Sevgi Kazanmak için Okunacak Dua

Aşağıdaki ayet-i kerimeleri yazıp üzerinde taşıyan ve günlük .. defa okuyan kimse kendini sevdirmek istediği birine; eşine, nişanlısına, erkek arkadaşına veya dilediği birine etki ederek onu tesiri altına alır. Ayetler şunlardır:
Zalike takdirul azizil alim*
Ve alellâhi fel-yetevekkelil-mü’minûn*
Ve la tahsebennellâhe ğafilen ammâ ya’melüz zâlimûn*
Ve in teuddû ni’metellâhi lâ tuhsûhâ*
Ve kadâ rabbüke ellâ ta’büdû illâ iyyâhü*
Tenzîlen mimmen halekal erda ves semâvâtil ulâ*
Errahmânü alel arşistevâ*
Lehû mâ fis semâvâti ve mâ fil ardi ve mâ beynehümâ ve mâ tahtes serâ*
Yevme lâ yenfeu mâlün ve lâ benûn*
İllâ men etellâhe bi kalbin selîm*
İ’tina tav-an ev kerhen kâletâ âteynâ tâıîn*
Ve ma halaktul cine vel inse illa li ya’budun*
Mâ urûdu minhüm min rızkin ve mâ urîdü en yut’imûn*
İnnellâhe hüver rezzâku zül kuvvetil metîn*
Ve fis semâi rızkuküm ve mâ tûadûn*
Fe ve rabbis semâi vel ardi innehû lehakkun misle mâ enneküm tentikûn*

Nişanlıları Barıştırma Duası

Bu hayatta her şey insanlar içindir. Başımıza istemediğimiz bir çok olay ve olumsuzluklar gelebiliyor. Sevdiğiniz, değer verdiğiniz kişilerle aranızda çıkan olumsuzlukları düzeltmek, aradaki buzları eritmek maksatlı hazırlanır. Bu işlem dargınlıkları sona erdirmek ve barışmak içindir. Değişik bir yöntem olarak aşağıdaki duayı da okuma yapabilirsiniz. Dua’nın okunuşu şu şekildedir:
“Allâhümme leke eslemtü ve bike âmentü ve aleyke tevekkeltü ve ileyke enebtü ve bike hâsemtü. Allâhümme innî eûzü bi ‘izzetike lâ ilâhe illâ ente en tudillenî. Ente’l-hayyüllezî lâ yemûtü ve’l-cinnü ve’l-insu yemütûne”.

Ağız Bağlamak için Okunacak Dua

Dilenen kişi veya kişilere karşı kendinizi şirin göstermek, onların söylediklerinize razı gelmeleri için olan uygulamalardır. Bu uygulama dil bağlama olarak da bilinir. Etkilidir. Sonucun istediğiniz yönde olması halinde etkisi ömürlüktür. Birde bu yönde dualarla okuma yapabilirsiniz. Kerime şu şekilde okunur:
Lâ ilâhe illâ ente, Allahümme estağfiruke lizenbî ve es’elüke rahmeteke, Âllahümme zidnî ilmen, velâ tüziğ kalbî ba’de iz hedeytenî ve heblî min ledünke rahmeten inneke ente’l-vehhâb.

