Sevgilimi Ömür Boyu Bağlama Büyüsü

Tarihin ilk zamanlarından bu güne kadar farklı toplumlarda görülmekte olan olağanüstü güçler ile ilgili yönlendirici uygulamalar bu aşamada öne çıkarken, büyülerin de önemli bir temsilci olarak bu yöntemlere önderlik ettiği bilinmektedir. Çünkü pek çok kişi için çeşitli büyüler doğrudan hayatın merkezine etki eder. Sevenlerin birbirlerine kavuşmaları, erkeklerin eşlerini daha iyi hissettirmeleri, kadınların eşlerini daha farklı şekilde hislendirmelerini sağlayan ve bunlar gibi iyi ya da kötü pek çok amacı olan büyüler ülkemizde de sıklıkla değerlendirilir. Bağama büyüsü ise büyüler dünyasının çok farklı bir unsurudur. Etkileri düşünüldüğü zaman bağlama büyüsünün inanılmaz kapsamlı olduğu fark edilir. Çünkü yalnızca insanların birbirlerine karşı olan bağlılıkları değil, yine insanların tüzel kişilere, kurumlara ya da oluşumlar bağlılıkları da bu büyünün kapsamına girer. Çünkü önemli olan büyü talebinde bulunan kişinin kim için ve neye karşı bir bağlılık ya da bağlama talep edeceğidir.

Erkeğin Kısmetini Açma Duası

Kısmet kapalılığı çözülmeyecek bir sorun değildir. Şans talih veya evlilik gibi konuları kapsayan bu sorunların çözülmesini ele alan çok etkili bir çalışmadır. Büyüler ile hazırlanan kısmet uygulamaları yapılmaktadır. Ancak rahmani olarak hazırlanan kişiye özel işlemler de tesirli olmaktadır. Bu yöndeki yapılan her çalışmanın rahmani olması size de avantaj getirmektedir. Bir bardak temiz su alınır ve bunun üzerine … defa aşağıdaki ayetler okunup üflenir. Kısmeti kapalı olan, evlenmek isteyip de birini bulup evlenemeyen kişi bu sudan içer. Bu işleme 21 gün devam edilir. Hem kısmeti açılır hem de üzerinde bir bağlılık varsa Allah’ın izniyle çözülür.

