Çiftler Arasında Muhabbet için Dua

Bu salâvat-ı şerife hazreti Peygamber(s.a.v)’e muhabbeti artıran, manevi dereceleri kuvvetlendiren, kalp gözünü açmak isteyenlerin devam edecekleri bir salat-ü selamdır.
Bismillahirrahmanirrrahıym.
Allahümme salli ve sellim ve barik alet tal’atiz zatil mütalsem.Vel ğaysil mütamtam.Vel kemalil mükettem.Lahutil cemali ve nasutil visal.Ve tal’atil hakkı hüviyyetiinsanil ezeli fi neşri menlem yezel.Men ekamte bihi nevasitel ferki ila turukıl hakk.Fe sallillahümme bihi minhü fihi alyehi.Ve selleme teslimen kesira.Vel hamdü lillahi rabbil alemin.

Sevgilimi Eski Kız Arkadaşından Ayırma Duası

Bir kişiyi birinden ayırma için yapılan duadır. Örnek; istemediğin birini kendinden uzak bir yere yollamak ve onun zarar-zulmünden kurtulmak için 1378 kere:”KALE HAZA FİRAKU BEYNİ VE BEYNEK” duası okunduğu takdirde istenmeyen kişinin def edilmesine vesile olacaktır.

Kapalı Kısmeti Açan Dua

Bir avuç iri tuz üzerine .. fatiha, .. kere “kale musa ma citüm bihis sihr innellahe seyurtuluhu innellahe la yuslihu amelel müfsidin” ayeti kerimesi, .. defa ihlas ve .. kere felak ve .. kere nas sureleri, .. salavatı şerife okunup 3 gün o tuz yedirilirse kısmeti açılmış olur.

Sevdiğim Erkeği Kendime Nasıl Bağlarım

Kişi karıncanın ininden bir avuç toprak alarak üzerine aşağıdaki ayeti celileyi .. kere o toprağa okuyup bağlanması istenen kişinin evinin etrafına bir miktar serper ise o yerden geçen kişi kötü huylarından vazgeçer ve matlubuna ziyadesiyle aşık olur.
Bismillahirrahmanirrahim
Ve iza ve ev ticareten ev levhen in feddu ileyha ve terekuke kaimen, kul miha ındallahi hayren minel levhi ve minet ticareti, vallahü hayrun razıkiyn

Boşanan Eşimi Geri Getirme Duası

Geri gelmesi istenen birisi için Cuma gecesi … kere okursa sevdiği ayağına gelir. Ayrılan, boşanan, terk eden veya herhangi bir sebepten ötürü giden kimselerin size geri gelmeleri, dönmeleri yönünde denenmiş etkili tertiplerdir. Dua budur:
Bismillahirrahmanirrahim
Min zalike billahi min seddetin leke.

Erkek Arkadaşımla Tartışmamak için Dua

Geçinemeyen ve sürekli tartışan; sevgililer, nişanlılar, çiftler veya eşler için yapılan uygulamalardır. Ayeti .. defa yazılır, yazılan bu kağıt bir kova suyun içine bırakılır. Bu su ile kişiler yıkanır. Ayetler o kimselerin başlarına.. defa okunursa, aralarında sevgi ve muhabbet meydana gelir.

Sevdiğimle Kavuşma Duası Nasıl Yapılır

Aralarında mesafe olan ve kavuşmayı dileyen kimseler için; aşağıdaki mübarek duayı … kere okumalıdır. Ayrıca; bu dua sayesinde korktuklarından emin ve umduklarını da nail olacağından hiç şüphe yoktur.
Dua şudur:
Ya vedudü, ya zel-arşil mecidi ya mübdiü ya müidü fe’alün lima yürid neselüle bi-kudretikelleti kadderteha ala halkıke bi-rahmetikelleti vesi’te külle şey-in la ilahe illa ente egisna ya mügisü, egisna ya mügisü, eğisna bi-rahmetike ya erhamerrahimiin*

Çok Etkili Bağlama Duası Nasıl Yapılır?

Kalplere tesir ederek yumuşatmak, isteklerinize razı gelinmesi için …. mübarek vefki cumartesi gününün sekizinci saatinde iki adet yazılır. Birisi temiz suya konulup içilir ve diğeride su geçirmeyecek şekilde muşambaya sarıldıktan sonra taşınır ve kırk gün günde bir defa Yasin suresi ve 313 defa “Ve eni’büdûnî hâzâ sıratüm-müstakîm” ayeti kerimesi okunursa; okuyan ve bu tertibi icra eden kimseyi her gören derin bir muhabbetle sever onu yeni ayın ondördü gibi görürler. Aynı zamanda bu tertibi taşıyan kimsenin kalbi yumuşar, hikmetle dolmaya başlar.

Güzellik Duası Yapan Ünlü Hocalar

İstediğiniz bir kimseyi etkilemek, onun gözüne farklı görünmek için yapılan işlemlerdir. Güzel ve hoş görünmek için uygulamaya başlanır. Bu kimse; arkadaşınız, sevgiliniz, sözlünüz, nişanlınız veya eşiniz olabilir. Bu yönde tesirlidir. Dualarından olan aşağıdaki kerimeyi okuma yapabilirsiniz.
Allâhümme lâ ye’tî bi’l-hasenâti illâ ente velâ yezhebu bi’s-seyyiâti illâ ente velâ havle velâ kuvvete illâ billâh.

Medyum Yasin hoca