Warning: Undefined variable $b in /home/wwwduacom/public_html/wp-content/themes/buyu/inc/custom-header.php on line 57

Warning: Undefined variable $b in /home/wwwduacom/public_html/wp-content/themes/buyu/inc/custom-header.php on line 57

Erkek arkadaşına kendini beğendirme duası

Beyine suresi harf harf yazılıp güzel ve ilgi çekici olmak isteyen kimse üzerinde taşırsa bu muradına nail olur. Ayrıca:
Aşağıdaki ayeti kerimeleri bir kağıt üzerine alt alta kırkbir kere yazıp bu kimse üzerinde taşırsa yine bu yöndeki hacetinin kabul olmasına vesile olunur.
Bismillahirrahmanirrahim
Ve imma yenzeganneke mineş şeytanı nezgun festeiz billahi innehü semiün alim rabbi euzubike min hemezatiş şeyatin ve euzu bike rabbi en yehdurun kale uhruç minha mez’ümen medhuren limen tebiake minhüm leemleenne cehenneme minküm ecmain inne ibadi leyse leke aleyhim sultanun ve kefa bi rabbike vekila.

Eski kocanın geri dönmesi için dua

Sizi bırakan, terk eden yahut ayrılan kimselerin geri dönmeleri maksadıyla .. gece gecede … kere okunur. Bu yönde oldukça etkili uygulamalardır. Okunacak duası da şu şekildedir:
Bismillahirrahmanirrahim
Selamun kavlen min rabbin rahim Rabbena Atina fid dünya haseneten ve fil ahreti haseneten ve kına azabennar.

Dil bağlamak için okunan etkili dua

Karşınızda kötü söz etmesini istemediğiniz ve aleyhinizde konuşan kimselerin dillerinin bağlanması maksatlı olan işlemlerdir. İstenilen sonuca ulaşıldığında bu kimse veya kimseler istediğinize razı gelir. Etkili uygulamalar olduklarından sonuç sonrası tesiri ömürlüktür. Tertibin ayetlerinden biride aşağıdadır:
… gün okunacak:
Allahümme ya camiennası li yevmin lâ reybe fîhi. Urdud aleyye dâlletî.

Kızla Erkeği Ayırma Duası

Kişi veya kişileri birbirinden ayırmak için yazdığım bu tertip özellikle ümitsiz bir aşkın kurbanı olan kimseleri müptela oldukları tedavisiz aşklarının acılarını, ızdıraplarını azaltmak ve unutturmak maksadı ile yazıyorum.
Sevdiği kendisine yüz vermeyen veya sevdiği kimse istemediği halde zorla başkası ile evlendirilen ve bu suretle karşı tarafta çok tesiri yapan ve bazen intihara kadar götüren ümitsiz, çaresiz aşkları kalbinden silmek, unutturmak en azından imkan nispette hafifletmek için veriyorum.
Aşağıda yazılı duayı bir kağıda yazıp suda sildikten sonra .., .. veya .. kere okuduktan sonra bir hafta müddetle azar azar ve haberi olmadan içirilirse Cenab-ı Hakk’ın yardımıyla seven kimse kurtarılır.
Bu aynı dua nüsha gibi de yazılıp aşığın yastığına konursa tesir daha da artar.
Yazılacak dua:
7 allahu ekber, 7 ya kuddus, 7 ha mim vel kitabül mübin. İnna enzelnahü fi leyletin mübereketin inna künna münzirin. Allahümme ahil kalbi mehabeti ve aşki filan ibni filane an filane binti filane (yahud) filane binti filane an filan ibni filan evele kad ahidna ila ademe min kablü fe-nesiye kezalike yensi filan bin filane mehabeti ve aşki filane binti filane ve lem yecid lehu azma. Kem tereku min cennatin ve uyunin ve züruin ve makamin kerim. Ve ni2meten kanu fiha fakihim. Kezalike yetrük filan bin filane mehabeti ve aşki filane binti filane. Bismillahirrahmanirrahim. Ve kilel yevme nensaküm kema nesiytüm lika-e yevmiküm haza allahümme ensi vezheb, mehabeti ve aşki filan bin filane an kalbi filane binti filane bi elfi elfi la havle ve la kuvvete illa billahil aliyyil azim. Ve sallallahü ala seyidine muhammedin ve ala alihi ve sahbihi ve selemle.