Inna fetahna leke fethan mübina. Ve fütihatis semaü fekanet ebvaba

Denenmiş Etkili Aşk Duası

Çok etkili aşık etme büyüsü konusunda yardım alarak bu sorununuzu çözmeniz gerekebilir. Sevdiğiniz kişiden karşılık görememe gibi durumlarda tercih edilir. Güçlü tılsım ve dualar sayesinde yapılır. Bir sevdiğiniz olduğunda ancak o sizi sevmeyebilir. Bu tür durumlarda o kişinin size aşık olması için bu etkili yöntemi kalpten inanarak denemenizde yararı vardır.
1. .. kere Ayetel Kürsi, Nâs Suresi ve Felâk Suresi
2. ..Kere İhlas Suresi 7 Kere Fatiha Suresi
3. .. Kere Elhamdülillah(Hamd Olsun Allaha)
4. .. Kere;
Bismillahirrahmanirrahim.
Lâ ilâhe illa ente sübhâneke innî küntü minezzâlimiyn.Rabbî amiltü sûen zalemtü nefsî ve ente Erham’ür-Rahımîn.* Sübhanallahü vel hamdü lillâhi ve lâ ilahe illallâhü vallâhü ekber* ve lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhil aliyyül aziym.
Türkçe Meali;
Senden başka ilah yoktur. Seni noksanlıklardan tenzih ederim. Ben nefsime zulmedenlerden oldum. Rabbim! Kötülük yaptım. Kendime yazık ettim. Sen merhametlilerin en merhametlisisin. Allah’ı tesbih ederim, hamd Allah’a mahsustur. Allah’tan başka ilâh yoktur. Güç ve kuvvet, ancak ululuk ve azamet sahibi olan Allah’a mahsustur.
5. ..Kere Lâ ilâhe illallâhül melikül hakkul mübiyn.
Melik (her şeyin Sahibi), Hakk(Varlığı hiç değişmeyen), Mübin (Apaçık ki) Allahtan başka ilah yoktur.
6. ..Kere;
Bismillahirrahmanirrahim.
Yâ Allâhü yâ vâhıdü yâ ehadü enfıhnî minke bi nefhatin hayrin*inneke alâ külli şeyin kadîr.Allâhümme ağninî bi helâlike an harâmike ve bi tâatike an masiyetike ve bi fadlike ammen sivâk.Eûzü bike minen nâri ve min ameli ehlin nâri fe enkıznî vağfir lî yâ aziyzü yâ ğaffâr.Yâ Hayyü Yâ Kayyûm.Bismillâhi Allâhü Ekber.Yâ İlâhena ve ilâhe külli şeyin ilâhen vâhiden lâ ilâhe illâ ente*Allâhümme lekel hamdü lâ ilâhe illâ ente yâ hannânü yâ mennânü yâ bediessemâvâti vel ardi yâ zel celâli vel ikrâm.*Allâhümme innî eselüke bi enne lekel hamde lâ ilâhe illâ entel hannânül mennânü bediessemâvâti vel ardi yâ zel celâli vel ikrâm.*Ya Hayyü Ya Kayyûm Ve İlâhüküm ilâhün vâhıd,lâ ilâhe illâ hüve er rahmânürrahiym.*Elif Lâm Mîm,Allâhü lâ ilâhe ilâ hüvvel hayyül kayyûm. Allâhümme innî eselüke bi enne lekel hamde lâ ilâhe illâ ente yâ mennânü yâ hannânü yâ bediessemâvâti vel ardi yâ zel celâli vel ikrâm*Yâ hayrel vârisiyn*Ya erhamer râhimin*Yâ semiyad düâ*Yâ Allâhü yâ Allâhü ya Allâhü yâ âlimü yâ âlimüyâ semiyuyâ hakiymü yâ mâlikü yâ melikü yâ selamü yâ hakku yâ kaîmüyâ muhsiyyâ mutiyyâ mâniûyâ muhyîyâ muksitüyâ hayyü yâ kayyûmüyâ ehadü yâ samedüyâ rabbi yâ rabbi yâ rabbi yâ vehhâbü yâ ğaffâruyâ kariybülâ ilâhe illâ ente sübhâneke ente hasbî ve nimel vekîl.*Yâ Allâhü yâ hayyü yâ kayyûmüyâ münzilet tevrâti vel incîli vel kuânil aziym.Yâ men lâ yahfâ aleyhi şeyün fil ardi ve lâ fis semâ*Lâ İlâhe illâ hüvvel aziyzül hakiym.Yâ Rabbi yâ câmian nâsi li yevmin lâ raybe fîh. Yâ men lâ yuhlifül mîâd*Yâ men şehide li nefsihî ve şehidet lehül melâiketü ve ülül ılmi kâimen alâ halkıhî bil kıst*Lâ ilâhe illâ hüvel aziyzül hakiym.Yâ Allâhü yâ mâlikel mülk*yâ men tütil mülke men teşâü ve tenziul mülke mimmen teşâü ve tüızzü men teşâü ve tüzillü men teşâü bi yedikel hayr. İnneke alâ külli şeyin kadîr.Yâ men yûlicül leyle fin nehâri ve yûlicün nehâre fil leyli ve yuhricül hayye minel meyyiti ve yuhricül meyyite minel hayyi ve yerzüku men yeşâü bi ğayri hisâb.

