Ayırma Duası Yapan Medyum Hoca

Pek çok medeniyette, oldukça geniş bir yelpazede değerlendirilebilen büyüler ve büyü uygulamaları kendini gösterir. İnsanların isteklerine ve arzularına göre oldukça fazla sayıdaki uygulama kolaylıkla gerçekleştirilmektedir. Bu büyülerin amacı ise insanoğlunun yetersiz kaldığı anlarda olağanüstü güçlerin de kullanılarak isteklerin karşılanması, hayatı akışının değiştirilmesi ve bir takım arzuların gerçekleşmesidir. Buna göre dileyen herkes tarafından ilgi çekici ve keskin amaçların olduğu büyüler medyumlara gidilerek yaptırılabilir. Büyü uygulamaları herkes tarafından yapılamaz. Bunun için işinde uzman medyumlardan yardım alınmalıdır. Doğrudan bu medyumlara gidilerek durum bildirilir ve dileyen herkesin istekleri karşılanabilir. Önemli ve etkili büyüler arasında bulunan ayırma büyüsü de tüm insanlar için geçerli bir uygulama olabilmektedir. Örneğin beli başlı çiftleri ya da birliktelikleri ayırmak adına bu büyülerden medyumlar aracılığı ile istifade edilebilir.
Öte yandan farklı ve değişik büyüler içinde bulunan soğutma büyüsü de bu anlamda öne çıkar. Çünkü soğutma büyüsü yine insanların her açıdan değerlendirdikleri ve önem verdikleri bir uygulama olarak bilindiği için kişiler de bu manada etkili bir şekilde bu büyüyü kullanırlar. Medyumlara yaptırılarak en keskin ve en belirgin sonuçların alınabildiği bu büyü ile ilgili olarak dileyen herkesin medyumuna gidip gerekli metaları sağladıktan sonra bu büyüyü yaptırmasının mümkün olduğu belirtilebilir. Şimdi siz de işinin ehli ve tecrübeli medyumunuza gidip konu ile ilgili yardım alabilirsiniz.

Sıkıntılardan Kurtulma Duası

Dünyanın her yanında insanların temel amacı olarak daha mutlu ve daha huzurlu bir hayat yaşamak ortaya konulabilir. Bunun için de gerek maddi gerekçeler, gerek ise çeşitli sosyal olaylar belli bir ortamın sağlanması için öne çıkar. Pek çok insan para kazanarak mutluluğu ve huzuru keşfetmek niyetinde olsa da çoğu zaman huzur içten yakalanır. Çünkü insanlar duygusal olarak rahat hissettiklerinde daha huzurlu bir hayat sürdüklerini görürler. Bu anlamda pek çok adım atılabilirken, çok uzun yıllardır huzura kavuşma büyüsü ile de bu amaç elde edilebilir. Özellikle de alanında yetenekli medyumların çabaları ile bu büyüler gerçekleşirken, pek çok medyum doğrudan insanların daha iyi nasıl yaşayabileceği ile ilgili büyülü çözümler üretir.
Tıpkı doğanın olağan akışı gibi doğrudan olaylara müdahil olan pek çok büyü içinde huzura kavuşma büyüsü farklı bir yerdedir. Kişini doğal ya da sentetik problemlerinin düşünülmemesinin sağlandığı, her anlamda rahatlık ve refah veren bu büyü sayesinde en güzel sonuçlar alınabilir. İnsanlar evlerine, iş yerlerine çok daha mutlu bir şekilde gelirler. Öte yandan gerek ekonomik anlamda, gerek ise farklı sıkıntılarla bunalan kişilerin huzuru yakalamasında bu büyünün etkisi büyüktür. Huzura kavuşma büyüsü hem kişinin kendisi için, hem de sevdikleri için yapılabilirken, büyü yapılması sırasında en önemli dualar edilir ve niyet sözleri ile bu büyü tamamlanmış olur.

Sevdiğime İstediğimi Yaptırma Duası

Aşağıdaki ayet-i kerimeleri yazıp üzerinde taşıyan ve günlük .. defa okuyan kimse kendini sevdirmek istediği birine; eşine, nişanlısına, erkek arkadaşına veya dilediği birine etki ederek onu tesiri altına alır. Ayetler şunlardır:
Zalike takdirul azizil alim*
Ve alellâhi fel-yetevekkelil-mü’minûn*
Ve la tahsebennellâhe ğafilen ammâ ya’melüz zâlimûn*
Ve in teuddû ni’metellâhi lâ tuhsûhâ*
Ve kadâ rabbüke ellâ ta’büdû illâ iyyâhü*
Tenzîlen mimmen halekal erda ves semâvâtil ulâ*
Errahmânü alel arşistevâ*
Lehû mâ fis semâvâti ve mâ fil ardi ve mâ beynehümâ ve mâ tahtes serâ*
Yevme lâ yenfeu mâlün ve lâ benûn*
İllâ men etellâhe bi kalbin selîm*
İ’tina tav-an ev kerhen kâletâ âteynâ tâıîn*
Ve ma halaktul cine vel inse illa li ya’budun*
Mâ urûdu minhüm min rızkin ve mâ urîdü en yut’imûn*
İnnellâhe hüver rezzâku zül kuvvetil metîn*
Ve fis semâi rızkuküm ve mâ tûadûn*
Fe ve rabbis semâi vel ardi innehû lehakkun misle mâ enneküm tentikûn*

