Çok Güçlü Muhabbet Duası Nasıl Yapılır ?

Kötü davranan geçimsiz ve huysuz eşi yahut sevgiliyi bu davranışlarından terk etmesi, yerine güzel geçinen tatlı muhabbetli iyi huylu biri olması yönünde hazırlanan işlemlerdir. Kişinin kötü davranışlarından arınarak bambaşka biri olması hedeflenir. Ya da dilerseniz aşağıdaki dua sayesinde bu yönde niyetinizi yaptıktan sonra günde … kere okuma yaparak … gün boyunca devam edebilirsiniz. Dua şu şekilde okunur:
Emseynâ ve emse’l-mülkü lillâhi. Ve’l-hamdü lillâhi. Lâ ilâhe illâlhu vahdehu lâ şerîke leh. Lehü’l-mülkü ve lehü’l-hamdü ve hüve alâ külli şey’in kadîr. Rabbi es’elüke hayra mâ fî hâzihi’l-leyleti ve şerri mâ ba’dehâ, rabbi eûzü bike mine’l-keseli ve’l-heremi ve sûi’l-kiberi, eûzü bike min azâbin fi’n-nâri ve azâbin fi’l-kabri.

Konyadaki Soğutma Duası Yapan Ünlü Hoca

Kalp kırdıktan sonra gelen özür, doyduktan sonra sofraya gelen tuz misalidir. Hayatımızda da bunun gibi olaylar yaşarız. Sizi sürekli üzen sizi kıran birisi vardır ama sizden hiçbir şekilde vazgeçmez. Sizi saplantı haline getirmiştir ve her defasında aynı şeyleri yaşarsınız. Ayrılmak istersiniz ama ayrılamazsınız hatta bunu söylemeye bile çekinirsiniz. Tek çare artık onun sizi bırakması onun sizden soğumasıdır. O sizden soğuduğunda size ilgi duymaz hale gelir ve sizi saplantı haline getirmekten vazgeçer.. Bu yönde yapılan işlemlerden ziyade okuma ile yapılabilecek uygulamalarda bulunur. Bir kimseyi kendinizden soğutmak niyeti ile aşağıdaki duayı … zamanında … defa okuma yapabilirsiniz.
Allâhumme eslih lî dîniyel-lezî huve ‘ismetu emrî, ve eslih lî dunyâyel-letî fîhâ me’âşî, ve eslih lî âhiratiyel-letî ileyhâ me’âdî, vec’alil-hayâte ziyâdeten lî fî kulli hayrin, vec’alil-mevte râhaten lî min kulli şerr.

Kayserideki Sevgi Duası Yapan Hocalar

Bir kağıt üzerine … kere “Errahmânirrahıym” ve sonra … defa Besmele-i Şerife okuyup üzerine üfleyen ve sonra bu kağıdı üzerinde taşıyan kişi insanlar arasında sevilen, sevimli ve şirin görünen bir kimse olur. Kalplere celp ile tesir eder ve dilediğini etkisi altına alır.

Aşık Etmek için Etkili Dua Yapan Adanalı Hoca

Cennetül esma, şartlarına riayet edilerek okunduktan sonra mutlaka en azından bir defa da kasem okunduğu takdirde niyetlere ve gayelere mutlaka daha çabuk ulaşılacaktır. Çünkü cennetül esmanın hadimleri bu azimete hürmet göstermekte ve hizmet etmektedirler. Aşk ve muhabbet için denenmiş ve sonuç alınmış bir tertiptir. Okuma sayısı … keredir.
Kasem budur:
Allâhümme innî es-elüke bi-fâ-il ferdâniyyeti, ver-râir-rubûbiyyeti, vedâli devâmiddeymûmiyyeti, ve hâi hayaâtis sermediyyeti, veyai yenâbîul hıkmeti, ve kâfil kudreti, ve yâil yüsrati, ve vâvil vücûdi, ve mîmil mülki, ve hâil hıkmeti, ve kâfil kibriyâi, ve mîmil melekûti, ve aynil ınâyeti, ve dâlid dirâyeti, ve lâmil lutfi, ve kâfil kahri, ve dâlid delâleti, ve vâvid velâyeti, sînis sekîneti* Aksemtü aleyküm eyyetühel ervâhur rûhâniyyetül huddâmi, li-hâzihil esmâil ızâm* İllâ mâ ecebtüm da’veti, ve berertüm kasemî, ve tevekkeltüm bi-kaâi hâcetî, fî külli mâ yerdallâhü teâlâ fîhi salâhu emrî, bi-hakki nûri vechillâhil azîmil a’zam* Ve azametihî ve kibriyâihî aleyküm iz lâ yesıfül vâsifûn* Vef-alû mâ emertüküm bihî, in kâne emrî leküm, ve lasemî aleyküm, fimâ yerdallâhü fakdû hâcetî* Ve in kâne fîmâ Ya’dibullâhu feruddûhâ bi-hakki ismullâhil azîmil a’zami aleyküm ve kudretihî ledeyküm* Ve kâlû semi’nâ ve eta’nâ ğufrâneke Rabbenâ ve ileykel masîr*