Erkek Arkadaşımın Kalbine Girme Duası

Sevgi duası, başkasının sevgisini kazanmak, onu etkisi altına almak için okunan dualardır. Gönülden istenerek ve inanarak okunması gereken dualar arasındadır. İnsanların sevgisini kazanmak, onların sıcaklığını ve muhabbetini elde etmek için Allah’tan yardım istemeliyiz. Dua ederek içimizde olan duyguları Yüce Rabbimizle paylaşmalı, isteklerimizi Allah’a iletmeliyiz. Bunun yanında dilediğimiz şeylerin gerçekleşmesi için elimizden gelen çabayı göstermeliyiz. Dualarımızda sabırsız davranmamalıyız. Sevilenin sevgisini kazanmak, muhabbet için okunacak dualardır. Herhangi bir …. sabahı sabah namazı sonrası Salavat, …. suresi sonra bu kerimeler okunur.
Liyünzira men kâne hayyen ve yehıkkal kavlü alel kâfirîn. Evelem yerav ennâ halaknâ lehüm mimmâ alimet eydâna enâmen fehüm lehâ mâlikûn. Ve zellelnâhâ lehüm feminhâ rakûbühüm ve minhâ ye’külûn. Ve lehüm fîhâ menâfiu ve meşâribü efelâ yeşkürûn. Vettehazû min dûnillâhi âliheten leallehüm yünsarûn. Lâ yestetîûne nasrahüm ve hüm lehüm cündün muhdarûn. Felâ yahzünke kavlühüm innâ na’lemü mâ yüsirrûn. Evelem yerav insânü ennâ halaknâhü min nutfetin fe izâ hüve hasîmün mübîn. Ğayril mağdûbi aleyhim veladdâllîn. Yâ kâdiru ya azîzü yâ mü’minu yâ müheyminu yâ zâhiru yâ kebîru ecib yâ Kesfeyâîl ente ve huddâmeke miner rûhâniyyeti vel ardiyyeti ve ente yâ meymûn sâmian mutîan bi hakki ğayril mağdûbi aleyhim veladdâllîne âmîn. Ve bi hakkil azîzil kebîril müteâli ve bi hakkil melikil ğâlibü aleyküm emruhu zedzağ ve bi hakki lahhattîl limukfencil fevekaal hakku ve batale mâ kânû ya’melûn. Ve aksemtü aleyküm yâ yezağ yâ hakhâîl ”sehhirlî kulûbe cemîa benî âdeme ve benâti Havvâ” bi hakki ve bi hürmeti seyyidike yeza’sendeyûşin. ardından yine bir defa bu dua okunur.
Allâhümme sehhirlî kalbi fülân ibni fülânete alâ mehabbetî fülânete binti fülânete bi hakki ve bi hürmeti sûreî yâsîn bi hakki ve bi hürmeti seyyidike yeza’sendeyûşin. İkinci duada isimler zikredilir okumaya başlamadan önce salavatı şerife okuyun selametle.

Erkek Arkadaşımın Kalbine Girme Duası

İstediğin Kişiyle Evlenmek için Dua

Evlilik kutsal bir mertebe olduğundan hayat arkadaşınızı iyi seçmeniz gerekmektedir. İyi güzel zamanlar olduğu gibi evlilik yuvasında bir takım sorunlar veya anlaşmazlıklar da olabilir. Özellikle iki insanın birbirini çok severken ailelerin müsade etmememesi engellerin çıkması durumlarında yapılan bazı yöntemler vardır veya dualar ile rahmani olarak etkili çalışmalar yapılmaktadır. Erkek veya kadın aşk sevgi konusunda çok sorunlar yaşayıp acı çekebilir. Sonradan duyulan pişmanlıklar veya eski mutlu günleri anımsatan anılar insanı derinden etkiler. Bu gibi durumlarda kişiler arayış içersinde olabilir. Önceden olduğu gibi mutlu muhabbet dolu güzel günlere dönmek amacıyla kişiye özel itinalı hazırlanan etkili yöntemlere yer verilmektedir. Uzman ilim sahibi medyum ve hocalar bu konularda kendilerini ıspatlayan ve insanlara şifa vermeye vesile olarak nam salmışlardır. Bu veya benzer sorunları olan kimseler konu hakkın nelerin nasıl yapıldığı konusunda bu kişilere başvurabilmektedirler. Ayrıca dua ile kendiniz okuyabileceğiniz denenmiş bir çok uygulamla ve tılsımlar bulabilirsiniz. Örneğin ; Lekad caeküm resulün min enfusiküm azizün aleyhi ma anittüm harisün aleyküm bil müminine raufun rahim fein tevellev fekul hasbiyallahu la ilahe illa hu aleyhi tevekkeltü ve hüve rabbül arşil azim.
Bu ayeti kerimeleri aşk yönünde darda olan her insanın okumasında çok büyük faydalar vardır. Allahü Teala kısa sürede dardan kurtarır.

