Etkili Aşık Etme Duası

Çok değerli bir duadır. Kimin bu yönde bir derdi olsa bu duayı …sabah namazından sonra …kere okusun. Kimin bir sevdiği varsa bir kağıt üzerine sevdiğinin adını yazıp üzerine … kere bu duayı okuyup ateşte yaksın, deli divane olur.
Bismillahirrahmanirrahim
Elhamdülillahillezi men ve şekka bihi lem yekün ila gayrihi Elhamdülillahillezi yarucu gammen ve yedfeul bela ve Annan velhamdülillahillezi lem yettehiz veleden velem yekünlehü veliyyün minez zulli ve kebbirhü tekbira allahü ekber allahu ekber la ilahe illallahu vallahu ekber kebira vel hamdülillahi hamden kesiren fesubhanallahi bükreten ve asila hasbunallahi ve nimel Mevla ve nimen nasır
Gufraneke Rabbena ve ileykel nasır ve sallallahu ala seyyidina muhammedin ve alihi ecmain allahümme es’elüke bi hakkıl arşi ve men ala ve levha ve men cae ev cae es’elüke bi hakkı muhammedin vein yercu ammes saati ve inneke halimün alimün allahümme inni es’elüke bi izzetike ya aziz.
Ve bi kudretike ya kadim ve bi izzetike ya aziz ve birahmetike en tahfezeni bi imamin feinnema kaiden ve rakian ve saciden ve hayyen ve meyyiten ala küllü halin rabbi rahmetike ya erhamerrahimin allahümme salli muhammedin seyyidil edna allahümme salli ala muhammedin seyyidil nebiyyil haşimi allahümme salli ala muhammedin seyyidina nebiyyil kureyşi allahümme salli ala muhammedin seyyidil nebiyyil arabiyyi. Allahümme salli ala muhammedin nebiyi hatemen nebiyyine allahümme salli ala muhammedin seyyidil resulül alemin. Allahümme salli ala muhammedin mimeaş şemsi iza talaat. Allahümme salli ala muhammedin meaş şemsi iza üzlifet. Allahümme salli ala muhammedin meal ardi iza rukkibet allahümme salli ala ya alimis sırrı ven necva ve ya keşifed durri vel belva alli emrihi pecen ve mahracen bi rahmetike ya erhamerrahimin iyyake nabudu ve iyyake nestain. Allahümme lekel hamdu ce entel müsteani ve aleykel teklulati illa ilallahi tasirül umur feseyek fike hümüllah ve hüves semiül alim ve sallallahü ala seyyidina muhammedin ve alihit tayyibinet tahirin vel hamdülillahi rabbil alemin ya Allah (üç kere) ya rab (üç kere) bi ismikel azim en terzukni rızkan helalen tayyiben ve imanen sadıkan ve kalben haşian ve lisanen zakiren ve şaen tavilen ve veleden salihen bi rahmetike ya erhamer rahimin allahümme ente rabbi la ilahe illa ente halakteni ve ene abdüke ve ala ene ahdike ve vadike meste’tatü euzu bike min şerri ma sanatu ebuu leke bi nimetike aleyye ve ebu bizenbi fağfirli zunubi feinnehü la yağfirez zunube illa ente allahümme la maniü lemma tayte vela muti lemma kazayte vela mübeddilü hikmete vela yenfeu za bihatti minke bihaddi bi rahmetike ya erhamerrahimin.