Hızlı Aşık Etme Duası Yapan Hoca

Kağıda kalemle bir insan sureti yapılır. Resimin başına matlubunun, annesinin ve babasının ismi yazılır. Yüzüne (….)ayeti kerimesi, göğsüne (…) sağ eline (…) sol eline (…) karnına da:
Tevekkelu ya hüddami hazihil ayati vel esma’ veya meaşirel ervahil mütevekkiline bi hazel ameli va’kudu nevmi filane binti filane binti filan ve heyyicuû ila filan ibni filane ibni filan, diye yazar ve resmi evin gün doğusu tarafına isabet eden bir duvara göbeğinden baş aşağı olarak çivilersin. Ba’dehu 41 kere surei cini okur ve her defa çiviye hafifçe çekiç ile vurursun. 41 incide çivi tamamı ile duvara çakılmış olur.
Okuma esnasında güzel kokulu bir buhur yakılır. Çok kuvvetli bir celbiyedir. Kendisine bu ameliya yapılan kimse şiddetli lehabbetinden uyku uyuyamaz, yemek ve içmekten kesilir. Resim duvarda çakılı kaldığı halde surei cini 3 veya 7 gece 41er defa okumak lazımdır. Sonuç olarak istenilen amaca ulaşmış, dilenen kişiyi aşk ve muhabbetle kendinize çekmiş olursunuz.

Sevdiğim Kişiyi Kendime Bağlama Duası

Ayetel Kürsi ile bir kimseyi istediğin gibi bağlarsın. Örneğin: Bir kimsenin kârını ve kazancını bağlamak, dilini bağlamak, uykusunu bağlamak, bevlini bağlamak, erkekliğini bağlamak, muhabbetle kendine bağlamak, gerek kahriye gerek celbiye veya her ne tür şekilde olursa olsun bağlamak istersen:
Önce maksadın her ne ise güzelce bir abdest aldıktan sonra, tam inanç ile niyet edip, Besmele-i şerif ile Ayetel Kürsiyi aşağıdaki tertip üzere okursun.
Sarı, beyaz, kırmızı, mavi, yeşil, gri ve siyah renk olmak üzere yedi ipek ip al. Her renk ipe yedi kere Ayetel Kürsi okuyup yedi düğüm at.
Düğümleri attıktan sonra, yedi renk ipi eline alıp hepsini birden bük ve bir araya getir. Sonra şu tertip üzere Ayetel Kürsi yi oku:
Bismillahirrahmanirrahim
Allahü la ilahe illa hüvel hayyül kayyüm.
deyince birinci düğümü bağla.
Allahüla ilahe illa hüvel hayyül kayyümü la te’ huzühü sinetün vela nevm .
deyince ikinci düğümü bağla .
Allahü la ilahe illa hüvel hayyül kayyümü la te’ huzühü sinetün vela nevm lehü ma fis semavati vema fil ard men zellezi yeşfeu indehü illa bi iznihi ya’lem.
deyince üçüncü düğümü at .
Allahü la ilahe illa hüvel hayyül kayyüm La te’huzühü sinetün vela nevm lehü ma fis semavati ve me fil ard men zellezi yeşfeu ındehü illa bi iznihi ya’lemü ma beyne eydihim .
deyince dördüncü düğümü at .
Allahüla ilahe illa hüvel hayyül kayyüm la te’huzühü sinetün vela nevm lehü ma fis semavati vema fil ard men zellezi yeşfeu ındehü illa bi iznihi ya’lemü ma beyne eydihim vema halfehüm.
deyince beşinci düğümü bağla.
Allahüla ilahe illa hüvel hayyül kayyüm Late’huzühü sinetün vela nevm lehü ma fis semavati vema fil ard menzellezi yeşfeu ındehü illa bi iznihi ya’lemü ma beyne eydihim vema halfehü vela yühitüne bişeyin min ılmihi illa bima şa’ ve sia kürsiyyühüs semavati vel ard vela yeudühü hıfzühüma.
deyince altıncı düğümü at .
Allahüla ilahe illa hüvel hayyül kayyüm la te’huzühü sinetün vela nevm lehü ma fis semavati vema fil ard men zellezi yeşfeu ındehü illa bi iznihi ya’lemü ma beyne eydihim vema halfehüm vela yühitüne bişeyin min ılmihi illa bima şa’ ve sia kürsiyyühüs semavati vel ard vela yeudühü hıfzühüma ve hüvel aliyyül azim.
deyince yedinci düğümü bağla .
Yedi düğümü de bağladıktan sonra bu ipeği ağır bir taşın altına koy ve
”Bu taş bu ipeği nasıl basarsa filan oğlu filanın dili de öyle basılsın, Allah c.c. ın yardımıyla Ayetel Kürsi hakki için “ dersin.
Bu mesele sahih olup, defalarca tecrübe edilmiştir. Aman akıllı ol sakın keyfi yapma ikiyüzlü bıçak gibidir.