İstediğin Kişiyle Evlenmek için Dua

Eski Sevgiliden Kurtulma Büyüsü Duası

Zamanla insanlar birbirlerini daha iyi tanır ve olumsuzluklar sonucunda birbirini istemeyebilirler. Sorunsuz şekilde soğuyup ayrılmak için yapılan çok çeşitli işlemler vardır. Ancak rahmani olarak yapılan etkili çalışmalar kişiler üzerinde yüksek enerji ve pozitif algı oluşturarak istediği dileğin gerçek olmasına vesile olmaktadır. Bu şekilde özel itinalı yapılan dua işlemleri istenilen sonucu vermektedir. Kişi veya kişilerin aralarında soğukluk olması için bu dua … kere okunur. Daha önceden denenmiş etkili işlemlerdir. Okunacak duası da şu şekildedir.
Euzubillahimineşşeytanirracim Bismillahirrahmanirrahim
Subhaneke la ilahe illa ente ya rabbi küllü şeyün ve varisühü la ilahe illa enter rafiu celle celalühü ya gıyasü inde küllü şiddetin ve mucibü inde küllü davetin ebhın ebhın sırrı ve bi sırrı ya Allah.

Eski Sevgiliden Kurtulma Büyüsü Duası

Huzursuzluk Giderme Muhabbet Büyüsü Duası

İyi şeylerde kötü şeylerde bu hayatta başımıza gelebiliyor. Bazı durumlarda sevdiğimizle veya eşimiz nişanlımızla aramızda olan sorunların giderilmesi amacıyla huzursuzluk giderme büyüsü yapılır. Aralarında sorun olan kişilerin bu can sıkıcı davranışı muhabbet ve güzel şeylerin alması hedef alınarak yapılır. Kişiye özel olarak itina ile hazırlanan bu uygulamalar yüksek oranlarda olumlu sonuçlar doğurmuştur. Medyum hoca veya ilim sahibi bir kimse tarafından yapılması işlem etkisini oldukça arttıracaktır. İki kişi veya aile fertleri arasındaki geçimsizliklerin sevgiye dönüşmesi için nebe (amme) suresi temiz bir suya okunur. Ve bu su bir yemeğe karıştırılır. Bu yemekten yiyenler birbirleri ile barışırlar. Denenmiş bir tertiptir. İstenilen sonuca ulaşıldığında etkisi ömür boyu sürer.

Huzursuzluk Giderme Muhabbet Büyüsü Duası

Eşimi Kendime Çekme Getirme Duası

Genellikler sevgililer arasında yaşanan bu olumsuz durum kişiyi bağlama amacıyla hazırlanarak geri getirmek hedef alınmaktadır. Bir sebeple veya sebepsiz ayrılıp giden kimsenin bu hareketinden pişmanlık duyarak geri gelmesi için yapılır. Çok etkili dua ve tılsımlarla yapılan işlemlerde bulunmaktadır. Rahmani çalışmalara örnek verecek olursak vefk (havas ilmi), hamaylı (boylama) celb gibi uygulamalardır. Geri gelmesi istenen birisi için Cuma gecesi … kere okursa sevdiği ayağına gelir. Ayrılan, boşanan, terk eden veya herhangi bir sebepten ötürü giden kimselerin size geri gelmeleri, dönmeleri yönünde denenmiş etkili tertiplerdir. Dua budur:
Bismillahirrahmanirrahim
Min zalike billahi min seddetin leke.