Bağlı Olanı Çözmek için

Damadın veya bir erkeğin, erkeklik organının bağlanması çok yaygın olarak görülen bağlama türlerinden biridir. Bu bağlama türünün tedavisi de yüce Allah’ın lütuf ve keremi sayesinde bilinmektedir. Tedavi, Kur’anı-ı Kerim’in mucizevi ayetleriyle yapılabilmekte ve hangi ayetleri okuması gerektiğini bilen biri O’nun lütuf ve rahmetiyle bunu rahatlıkla yapabilmektedir.
Bu tür bağlamayı tedavi etmek için; bir bardak su ve sidr ağacı yedi yaprak alınır. Bu yapraklar öğütülüp suya güzelce karıştırıldıktan sonra üzerine şu ayet-i kerimeler okunur:
1- Fatiha suresi okunur.
Yalnız sana ibadet eder, yalnız senden yardım dileriz ayeti kerimesi 7 kez tekrarlanır.
2- Ayetel Kürsi okunur.
“ikisini korumak O’nu yormaz” ibaresi 7 kez tekrarlanır.
3- Kur’an-ı Kerim, A’raf/117-120
4- Kur’an-ı Kerim, Yunus/80-82
5- Kur’an-ı Kerim, A’raf/191-201
6- Kur’an-ı Kerim, Müminûn/115-118
7- Kur’an-ı Kerim, Haşr/21-24
8- Zilzâl suresi 3 kez okunur.
9- Muavvizeteyn (Felak ve nas) sureleri üçer kez okunur.
Bu konuda okunacak duaların Arapçaları:
1- Kur’an-ı Kerim, Fatiha suresi, 1-7
2- Ayetel Kürsü
3- Kur’an-ı Kerim, A’raf/117-120
4- Kur’an-ı Kerim, Yunus/80-82
5- Kur’an-ı Kerim, A’raf/191-201
6- Kur’an-ı Kerim, Müminûn/115-118
7- Kur’an-ı Kerim, Haşr/21-24
8- Zilzâl suresi 3 kez okunur.
9- Muavvizeteyn (Felak ve nas) sureleri
10- Son olarak da şu dua edilir: “Allah’ım! Tuzak kuranların tuzaklarını, hasetçilerin gözünü, büyücülerin büyüsünü, kötü amel edenlerin amelini, bin kere bin La havle vela kuvvete illa billahil azim ile sav!”
Bu sure, ayet ve dualar bağlanan kişinin civarında okunur. Eğer yakında bir cin var ise, okunan ayet ve dualar sayesinde o da ah vah eder ve bağlanan kişinin diliyle konuşur. Böylelikle onunla teamüle girilerek Allah’ın lütfuyla çıkarılması sağlanır. Allah Teala’nın emir ve izniyle çıkmasından sonra hasta normal haline döner. Bağlanan kişide cin bulunmaması halinde, çok hafif bir baş dönmesi hissedecek ve okunmuş suyu içip organının üstü hazırlanan yağla ovulduğu zaman Allah’ın izniyle bir şeyi kalmayacaktır.
Dikkat edilmesi gereken husus, tedavinin en az üç gün sürdürülmesidir. Kişi daha ilk gün normal hale dönmesine rağmen tedavinin tekrarı gerekir. Çünkü büyücünün yaptığı muska ve büyünün etkisi yeniden ortaya çıkabilir. İşte bu etkiyi durdurmak için tedaviye en az üç gün devam etmek lazımdır. Tedbir ve ihtiyat babından tedavinin bir hafta devam ettirilmesi faydalı olmakla birlikte normal durumlarda üç günde yeterli olacaktır. Bu büyü türüne tamamen cehalet eseri olarak veya insanlığa düşmanlık niyetiyle başvurulmaktadır.

Sevgilinin Bağlanması için Dua

Bu yöndeki istek ve arzuların olması için aşağıda yer almakta olan ayet-i kerimeleri yazıp üzerinde taşıyan ve fırsat buldukça okumaya devam eden kimselerin rızık, kısmet, hayır kapıları sonuna kadar açıldığı gibi zikre devam eden müddetinde herkesin gözüne oldukça şirin ve sevimli görünürler. Talep ve müracaatları reddedilmez. Fayda görmek için okuma sayısı … keredir.
Okunacak ayetler bunlardır:
Ve ezzin fin nâsi bil hacci ye’tuke ricâlen ve alâ külli dâmirin ye’tîne min külli fecin amîyk*
Li yeşhedû menâfia lehüm*
Ve kâlel melikü’tûni bihî estahlishü li nefsû fe lemmâ kellemehû kâle innekel yevme ledeynâ mekînün emîn*
Ve elkaytü aleyke mehabbeten minnî*
İnnî veccehtü vechiye lillezî fetaras semâvâti vel erda hanifen ve mâ ene minel müşrikîn*
Hel etâ alel’insâni hiynün mined dehri lem yekün şey’en mezkûra*
İnnâ halaknel’insâne min nutfetin emşâcin nebtelîyhi fece’alnâhu semiy’an basîyrâ*