Kocaya Söz Geçirme Duası

Her kim yüce Mevla’nın Celil ismi şerifinin vefkini eşref bir saatte yazıp üzerine aldıktan sonra her gün Yâ Hâsîb, Yâ Celîl … defa zikretmeye devam ederse, insanlar arasında sözü geçen, sevilen ve sayılan bir kimse olur. Bu ismi şerifler yüce Mevla’nın azametli isimlerindendir. Herhangi bir talep için günde 10.000 adet zikredilmeye devam edildiğinde açılmayacak kapı yoktur.

Kocamı Dostundan Ayırma Duası

Sürekli herkese zararı olan çirkef bir insanı bulunduğu yerden uzaklaştırmak amacıyla zararını önlemek istersen herhangi bir gök ayının eskisinde bir saatte nakşet. Sonra üzerine …. defa Yâ Kahhâr ismini okuyup nefes ettikten sonra soğan, sarımsak kabuğu ile tütsüledikten sonra o zalim kimsenin bulunduğu yerde, rüzgar vuran yüksek bir ağacın dalına as. Kısa zamanda beklenilen sonuca ulaşması ihtimali oldukça yüksektir.

Geri Getirmek için Okunacak Dua

Bir sebepten ötürü ayrıldığınız kimselerin size geri dönmeleri için yapılan etkili çalışmalardır. Giden bir kimsenin size ivedilikle gelmesini sağlamak amaçlı hazırlanır. Etkileri oldukça yüksek uygulamalardır. İşlem için birde dilerseniz aşağıda yer alan kerimeyi … zamanında, … defa okuma yapabilirsiniz. Duası:
Lâ ilahe illallâhu vahdehû lâ şerike leh, Allahu ekberu kebîran, velhamdü lillâhi kesîran, ve sübhânellâhi rabbe’l-âlemîn. Lâ havle velâ kuvvete illâ billâhi’l-azîzi’l-hakîm.

Evlenmek için Okunan Dua

Bekar yahut dul kimselerin evlilik yönünde olan maksatlarının olması ya da birlikteliği olan kişi ile evlilik olması yönünde çalışmalar sayesinde yapılır. Hayatınızda olan kimse ile yaşamınızı birleştirerek kalan geri kısmında mutlu mesut bir şekilde devam etmeniz için yapılır. Bunun dışında bir de okuma yapılarak bu maksatlara ulaşmak için niyetinizi kendiniz yapabilirsiniz. Duasının okuma süresi … defa, zamanı ise … dır. Dua şu şekilde okunmaktadır:
Allâhümme innî es’elüke min hayrin mâ se’eleke minhü nebiyyüke Muhammedin sallallahu aleyhi ve sellem ve neûzü bike min şerri mesteâzeke minhü nebbiyuke Muhammedin sallallahu aleyhi ve sellem ve ente’l-müsteânü ve aleyke’l-belâğu ve lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâh.

Kısmet Açmak için Okunan Dua

Bir türlü kısmet kapılarını açamayan, evlenme ve iyi bi talip bulma konusunda muzdarip kişiler için yapılan çalışmalardır. Ayrıca; aşağıdaki duayı … defa okuma yaparak kilitli kısmetin açılması konusunda niyet edebilirsiniz. Dua budur:
Allâhümme innî esbahtü minke fî ni’metin ve âfiyetin ve setrin, fe etimme ni’meteke aleyye ve âfiyeteke ve setreke fi’d-dünyâ ve’l-âhireti.