Sevdiğini Kendine Bağlama için Yapılan Büyü

Bağlamak istenilen kişiye özel olarak hazırlanır. Bilgiler veya fotoğraf ile yapılabilen etkili işlemleri de bulunmaktadır. Etkisi güçlü ve olumlu sonuç alındığında ömür boyu sürmektedir. Duaları ile okuma yapılan çeşitleride bulunur. Aşağıdaki kerimeyi … zamanında … defa okuma yapabilirsiniz. Celile şöyledir:
Bismillâhirrahmânirrahıym*
Minel abdiz zelîli ilel melikil celîl* Elhamdü lillâhi rabbil âlemîn* Selâmün alâ ilyâsîne innî messeniyed durru ve ente erhamür râhımîn* Lâ ilâhe illâ ente sübhâneke innî küntü minez zâlimîn* Festecebnâ lehû ve necceynâhü minel ğammi ve kezâlike nüncil mü’minîn* Allâhümme inneke ta’lemü mâ nezele bî min emrin kezâ ve kezâ fec’al lî minhü feracen ve mahracen inneke alâ külli şey’in kadîr* Ve sallellâhü alâ seyyidinâ muhammedin ve alâ âlihî ve sahbihî ve sellim bi adedi ılmih*

Kısmet Açma ve Evlilik için Okunan En Etkili Dua

Kısmet açma ve evlenme konusunda kişinin yapması gereken bazı işlemler vardır. Bunlardan birine örnek verecek olursak aşağıda yer alan ayetleri eşref bir saatte ….. mürekkebi ile yazarak etrafına da…… ayeti kerimeyi ilave ettikten sonra hazırlanan bu tertibi üzerinde taşıyan;
Ve ezin fin nasi bil hacci ye’tûke ricâlen ve alâ külli dâmirin ye’tîne min külli fecin amiîk*
Ve aynı zamanda hac suresinin 27. Ayeti olan bu mübarek duayı her fırsatta, okumaya devam edenin rızkı, bereketi, ve kısmet kapıları açılır. Genellikle evlilik yönünde yapılan bu uygulama aynı zamanda o kişinin niyetlendiği dünyevi işleri kolaylaşır. Manevi engellerle karşılaşmaz.

Giden Kişiyi Geri Getirme Büyüsü

Terk eden, ayrılan yahut giden bir kimsenin dönmesi niyeti ile .. ayrı kağıda aşağıdaki yazılı duaları yazıp üzerlerine 3 günlük, .. kizbara, .. tane iri tuz koyup büktükten sonra birer birer ateşe atılır ve dumanı bitinceye kadar kağıtta yazılı esma ve dualar okunur. Buna .. gece devam edilir. Bu müddet zarfında kaçmış veya sevgili geri gelmezse bir tertip daha tekrarlanır. Gelene kadar yapılması önerilir. Daha önceden denenmiş ve istenilen sonuç elde edilmiştir.
İbare:
Antayuşin2, helfuşin, helkuşin2, karişin 2, kayişin 2, harişin 2, ezrişin 2, keykemuşin2, tevekkelu ya huddami hazihilesmai vel ayati veclibu ve heyyicu vezicu keza ila in kanet illa sayhaten vahideten fe izahüm cemiun ledeyna muhdarun. Ve innehu le kasemün lev ta’le mune azim. Ihdaru ve tevekkelu ve heyyicu vezicu kalbi filan bin filane bihakki ahiyen şerahiyen ezunayin esbavütün ali şeddayi. Elvahan3, elacele3, essaate3.

Eşime İstediğimi Yaptırma Büyüsü

Kalplere tesir ederek yumuşatmak, isteklerinize razı gelinmesi için …. mübarek vefki cumartesi gününün sekizinci saatinde iki adet yazılır. Birisi temiz suya konulup içilir ve diğeride su geçirmeyecek şekilde muşambaya sarıldıktan sonra taşınır ve kırk gün günde bir defa Yasin suresi ve 313 defa “Ve eni’büdûnî hâzâ sıratüm-müstakîm” ayeti kerimesi okunursa; okuyan ve bu tertibi icra eden kimseyi her gören derin bir muhabbetle sever onu yeni ayın ondördü gibi görürler. Aynı zamanda bu tertibi taşıyan kimsenin kalbi yumuşar, hikmetle dolmaya başlar.