Eşimi Kendime Çekme Getirme Duası

Medyum Burak Yorumları

Merhaba, ben başımdan geçen bir olayı sizinle paylaşacağım. Eşimle boşanmanın eşiğindeyik yaklaşık bir ay kadar babamlarda kaldım. Dört yıllık evliyiz ve on iki aylık bir bebeğimiz var. Kocam ailemle kavga etmişti o gün zaten olayla patlak vermeye başladı ve ardı arkası kesilmedi. Aslında sorunlar düğünde başlamıştı. Eşimin babası gilin kendi oturdukları dışında iki tane evi daha vardı. Kaynım yeni ev alınca evin birinde biz yaşamaya başladık. O yüzden daha evde oturmaya başlamadan evde oturacağız diye düğündeki altınlarımı aldılar. Babamın taktıkları altınları istediler bende onların babamın hatırası olduğunu vermek istemediğimi söyledim. Altın için kavga çıktı. Neyse evde oturmaya başladık. Bir ara bu konu unutulmuştu sonra yeniden patlak vermeye başladı. Hatta bana dediler ki altınları vermezsen evde oturmayın çıkın diye. Bunun üzerine eşim ailesinin dolduruşlarına geldi benden soğumaya başladı. Annemlerin taktığı altınları vermem konusunda her gün laf tartışma vs. Çok uzatmadan mevzuya girmek istiyorum. Eşim gün geçtikçe benden soğumaya uzaklaşmaya başladı bende onu çok seviyordum. Halen çok seviyorum bebeğimizde var. Derken benim bir arkadaşım var adı esra medyum burak hocaya bağlama celbi yaptırmış. Onunda benimkine benzer sorunları vardı. Burak hoca esra nın sıkıntısını halletmiş bana onu önerdi bende tanıştım. Burak hoca sağolsun bana muskaya benzer bişi yaptı bağlamak içinmiş. Biraz bekledim ama deydi. Önce tedirgin oldum olmaz diye yalan değil ama sonra bende inandım güvendim. Allah razı olsun beni pişman ettirmedi hiç ne zaman arasam telefonumu açtı anlattı beni teselli bile etti. Şuanda eşim bana bağlı sözümden de çıkmıyor. İnşallah bu şekilde devam eder. Medyum Burak hocaya çok teşekkür ederim esra da bana vesile oldu iyiki yaptırmışım yuvam dağılmaktan son anda kurtuldu şimdi daha mutlu ve huzurluyum.

Kendimden Soğutma Büyüsü Duası

İnsanoğlunun başına bu hayatta hemen hemen herşeyin gelmesi mümkün. İyi şeylerin olduğu gibi bazı durumlarda kötü şeylerinde olduğu bilinmektedir. Sizden soğuyup ayrılması istenen bir kimsenin uzak durması ve size bulaşmaması için hazırlanır. Bazı insanlar terk edilmeyi kabul edemezler ve kendilerine yediremedikleri bu durumu sorun haline getirerek takıntı oluşabilir. Böyle durumlarda işinin ehli uzman medyumlarca hazırlanan bazı etkili tılsım çalışmaları devreye girer. Bu işlemin yapılmasındaki amaç isteklerinizin olması peşinizi bırakmayan kişinin sizden uzak durması amaçlanır. Özenle hazırlanan bu tesirli uygulamalar yüksek oranda olumlu sonuçlar vermektedir. Eski sevgilinizin sizden soğuması ayrılması için sizde destek alarak medyum ve hocaya başvurabilirsiniz.

Giden Eşi Döndürme Büyüsü Duası

Herhangi bir sebepten ötürü ayrılıp giden birinin dönmesi geri gelerek pişman olması amaçlanarak hazırlanır. Kişiye özel bir çok geri getirme bağlama büyüsü yöntemi bulunmaktadır. Özenle hazırlanan etkili çalışmaların sonucunda başarı şansı oldukça yüksektir. Ayrılan giden veya terk eden kimseler için çok sıh tercih edilen bir büyü çeşididir. Geri gelmesi istenen kişiye ait bir eşya sayesinde yapılır ve olumlu sonuç verme ihtimali oldukça yüksektir. Sevilen kişinin giydiği eşyasını alarak da bu büyü yapılabilir. Özellikle tene giyilen şeylerden çok yararlanılır. Böyle bir eşyanın parçası yırtılarak üzerine … duası yazılır. Daha sonra bu parça ateşe atılır. O kimse başkasına bağlı olsa bile ona yüz çevirerek büyüyü yapan kişiye gelir. Sevdiğiniz kişiyi geri getirmek bağlamak için ustaca ve özenle hazırlanan etkili tılsım ve vef, celb çalışmalarını tercih edebilirsiniz. Etkilerinin çok yüksek olduğunu ve rahmani olarak hazırlandığını görebilirsiniz.