Ailenin Seni Sevdiğinle Evlendirmesi için Dua

Bir kimse halk arasında sevilip sayılmak ya da eşine, sevdiğine, aile efradına sözünü dinletebilmek ve onların gönüllerine taht kurmak ve kendisine şefkat, merhamet ve yumuşak kalpli olmalarını sağlamak amacıyla aşağıda gelen ayeti kerimeler her gün düzenli olarak … defa okunmaya devam edilmelidir. Okunacak ayeti kerimeler şunlardır:
Vecealna fi kulubillezinet-tebeuhü ra’feten ve rahmeh*Ve elgaytü aleyke mehabbeten minni, ve li-tüsnea ala ayni*Lev-enfakte m-fil ardi cemian ma ellefe beyne kulubihim, vela kinnellahe ellefe beynehüm, innehü azizün hakim*Yühibbunehüm ke-hubbillahi vellezine amenü eşeddü hubben lillah*

Sevgi için Okunacak Dua

Bir kağıt üzerine … kere “Errahmânirrahıym” ve sonra … defa Besmele-i Şerife okuyup üzerine üfleyen ve sonra bu kağıdı üzerinde taşıyan kişi insanlar arasında sevilen, sevimli ve şirin görünen bir kimse olur. Kalplere celp ile tesir eder ve dilediğini etkisi altına alır.

Kocaya Kendini Nasıl Sevdirirsin

Vedut ismi şerifi Ya Vedud şeklinde … defa yazıldıktan sonra altına talip ve matlubun isimleri ve ilave edilir. Hazırlanan bu tertibin üzerine yine en az… defa en fazla … defa okunarak taşınırsa matlubun kalbinde talibine karşı çok dehşetli bir sevgi, aşk, muhabbet ve hasret meydana gelir.

Bir Kadını Kendine Nasıl Çekersin

Kalem ile bir insan sureti çizilir. Resimin başına matlubunun, annesinin ve babasının ismi yazılır. Yüzüne (….)ayeti kerimesi, göğsüne (…) sağ eline (…) sol eline (…) karnına da:
Tevekkelu ya hüddami hazihil ayati vel esma’ veya meaşirel ervahil mütevekkiline bi hazel ameli va’kudu nevmi filane binti filane binti filan ve heyyicuû ila filan ibni filane ibni filan, diye yazar ve resmi evin gün doğusu tarafına isabet eden bir duvara göbeğinden baş aşağı olarak çivilersin. Ba’dehu 41 kere surei cini okur ve her defa çiviye hafifçe çekiç ile vurursun. 41 incide çivi tamamı ile duvara çakılmış olur.
Okuma esnasında güzel kokulu bir buhur yakılır. Çok kuvvetli bir celbiyedir. Kendisine bu ameliya yapılan kimse şiddetli lehabbetinden uyku uyuyamaz, yemek ve içmekten kesilir. Resim duvarda çakılı kaldığı halde surei cini 3 veya 7 gece 41er defa okumak lazımdır. Sonuç olarak istenilen amaca ulaşmış, dilenen kişiyi aşk ve muhabbetle kendinize çekmiş olursunuz.

Aşk için En Etkili Dua

Aşk ve Muhabbet için; Bu ayeti kerimeyi yazıp kağıdı ateş kenarına gömün, sevdiğin aşk ateşiyle yanıp tutuşsun. Aşk ve muhabbet yönünde çok etkili denenmiştir.
Huvallahüllezi la ilahe illa hüvel azizül hakim.

Eski Eşin Sana Nasıl Geri Gelir

Sizi bırakan, terk eden yahut ayrılan kimselerin geri dönmeleri maksadıyla .. gece gecede … kere okunur. Bu yönde oldukça etkili uygulamalardır. Okunacak duası da şu şekildedir:
Bismillahirrahmanirrahim
Selamun kavlen min rabbin rahim Rabbena Atina fid dünya haseneten ve fil ahreti haseneten ve kına azabennar.

Dili Bağlamak için Okunan Dua

Karşınızda kötü söz etmesini istemediğiniz ve aleyhinizde konuşan kimselerin dillerinin bağlanması maksatlı olan işlemlerdir. İstenilen sonuca ulaşıldığında bu kimse veya kimseler istediğinize razı gelir. Etkili uygulamalar olduklarından sonuç sonrası tesiri ömürlüktür. Tertibin ayetlerinden biride aşağıdadır:
… gün okunacak:
Allahümme ya camiennası li yevmin lâ reybe fîhi. Urdud aleyye dâlletî.