İstemediğin Birini Kendinden Soğutma Duası

Sizden soğumasını uzaklaşmasını istediğiniz kimseler için hazırlanan tertiplerdir. Bu kimse eşiniz, sevgiliniz veya herhangi bir kimse olabilir. Size olan yakınlığından rahatsızlık duyduğunuz herkes olabilir. Kendinizden uzak tutmak soğutmak amaçlı hazırlandığı için etkisi güçlüdür. Bunun yanı sıra duaları da olmaktadır. Bu dua … zamanında, … kere okunmalıdır.
Allâhümme rabbenâ leke’l-hamdu, ente kayyimu’s-semâvâti ve’l-ardı ve men fîhinne, ve leke’l-hamdu, leke mülkü’s- semâvâti ve’l-ardı ve men fîhinne, ve leke’l-hamdu ente nûru’s- semâvâti ve’l-ardı ve men fîhinne ve leke’l-hamdu ente’l-hakku ve va’düke’l-hakku, ve likâuke hakkun, ve kavluke hakkun, ve’l-cennetü hakkun, ve’n-nâru hakkun, ve Muhammedün hakkun, ve’s-sâatü hakkun.
Allâhümme leke eslemtü ve bike âmentü ve aleyke tevekkeltü ve ileyke enebtü, ve bike hâsamtü, ve ileyke hâkemtü, fağfirlî mâ kaddemtü vemâ ahhartü vemâ esrertü ve m’alentü, ente’l-mukaddimu ve ente’l-muahhiru, lâ ilâhe illâ ente.

Sevdiğimle Birleşme ve Kavuşma Duası

Aşağıda yer alan ayet-i kerimeler özellikle bir kimsenin sevgisini, aşkını kazanmak için bu yönde okumalar yapılır. Ayet-i şerif beraberce yazılır ve taşınırsa fayda vermeyeceği sıkıntı yoktur. Ayetler şunlardır:
Sümme enzele aleyküm mim ba’dil ğammi emeneten nüasen yağşa taifeten minküm ve taifetün kad ehemmethüm enfüsühüm yezunnune billahi ğayral hakki zannel cahiliyyeh, yekulune hel lena minel emri min şey’in kul innel emra küllehu lillah, yuhfune fi enfüsihim ma la yübdune lek, yekulune lev kane lena minel emri şey’ün ma kutilna hahüna, kul lev küntüm fi büyutiküm le berazellezine kütibe aleyhimül katlü ila medaciihim, ve li yebteliyellahü ma fi suduriküm ve li yümehhisa ma fi kulubiküm, vallahü alimüm bi zatis sudur*
Muhammedür rasulüllah vellezine meahu eşiddaü alel küffari ruhamaü beynehüm terahüm rukkean sücceden yebteğune fadlen minellahi ve ridvânâ sîmâhüm fî vücuhihim min eseris sücud zalike meselühüm fit tevrati ve meselühüm fil incîl ke zer’in ahrace şat’ehu fe âzerahu festağleza festevâ alâ sûkihi yu’cibüz zürraa li yeğiyza bihimül küffâr veadellahüllezîne âmenû ve amilus sâlihâti minhüm mağfiraten ve ecran azîmâ*
Ve sallallahü ala seyyidina Muhammedin ve ala alihi ve sahbihi ve sellim*

Kısmet Açıklığı ve Evlenmek için Dua

Gerçekten defalarca denenip gerçekleşen bir dua allah(c.c)izni ile
elimden geldiğince anlatayım…..
bir cuma öğlen ezan ile sela arası başlıyorsun.
ilk önce yasin-i şerif okuyorsun sonra bir daha ki cuma ya kadar 18 adet cuma suresini günlere bölüp, diğer cuma günü yasin ile bitiriyorsun yani yasin ile başla yasin ile bitir başlarken niyet ediyorsun.anne adın ve kendi adınla bitirincede aynısını yapıyorsun.selavat ve hamd ile başlayabilirsiniz.
fakat bunu sizin için gönüllü biri yaparsa daha iyi olur . bitişte sizin üzerinize falanca kızı-oğlu falanca nın nasibi açılıp evlensin deyip yüzünüze üfleyecek ama kendiniz okuyupta aynı şekilde deyip kendinize üfleyebilirsiniz.allah hayırlı insanlarla evlilik nasip etsin isteyenler için

Medyum Yasin hoca