Eşimden Ayrılmak için Yapılan Büyü

Ayırma büyüsü en başta bakıldığında çok kötü gibi gözükse de aslında diğer büyüler gibidir. Her büyüde olduğu gibi kişi aşk konusunda tatmin olmak ister. Ya kendisini aldatan kocasını birisinden ayırır ya da çok sevdiği kişiyi başka birisinden ayırmak ister. Bu şekilde olabileceği gibi kişi kendisinden birisini ayırmak için yaptırabilir. Ayırma büyüsünde amaç birlikte olan iki insanın, birbirini seven iki insanın artık birbirini sevmemesi ve birlikte olacak bir amaç bulamamasıdır. Bunu başarabilmek için başvurulan büyü yöntemine göre, birbirinden ayrılması istenen kişiler birbirlerine hoş olmayan şekillerde hoş olmayan huylarda gösterilir. Kişi bunu gördüğünde artık o kişiye bir histe bulunmaz ve birlikte olmak istemez yani aralarında ayrılık meydana gelir. Büyüyü yaptıran kişi amacına ulaşmış olur ve birlikte olmalarını istemediği kişi artık ayrılmışlardır.

Eşimden Ayrılmak için Yapılan Büyü

Muhabbet Büyüsü Duası Nasıl Yapılır?

Biberiye, hatırlamayı ve anılmayı temsil eder. Bu bitki, güneşin hakimiyeti altındadır. Çingenelere göre, biberiye bitkisi Zodiac etkisindeki, koç burçlu olan insanları sembolize eder. O yüzden bu aşk büyüsü, koç burcu insanları etkiler. Biberiye mevsimini nisan ve mayısta bükülen fidan gibi saplar seçin ve kalp şeklinde olanları birleştirin. O kalbi sıkı bağlamak için sarı kurdele kullanın. Kafanızda, sevdiğiniz kişiyi hayal edin. Bağın daha kuvvetli titreşimli olması için sevdiğiniz kişinin saç veya kıyafetinden bir parça ipi de bu kalple birleştirin. Sevdiğiniz kişi, oğlak burcundansa kalbin üzerine yün ipler de ilave edin. Biberiye kalbi, bir zarfa koyun ve yastığınızın altına yerleştirin. Uyumadan önce niyetinizi dile getirin. Zamanla biberiye, yavaş yavaş sararıp solarak kurur. Biberiye kalbi iyice kuruyunca, kalbi ateşte yakın ve onu yaparken aşk ve sevda alevlerini düşünün. Psikolojik etkisi çok büyük bir büyüdür.

Muhabbet Büyüsü Duası Nasıl Yapılır?

Eşimle Aramızı Düzeltme Büyüsü Duası

Bazı karı-kocaların sevgililerin,nişanlıların aralarında sürekli tartışma kavga gibi olaylar yaşanır. Bu kişiler birbirlerini sevdikleri halde halk deyimiyle kedi-köpek gibi olurlar. Bu durum kişilerin yakınları tarafından üzüntüyle karşılanıp aralarında ki tartışmaların kavgaların nedeni olarak kişilerin beraber olmadan evvelki kişilerden biri tarafından büyü yaptırıldığı düşüncesi doğar. Durumlara üzülen yakınlardan biri aralarını tatlıya bağlamak ve bir daha tartışmamaları kavga etmemeleri için ; Bu muskayı yaptıran üçüncü şahısın dışında kimsenin bilmemesi gerekir. Muska kurumuş ince bir ağaç kabuğunun içine yapılması gerekmektedir. Kabuğun iç tarafına çizilen bir çember ortasına kadının ismi yazıldıktan sonra ismin son harfine eğen bir çizgi ile hat halınde çemberin dışına uzatılarak çizginin diğer ucunada erkeğin adı yazılır. Çemberin içinde kalan kadının adının çeveresine helozonik ve çemberin dışındaki erkeğin adının çevresine ise Şems suresi yazılır.99 kulhuvallah ve … elham okunup üfledikten sonra yazının üstüne bal mumu dökülerek yazılar tamamen kapatılır . 3 kez elhamdülillah mırıldanarak kabuk naylonlanıp temiz yeşil bir bezle sarılır ve …dikiş atılır. Dikiş atılrken … kez besmele çekmek gerekir. Sonrasında muska kişilerin sürekli geçtiği bi yerde bir taşın altına ya da toprağa gömülür. Kişilerin arası düzeltildikten sonra muska bulunduğu yerden alınarak kişilerin evinde yakılır.