Eşler Arası Muhabbet için Okunan Dua

Bir insanın muhabbetini istersen aşağıdaki duayı kağıt üzerine … ve …. suyu ile yazıp devamlı üstünde taşı.
Bismillahirrahmanirrahim
Allahümme sehirli kalbi (falan oğlu falan) kema sehhertel bahri li musa aleyhisselam ve sehhertemari li İbrahim aleyhisselam ve sehhertel cini vel insi li Süleyman aleyhisselam ve sehhertenemse vel kamere vel burake vessekaleyni li Muhammed aleyhisselam vela havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim.

Ayrılan Sevgilinin Geri Gelmesi için Dua

Bu mübarek celile Kayıp olan ve nerede olduğu belli olmayan kimsenin ardından okunursa kısa zamanda ailesine, yurduna geri döner. Yüce Mevla’dan hayırlı bir dilek ve haceti olan bir kimse okumaya devam ederse kısa zamanda maksat ve muradına kavuşur. Herhangi bir dünyevi korkusu olan kimse okursa bütün korktuklarından emin ve mahfuz olur. Akşam yatağa yatmadan evvel bu ayetleri okumayı kendisine alışkanlık haline getiren kimseyi yüce Mevla yetmiş türlü hastalıktan, kaza ve belalardan, büyü, nazar ve her çeşit cin ve insan şerrinden, şikak ve nifaktan korumuş hatta rızkını da artırmış olur. Sefere çıkmadan evvel okuyan kimse seferden hayırlı bir şekilde döner. Her kim miskianber mürekkebi ile yazar ve yağmur suyu ile silerek içerse büyü, nazar, cin şerri dahil, ölümden başka her hastalığa şifadır. Yine bu ayeti Celileleri miskianber mürekkebi ile eşref bir saatte ihlas ve samimiyetle yazarak üzerinde taşıyan kimse düşman şerrinden, hile ve tuzaklardan korunmuş olur.
Ayetler şunlardır:
Ve ilahüküm ilahüv vahid, la ilahe illa hüver rahmanür rahiym*
Allâhü lâ-ilâhe illâhüvel hayyül-kayyûm, lâ te’huzühû sinetün velâ nevm*
Allâhü lâ-ilâhe illâhüvel hayyül-kayyûm, nezzele aleykel kitâbe bil hakki*
Hüvellezi yüsavviruküm fil erhami keyfe yeşa’, la ilahe illa hüvel azizül hakim*
İnneddîne ındellâhil islâm*
İnne haza lehüvel kasasul hakk, ve m amin ilahin illellah, ve innellahe le hüvel azizül hakim*
Allahü la ilahe illa hu le yecmeanneküm ila yevmil kiyameti la raybe fih ve men asdeku minellahi hadisa*
Le kad keferallezine kalu innellahe salisü selaseh ve m amin ilahin illa ilahüv vahid ve il lem yentehu amma yekulune le yemessennellezine keferu minhüm azabün elim*
Zalikümüllahü rabbüküm la ilahe illa hu haliku külli şey’in fa’büduh ve hüve ala külli şey’in vekil*
İttebi’ ma uhiye ileyke mir rabbik la ilahe illa hu ve a’rid anil müşrikin*
Kul ya eyyühen nasü inni rasulüllahi ileyküm cemianillezi lehu mülküs semavati vel ard la ilahe illa hüve yuhyi ve yümitü fe aminu billahi ve rasulihin nebiyyil ümmiyyellezi yü’minü billahi ve kelimetihi vettebiuhü lealleküm tehtedun*
İttehazu ahbarahüm ve ruhbanehüm erbabem min dunillahi vel mesihabne Meryem ve ma ümiru illa li ya’büdu ilahev vahida la ilahe illa hu sübhanehu amma yüşkirun*