Sevgi için Okunacak Etkili Dua

Sevilenin sevgisini kazanmak, muhabbet için okunacak dualardır. Herhangi bir …. sabahı sabah namazı sonrası Salavat, …. suresi sonra bu kerimeler okunur.
Liyünzira men kâne hayyen ve yehıkkal kavlü alel kâfirîn. Evelem yerav ennâ halaknâ lehüm mimmâ alimet eydâna enâmen fehüm lehâ mâlikûn. Ve zellelnâhâ lehüm feminhâ rakûbühüm ve minhâ ye’külûn. Ve lehüm fîhâ menâfiu ve meşâribü efelâ yeşkürûn. Vettehazû min dûnillâhi âliheten leallehüm yünsarûn. Lâ yestetîûne nasrahüm ve hüm lehüm cündün muhdarûn. Felâ yahzünke kavlühüm innâ na’lemü mâ yüsirrûn. Evelem yerav insânü ennâ halaknâhü min nutfetin fe izâ hüve hasîmün mübîn. Ğayril mağdûbi aleyhim veladdâllîn. Yâ kâdiru ya azîzü yâ mü’minu yâ müheyminu yâ zâhiru yâ kebîru ecib yâ Kesfeyâîl ente ve huddâmeke miner rûhâniyyeti vel ardiyyeti ve ente yâ meymûn sâmian mutîan bi hakki ğayril mağdûbi aleyhim veladdâllîne âmîn. Ve bi hakkil azîzil kebîril müteâli ve bi hakkil melikil ğâlibü aleyküm emruhu zedzağ ve bi hakki lahhattîl limukfencil fevekaal hakku ve batale mâ kânû ya’melûn. Ve aksemtü aleyküm yâ yezağ yâ hakhâîl ”sehhirlî kulûbe cemîa benî âdeme ve benâti Havvâ” bi hakki ve bi hürmeti seyyidike yeza’sendeyûşin. ardından yine bir defa bu dua okunur.
Allâhümme sehhirlî kalbi fülân ibni fülânete alâ mehabbetî fülânete binti fülânete bi hakki ve bi hürmeti sûreî yâsîn bi hakki ve bi hürmeti seyyidike yeza’sendeyûşin. İkinci duada isimler zikredilir okumaya başlamadan önce salavatı şerife okuyunuz.

Çok Sevilmek için Okunacak Dua

Birine kendinizi sevdirmek amaçlıdır. Çoğunlukla kocanızın babasının sizi sevmesi için okumalar yapılır. Bu maksat ile hazırlanan bu işlem oldukça etkilidir. Bu mübarek vefki …. kere okuyun daha sonra yazarak üzerinizde taşıyın. Duası şu şekildedir:
Yuhibbünehüm kehubbillah,vellezine amenü hubben lillah*

Evlenmek için Okunacak Çok Güçlü Dua

Bir kızın bahtını ve kısmetini açmak için .. gün günde … kere taha suresi okunursa kısa sürede hayırlı talipleri çıkar. Kısmeti açılır ve evlilik arzusu görülür. Bu tertip bakire ve dul kimselerin oldukça sık okuma yaptıkları bir uygulamadır. Etkisi güçlüdür.

Kapalı Kısmeti Açan güçlü Dua

Kısmet kapalılığından şikayet eden bakire veya dul bir kadın, bu ibareyi … zamanında, …. Mürekkebi ile yazdıktan sonra üzerinde taşımalıdır. Bu isteğin kısa sürede olduğunu görecektir. Etkilidir.
Bismillahirrahmanirrahim
Lekel hamdu ve bike amentü ve aleyke tevekkeltü ve ala rızkike fe aktaret ya vedud ya aziz elhamdülillahillezi ala nasirün ver zukni eftaret ya ğafur ya şekür ve la havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim.

Denenmiş Etkili Muhabbet Duası

Kişinin kalbini diğer bir kişiye muhabbetle sevdirmek istersen: … Allah ismi şerifinin vefkini … suyu ve kamıştan bir kalemle yazdıktan sonra vefki bir nar sopasına veya hurma dalına as. Astıktan sonra Habbahan buhuru tüttürerek ismi zatı (Allah) … defa oku. Daha sonra hadimi istediğin kişiye gönderirsen, seni mutlu edecek. Şeyi en kısa zamanda görürsün. Ama bu ameli tenha bir mekânda ve taharet üzere yaparsın. Talip olan kişide bu vefki üzerinde taşır..

Kocanı Çok Aşık Etme Duası

Eğer bir kimseyi kendine aşık ve sana meftun eylemek ve bir dakika sensiz durmamasını arzu edersen … vefk-i şerifi bir adet at nalı üzerine zağferan ile yazıp bir ocağa göm. 3 gün kalırsa matlup eylediğin başı açık yanına derhal ulaşır.