Eşimle Aramızı Düzeltme Büyüsü Duası

Evlenme Evlilik Büyüsü Duası

Kısmetin açılması ve evlilik yönünde hazırlanan çok etkin tılsım ve dualar bulunur. Erkek veya kadının bu dilek ve arzusunu yerine getirmesi için salih niyetini yaptıktan sonra evlilik hacetinin gerçek olması amacıyla kendisi bir takım yöntemler haırlayabilir. Ayrıca danışmanlık hizmeti aldığım medyum ve hoca tarafından telkinler ve tesirli çalışmalar yapılabilir. Anlatılan şekilde kullanımı sağlandıktan sonra yüksek oranda başarıya ulaşılır. Eşine karşı sıoğuk davranan hakaret eden başkalarının yanında küçük düşüren bir kocaya karşı kadın bir …. ayın ilk cuma günü sala vaktinde aşşağıdaki ayeti misk ve safran mürekkebi ile yazar veya yazdırıp sol koluna takar bu sayede kocası karısını cok muhabbetle ve şevkatle sever saygılı olur hizaya girer ve kalabalıktan vaz geçer.

Ayet:
Bismillahirrahmanirrahim
elhamdülillahillezi halakas semavati vel ardi ve cealez zulümati ven nure sümmellezine keferu bi rabbihim ya dilun ya hayyü ya kayyum ya zelcelali vel ikram hasbi yallahü veni mel vekil ni mel mevla ve ni men nasir ve la havle ve la kuvvete illa billahil aliyyil azim. ve sallalhü ala seyyidina Muhammedin ve alihi ve sah bihi ve selemle..

Evlenme Evlilik Büyüsü Duası

Sevgi Duası Nasıl Yapılır?

Sevgi duası ile biri kendinize ısındırmak aranızı düzeltmek için niyet edebilirsiniz. Dua okunurken ibni ifadesi olan yerde erkeğin ismi ile annesinin ismi, binti ifadesi olan yerde kadının ismi ile annesinin ismi okunacak. Hayırlı olan her niyet için …. kez okumak yeterlidir. Misafirliğe gidecek olan bir kimse evden çıkacağı zaman bu duayı … okuyarak avucuna nefes eder ve elini yüzüne sürer ise gittiği yerde sevgi ve muhabbetle karşılanır ve her haceti görülür. Bu duayı her gün en az bir kez okuyan kimseye herkes sevgi, şefkat ve merhamet nazarı ile bakar. Bu dua tecrübe edilmiştir. Her dilek için (özellikle de sevgi ve muhabbet konusunda) oldukça müessirdir. Helal olan dilekler için kullanmak gereklidir.
Bismillahirrahmanirrahim.
Hamdü senai ve kibriyai zati ve hulku küllühüm, abdi ve imai vel enbiyaü ver rusülü evliyai ve asfiyai ve muhammdün rasulüllahi sallallahü aleyhi vessellem. Nebiyyi ve rusüli inni kad zevvectül eşyae liyedüllu ala vahdaniyyeti eşhedü ve melaiketi sevati ve hameletü arşi inni kad zevvectü emeti hakkal bediy’ı fıtrati ve menbeu kudreti ademü aleyhisselam, aleyhi salati ve tesbihi ve tenzihihi ve tehlili ve hüve ayetel kürsi bişehadeti en la ilahe illallahü ya ademü ya havvaü üdhula cenneti ve küla semerati vela takraba şecerati, esselamü aleyküma ve rahmeti ve bereketi. Allahümme ahrık ve heyyic ve eclib ve eczib kalbi ve akli ve ruhi ve cemi’ı azai ve cemi’ı cevarihi fülan ibni fülan ala hubbi ve aşkı ve mehabbeti ve meveddeti fülan binti fülan bil mehabbetil kaviyyet veş şediydeti min gayri mühletin bila ihtiyrin bil aceli ves sür’ati. Allahümme ellif beyne muhammed ve aişe radıyallahü anhüm ve radü anh. Ve bihakkı cebraile ve mikaile ve israfile ve azraile salavatullahi aleyhim ecmain. Ve bihakkıl enbiyai vel mürselin. Ve sallallahü ala hayri halkıhi muhammedin ve alihi ve sahbihi ecmainet tayyibinet tahirin. Ve selamün alel mürselin vel hamdü lillahi rabbil alemin.
Sevgi Duası Nasıl Yapılır?