Fe in tevellev fe kul hasbiyallahü la ilahe illa hu aleyhi tevekkeltü ve hüve rabbül arşil aziym*
Ve cavezna bi beni isailil bahra fe etbeahüm fir’avnü ve cünudühu bağyev ve adva hatta iza edrakehül ğaraku kale amentü ennehu la ilahe illezi amenet bihi benu israile ve ene minel müslimin*
Fe illem yestecibu leküm fa’lemu ennema ünzile bi ilmillahi ve el la ilahe illa hu fe hel entüm müslimun*
Ve hüm yekfürune bir rahman kul hüve rabbi la ilahe illa hu aleyhi tevekkeltü ve ileyhi metâb*
Yünezzilül melaikete bir ruhi min emrihi ala mey yeşaü min ibadihi en enziru ennehu la ilahe illa ene fettekun*
Ve in techer bil kavli fe innehu ya’lemüs sirra ve ahfa*
Allahü la ilahe illa hu lehül esmaül husna*
Ve enahtertüke festemi’ lima yuha*
İnneni enallahü la ilahe illa ene fa’büdni ve ekimis salat eli zikri*
İnnema ilahükümüllahüllezi la ilahe illa hu vesia külle şey’in ilma*
Ve ma erselna min kablike mir rasulin illa nuhiy ileyhi ennehu la ilahe illa ene fa’düdun*
Ve zen nuni iz zehebe müğadiben fe zanne el len nakdira aleyhi fen ada fiz zulümati el la ilahe illa ente sübhaneke inni küntü minez zalimin*
Fe teallellahül melikül hakk la ilahe illa hu rabbül arşil kerim*
Allahü la ilahe illa hüve rabbül arşil aziym*
Ve hüvellahü la ilahe illa hu lehül hamdü fil ula vel ahirati ve lehül hukmü ve ileyhi türceun*
Ve la ted’u meallahi ilahen ahar la ilahe illa hüve küllü şey’in halikün illa vecheh lehül hukmü ve ileyhi türceun*
Ya eyyühen nasüzküru ni’metellahi aleyküm hel mim halikin ğayrullahi yerzükulüm mines semai vel ard la ilahe illa hüve fe enna tü’fekun*
İnnehüm kanu iza kiyle lehüm la ilahe illellahü yestekbirun*
Kul innema ene münziruv ve m amin ilahin illellahül vahidül kahhar*
Zalikümüllahü rabbüküm haliku külli şey’ la ilahe illa hüve fe enna tü’fekun*
Hüvel hayyü la ilahe illa hüve fed’uhü muhlisiyne lehüd din elhamdü lillahi rabbil alemin*
La ilahe illa hüve yuhyi ve yümiyt rabbüküm ve rabbü abaikümül evveliyn*
Huvallahulleziy la ilahe illa huve ‘alimulğaybi veşşehadeti huverrahmanurrahiymu*
Huvallahulleziy la ilahe illa huve el-melikulkuddususselamul mu’minul muheyminul ‘aziyzul cebbarul mutekebbir sübhânellâhi ammâ yüşrikûn*
Allahu la ilahe illa huve ve ‘alellahi felyetevekkelilmu’minune*
Rabbulmeşriki velmağribi la ilahe illa huve fettehizhu vekiylen*

Birinin Aşık Olması için Okunan Dua

Sevdiğiniz bir kimsenin size gerçek aşk ile yaklaşması, sizden etkilenerek ilgi duyması amaçlıdır. Bu yönde çok etkili olan uygulamalardır. Bunun dışında okumalar sayesinde yapılan çalışmaları bulunur. Dilerseniz aşağıda yer alan tesirli aşk dualarından olan kerimesini okuma yapabilirsiniz. Duası:
Allâhümme innî es’elüke biennî eşhedü enneke entellâhu lâ ilâhe illâ ente’l-ehadü’s-samedü’l-lezî lem yelid velem yûled ve lem yekûn lehû küfüven ehad.