Kısmet Açma için Güçlü Dua

Her gün daha güzel ve şirin görünmek için okunabilecek özel bir dua. Her sabah uyanır uyanmaz yunus suresinin 26 ayeti …defa oku.
Duanın Arapça Okunuşu;
Bismillahirrahmanirrahim
Lillezîne ahsenûl husnâ ve zîyâdeh ve lâ yerheku vucûhehum katerun ve lâ zilleh ulâike ashâbul cenneh hum fîhâ hâlidûn.
Duanın Türkçe Meali;
Onlar için Ahsenül hüsna (Allah’ın Zat’ına ulaşmak) ve ziyadesi (daha fazlası, Allah’ın cemalini görmek) vardır. Onların yüzlerini bir keder kaplamaz ve bir zillet (küçük düşme, hakirlik) yoktur. İşte onlar, cennet halkıdır. Onlar, orada devamlı kalanlardır.

Bir Erkeği Kendine Bağlama Duası

Bir kimseyi kendisine daha çok bağlanmasını isteyen bir kişi cuma gecesi gece yarısından sonra iki rekat namaz kılıp ardından altta gelen duayı … defa okursa sevdiği kişi kendisine derin bir aşk ve muhabbetle bağlanmış olur.
Okunacak dua budur:
Bismillahirrahmanirrahim
Fe-in tevellev fe-kul hasbiyellahü la ilahe illa hüve aleyhi tevekkeltü ve hüve Rabbül arşil azim*.
Aldatan eş, sevgili veya birinin bu durumdan vazgeçirmek için aşağıdaki vefk yazılır ve ortasında fülan yazan yere kişinin adı yazılır. Sonra beş vakit namazından peşinden … gün müddetle bu vefkin üzerine … defa Yâ Müntekim ismi zikredilir. … günden sonra vefk bir kabre koyulursa bu yöndeki arzunuz olur.

Küs Karı Kocayı Barıştırma Duası

El-Mü’min ism-i şerifi her gün sabah namazını müteakip … defa okuyan kimselerin Allah’ın izniyle her türlü ihtiyaçları giderilir, duaları müstecab olur. Mü’min ism-i şerifini kendine vird edinen kimsenin Cenab-ı Hakk bu yöndeki hacetini kabul eder. Ayrıca; Barışmak için … gün her namazdan sonra … defa “Yâ Mü’min” ism-i celilini zikre devam eden kimsenin Allah’ın izni ile muradı olur.

Erkeğin Zinayı Terk Etmesi için Dua

Zina eden erkek veya kadın için ….. mübarek celilesini … ve miskle yapılan boya ile yazıp kapının üst kısmına korsa o kötü alışkanlığı olan kimse bu kötü huyundan Allah’ın izniyle vazgeçer. Yazarken o kimsenin ismini ve ana ismini de yazınız.

Dil Bağlamak için Güçlü Dua

Birinin karşınızda kötü söz etmesini istemiyorsanız aşağıdaki kerimeleri yazıp yanında taşımalısınız. Denenmiştir. Etkilidir. Yazılıp taşınması gereken ibare şu şekildedir:
Bismillahirrahmanirrahim
Allahümme ya fatihel ebvab ifteh lena hayrel bab la ilahe illallah muhammedün resulullah bi rahmetike ya erhamerrahimin ya ğafur ya şekür.

Medyum Yasin hoca