Ayrılan Eski Sözlümü Geri Getirme Duası

Kalbine tesir ederek birini celp etmek için, Utarit ile muttasıl olduğu bir vakitte ateşe konulmamış bir kerpiç parçası üzerine …. ile dönmesini istediğin kişinin ve annesinin ismini yazıp, …. denilen buhur ile tütsüledikten sonra üzerine …. defa (Yasin53, Bakara148) okur ve halk arasında tanınmış ismiyle hitab ederek çağırırsan o şahıs sana nerde olursa olsun döner. Denenmiş bir tertiptir, etkilidir.

Kuvvetli Aşk Muhabbet Duası

İki kişiyi birbirine aşk ve muhabbet ile bağlamak için aşağıda gelen azimeti şerife miskianber mürekkebi ile … adet yazılır. Sonrasında bu kerimeyi … gün boyunca üzerinde taşıyan kimsenin bu yöndeki dileği gerçekleşir.
Ve yes’eluneke anil cibali fe kul yensifüha rabbi nesfa*
Fe yezeruha kaan safsafa*
e-ve-lem yerallezine keferu ennes semavati vel erda kaneta ratkan fe fetaknahüma ve cealna minel mai külle şey’in hayy e fe la yü’minun*
ve nünezzilü minel kur’ani ma hüve şifaüv ve rahmetül lil mü’minin*
felemma tecella rabbühu lil cebeli cealehu dekkev ve hara musa saika felemma efaka kale sübhaneke tübtü ileyke ve ene evvelül mü’minin*
merecibahreyni yeltekiyani*
fe kulnadrib bi asakel hacer, fenfecerat minhüsneta aşrate ayna, kad alime küllü ünasim meşrabehüm, külu veşrabu mir rizkillahi ve la ta’sev fil erdi müfsidin*
ve anetil vücuhü lil hayyil kayyum ve kad habe men hamele zumla*
ve men yetevekkel ‘alellahi fehuve hasbuhu innallahe baliğu emrihi kad ce’alallahu likulli şey’in kadren*
fe fetahna abvabes semai bimaim munhemir*
ve feccernel erda uyunen feltekal mau ala emrin kad kudir*
allâhümme innî en-tecmea beyne fülan ibni fülana an ferci fülana binti fülana ve hallû zekerihî ve nefsihî ve fercihâ bi-hakki hazihil esmâi, inneke alâ külli şey’in kadîr*
Yâ heyâşin, ahyan, esbâvûtin, inneke seyyidinâ velâ havle velâ kuvvete illâ billâhil aliyyil azîm*
Fî, Fî, Fî, Fî, Fî, essâ’ate, essâ’ate, elvâhan, elvâhan, el-acele, el-acele*

Erkeğin Kalbini Kazanarak Kendine Aşık Etme Duası

Bu celile bir kimsenin sevgisini ve aşkını kazanmak yönünde okuma yapılması gereken mübarek ayetlerdir. Bunlarda Cenab-ı Hakk’ın yüce isimlerinden “ Ğanî” ve “Raûf” isimlerinin istismar edilmiş olduğu görülmektedir:
Bu ism-i Celil’in (el-Ganî) etrafında hadimi olan melek ‘Atyâil’ ismi olduğu halde bir sa’ıd vakitte ve bir muvafık zamanda yazıp üzerinde taşıyan kimseye herkesin kalbi atfedilmiş olur, herkesin kalbi ona döner, ona meyleder.
Bu, ism-i şerifin (Raûf) vefkini bir kağıt üzerine yazıp kenarına da dilediğin adamın ismiyle hadimi olan “Er’ıyâîl” ismini huruf-u mukatta’a olarak yazdıktan sonra, üzerine …. defa “Yâ Raûf” okuduktan sonra üzerinde taşırsan, ismini yazdığın zatı teshir edersin, sana son derece muhabbet ve meveddeti artar, seni son derece sever.

Medyum Yasin hoca