Kadınla Erkeğin Arasında Muhabbet için Dua

Muhabbet konusunda muzdarip kimse aşağıdaki duayı abdestli ve ihlaslı bir şekilde hayırlı bir saatte miskianber mürekkebi ile temiz bir kağıda yazar. Sonra duanın altına ….defa “Yâ Ğanî Yâ Muğnî” ismi şerifini okuyarak üzerinde taşımaya devam ederse, bu yöndeki kapıları sonuna kadar kendisine açıldığı gibi dünyevi işleri de tamamen kolaylaşmış olur. Daha da etkili olmasını isteyen kimse her gün …. defa “Yâ Ğanî Yâ Muğnî” ismi şerifini zikredip arkasından duasını da … defa okumaya devam etmelidir.
… defa okunması gereken dua budur:
Bismillâhirrahmânirrahîm
Allâhümme entel-ğaniyyü fî vahdâniyyetike biz-zâtil-münferidi, fî tenzîhin-nüûti ves-sıfâtil muğni alettahkîki fil-ezeli vel-ebedil ferdissamedi* Allâhümme innî es-elüke bi-ğınâi zâtike ve tenezzühi sıfâtike en tekşiflî an ahvâlil muhdisâti ve en tağni zâtî bit-tevhîdi ilâ zâtike ve tethir sıfâti bi-tenezzühi sıfâtike yâ ğani*
Allâhümme entel-ğaniyyü, ağneyte min şi’te min ıbâdike yâ ardıl fânî ve ağneyte men şi’te bil-bekâi bi-lezîzil meânî ağneyte ehliddünyâ bi-vücûdil mâli ve ağneyte ehlil ahreti bi-husnit-teveccühi bit-tevhîdi ileyke bin-nevâzili fil-mâli ve en-tağnîni bi-ğinâike fî külli evâni Yâ Allâh’u Yâ Âhiru, Yâ Zâhiru Yâ Bâtinu Yâ Ğaniyyu, Yâ Muğni Yâ Zül-Celâli Vel-İkrâmi, Yâ Rahmânu, Yâ Rahîm*

Terk Edeni Geri Döndürmek için Dua

Çok sevdiğiniz ve halen unutamadığınız sizden ayrılan sevgili, nişanlı yahut eşlerin size geri dönmeleri maksatlı hazırlanan çalışmalardır. Bu yönde okumalar ile de yapılan etkili duaları vardır. Dilerseniz aşağıda yer alan duayı … zamanında, …. Defa okuma yaparak niyetinizin gerçekleşmesi için niyaz da bulunabilirsiniz.
“Eûzü bikelimâtillâhi’t-tâmmâti min gadabihi ve şerri ibâdihi ve min hemezâti’ş-şeyâtîni ve en yahdurûni”.

Sevdiğini Kendine Nasıl Bağlarsın

Söz geçiremediğiniz, sizi hiç dinlemeyen ve kötü alışkanlıklarından bir türlü vazgeçmeyen kimse için hazırlanan etkili bağlama yöntemlerinden birisidir. O kimsenin size aşk ve muhabbet ile bağlanması yönünde hazırlanır. Sözünüzden çıkmaz sizi dinler ve isteklerinize razı gelir. Bir de bu uygulama için niyet edilip okunması gereken dualar vardır. Dilerseniz aşağıdaki duayı … vaktinde … kere okuma yapabilirsiniz. Dua şu şekildedir:
Ene abdüke ibnü abdike, ibnü emetike, fîkabdatike. Nâsiyetî biyedike. Mazın fiyye hükmüke. Adlün fiyye kadâuke. Es’elüke bikülli ismin hüve leke, semmeyte bihî nefseke ev enzeltehû fî kitâbike ev allemtehû ehaden min halkıke ev iste’serte bihî ilmi’l-ğaybi indeke en tec’ale’l-Kur’âne nûra sadrî ve rebî’a kalbî ve celâe hüznî ve zehâbe hemmî.


Warning: Attempt to read property "term_id" on null in /home/wwwduacom/public_html/wp-content/themes/buyu/archive.php on line 29
Medyum Yasin hoca