Hoşlandığın bir kızı aşık etme duası

Aranızda olan ilişkinin arkadaşlıktan öte gitmeyeceğini düşündüğünüz, hoşlandığınız ve çok beğendiğiniz kimseleri kendinize aşık etmek için yapılır. İsteğiniz doğrultusunda çalışma bazı bilgiler sayesinde kişiye özel olarak hazırlanmaktadır. Birde duaları ile aşık etmek için kerimelerden olan esmasını okuma ile niyet edebilirsiniz. Dua şudur:
“Allâhümme innî eûzü bike min min şerri sem’î ve min şerri basarî ve min şerri lisânî ve min şerri kalbî ve min şerri meniyyî”.

Kayın babana istediğini yaptırma duası

Dilenen kişi veya kişilere karşı kendinizi şirin göstermek, onların söylediklerinize razı gelmeleri için olan uygulamalardır. Bu uygulama dil bağlama olarak da bilinir. Etkilidir. Sonucun istediğiniz yönde olması halinde etkisi ömürlüktür. Birde bu yönde dualarla okuma yapabilirsiniz. Kerime şu şekilde okunur:
Lâ ilâhe illâ ente, Allahümme estağfiruke lizenbî ve es’elüke rahmeteke, Âllahümme zidnî ilmen, velâ tüziğ kalbî ba’de iz hedeytenî ve heblî min ledünke rahmeten inneke ente’l-vehhâb.

Eşini kendinden soğutma duası

Kalp kırdıktan sonra gelen özür, doyduktan sonra sofraya gelen tuz misalidir. Hayatımızda da bunun gibi olaylar yaşarız. Sizi sürekli üzen sizi kıran birisi vardır ama sizden hiçbir şekilde vazgeçmez. Sizi saplantı haline getirmiştir ve her defasında aynı şeyleri yaşarsınız. Ayrılmak istersiniz ama ayrılamazsınız hatta bunu söylemeye bile çekinirsiniz. Tek çare artık onun sizi bırakması onun sizden soğumasıdır. O sizden soğuduğunda size ilgi duymaz hale gelir ve sizi saplantı haline getirmekten vazgeçer.. Bu yönde yapılan işlemlerden ziyade okuma ile yapılabilecek uygulamalarda bulunur. Bir kimseyi kendinizden soğutmak niyeti ile aşağıdaki duayı … zamanında … defa okuma yapabilirsiniz.
Allâhumme eslih lî dîniyel-lezî huve ‘ismetu emrî, ve eslih lî dunyâyel-letî fîhâ me’âşî, ve eslih lî âhiratiyel-letî ileyhâ me’âdî, vec’alil-hayâte ziyâdeten lî fî kulli hayrin, vec’alil-mevte râhaten lî min kulli şerr.

Şirin gözükme duası

Bir kağıt üzerine … kere “Errahmânirrahıym” ve sonra … defa Besmele-i Şerife okuyup üzerine üfleyen ve sonra bu kağıdı üzerinde taşıyan kişi insanlar arasında sevilen, sevimli ve şirin görünen bir kimse olur. Kalplere celp ile tesir eder ve dilediğini etkisi altına alır.

Nişanlıları ısındırma duası

Geçimsiz olan, tartışan ve bir türlü anlaşamayan eşleri, aileleri veya sevenleri birbirlerine ısındırmak, kaynaştırmak amacıyla … suresi yazılır. Her mübine geldikte .. defa aşağıdaki muhabbet ayetleri yazılır. Bu şekilde yazma işlemi tamamlandıktan sonra hazırlanan bu tertip temiz su içerisine koyulur. Sonra … suresi bu suyun üzerine … defa okunur. Okuma esnasında her mübin kelimesine gelindikte muhabbet ayetleri onar defa okunmaya devam edilir. İşlem bu şekilde tamamlandıktan sonra su kaynatılır ya da çay ve yemek yapılır. Sevmeleri, muhabbet etmeleri, barışmaları murat edilen kimselere içirildiği/yedirildiği takdirde aralarında çok kuvvetli bir sevgi, saygı, hürmet ve hoşgörü ve hatta niyete binaen kuvvetli aşk meydana gelir. Mübinlerde okunması ve yazılması gereken ayetler şunlardır:
Bismillâhirrahmânirrahîm*
Yuhibbûnehüm kehubbiillâh, vellezîne âmenû eşeddü hubben lillâh*
Kul in küntüm tühibbûnellâhe fettebiûnî yuhbibkümüllâhü ve yağfir leküm zünûbeküm, vallâhü ğafûrur rahiym*

Giden kocayı geri getirme duası

Terk eden, ayrılan yahut giden bir kimsenin dönmesi niyeti ile .. ayrı kağıda aşağıdaki yazılı duaları yazıp üzerlerine 3 günlük, .. kizbara, .. tane iri tuz koyup büktükten sonra birer birer ateşe atılır ve dumanı bitinceye kadar kağıtta yazılı esma ve dualar okunur. Buna .. gece devam edilir. Bu müddet zarfında kaçmış veya sevgili geri gelmezse bir tertip daha tekrarlanır. Gelene kadar yapılması önerilir. Daha önceden denenmiş ve istenilen sonuç elde edilmiştir.
İbare:
Antayuşin2, helfuşin, helkuşin2, karişin 2, kayişin 2, harişin 2, ezrişin 2, keykemuşin2, tevekkelu ya huddami hazihilesmai vel ayati veclibu ve heyyicu vezicu keza ila in kanet illa sayhaten vahideten fe izahüm cemiun ledeyna muhdarun. Ve innehu le kasemün lev ta’le mune azim. Ihdaru ve tevekkelu ve heyyicu vezicu kalbi filan bin filane bihakki ahiyen şerahiyen ezunayin esbavütün ali şeddayi. Elvahan3, elacele3, essaate3.

Söz dinletmek için bağlama duası

Bir kimse halk arasında sevilip sayılmak ya da eşine, sevdiğine, aile efradına sözünü dinletebilmek ve onların gönüllerine taht kurmak ve kendisine şefkat, merhamet ve yumuşak kalpli olmalarını sağlamak amacıyla aşağıda gelen ayeti kerimeler her gün düzenli olarak … defa okunmaya devam edilmelidir. Okunacak ayeti kerimeler şunlardır:
Vecealna fi kulubillezinet-tebeuhü ra’feten ve rahmeh*Ve elgaytü aleyke mehabbeten minni, ve li-tüsnea ala ayni*Lev-enfakte m-fil ardi cemian ma ellefe beyne kulubihim, vela kinnellahe ellefe beynehüm, innehü azizün hakim*Yühibbunehüm ke-hubbillahi vellezine amenü eşeddü hubben lillah*

Kocanın boşanmaması için dua

Bir kimseyi kendisine daha çok bağlanmasını isteyen bir kişi cuma gecesi gece yarısından sonra iki rekat namaz kılıp ardından altta gelen duayı … defa okursa sevdiği kişi kendisine derin bir aşk ve muhabbetle bağlanmış olur.
Okunacak dua budur:
Bismillahirrahmanirrahim
Fe-in tevellev fe-kul hasbiyellahü la ilahe illa hüve aleyhi tevekkeltü ve hüve Rabbül arşil azim*.
Aldatan eş, sevgili veya birinin bu durumdan vazgeçirmek için aşağıdaki vefk yazılır ve ortasında fülan yazan yere kişinin adı yazılır. Sonra beş vakit namazından peşinden … gün müddetle bu vefkin üzerine … defa Yâ Müntekim ismi zikredilir. … günden sonra vefk bir kabre koyulursa bu yöndeki arzunuz olur.

Eşinle barışma duası

El-Mü’min ism-i şerifi her gün sabah namazını müteakip … defa okuyan kimselerin Allah’ın izniyle her türlü ihtiyaçları giderilir, duaları müstecab olur. Mü’min ism-i şerifini kendine vird edinen kimsenin Cenab-ı Hakk bu yöndeki hacetini kabul eder. Ayrıca; Barışmak için … gün her namazdan sonra … defa “Yâ Mü’min” ism-i celilini zikre devam eden kimsenin Allah’ın izni ile muradı olur.

Medyum Yasin hoca