Erkeğin veya Kızın Kısmetini Açan Dua

Kısmet konusunda şanssızlık ve talihsizlik yaşayan kişilerin bu olumsuzlukları yaşamaması sorunlarını çözmesi amacıyla hazırlanan etkili telkinlerdir. Ayrıca bağlama gibi konular içinde yapılan yöntem ve teknikler vardır. Sevdiğiniz kişiyi kendinize celb ederek bağlamak ya da geri getirmek niyeti ile yapılır. Celbin anlamı kendine çekmek olduğundan etkili yapılan rahmani uygulamlar sayesinde yüksek oranlarda olumlu neticeler vermektedir. İnsan olduğumuz için iyi şeyler de kötü şeylerde bizler içindir. Başımıza bu hayatta her an herşey gelebilmektedir. Aşk ve sevgi konularında muzdarip olan kişilerin bu konuda feraha ermesi hedef alınır.
Okunacak Zilzal Suresi nın azimeti

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ اِذَا زُلْزِلَتِ اْلاَرْضُ زِلْزَا لَهَا وَزُلْزِلُوا زِلْزَالاً شَدِيدًا اَللَّهُمَّ اِحْرِقْ وَسَخِّرْلِى قَلْبَ فُلاَنِ ابْنِ فُلاَنَةَ عَلَى مَحَبَّةِ فُلاَنَةَ بِنْتِ فُلاَنَةَ وَاَخْرَجَتِ اْلاَرْضُ اَثـقَالَهَا وَزُلْزِلُوا زِلزَالاًشَدِيدًا اَللَّهُـمَّ اِحْرِقْ وَسَخِّرْلِى قَلْبَ فُلاَنِ ابْنِ فُلاَنَة عَلَى مَحَبَّةِ فُلاَنَةَ بِنْتِ
فُلاَنَة َوَقَالَ اْلاِنْساَنُ مَالَهَا وَزُلْزِلُوا زِلْزَالاً شَدِيدًا اَللَّهُمَّ اِحْرِقْ وَسَخِّرلِى قَلْبَ فُلاَنِ ابْنِ فُلاَنَةَ عَلَى مَحَبَّةِ فُلاَنَةَ بِنْتِ فُلاَنَةَ يَوْمَئِذٍ تُخَدِّثُ اَخْبَارَها وَزُلْزِلُوا زِلْزَالاًشَدِيدًا اَللَّهُمَّ اِحْرِقْ وَسَخِّرْلِى قَلْبَ فُلاَنِ ابْنِ فُلاَنَةَ عَلَى مَحَبَّةِ فُلاَنَة بِنْتِ فُلاَنَة بِاَنَّ رَبَّكَ اَوْحَى لَهَا وَزُلْزِلُوازِلْزَالاً شَدِيدًا اَللَّهُمَّ اِحْرِقْ وَسَخِّرلِى قَلْبَ فُلاَنِ ابْنِ فُلاَنَةَ عَلَى مَحَبَّةِ فُلاَنَةَ بِنْتِ فُلاَنَةَ يَوْمَئِذٍ يَصْدُرُ النَّاسُ اَشْتَاتًـا لِيُرَوْا اَعْمَالَهُم وَزُلْزِلُوا زِلْزَالاً شَدِيداً اَللَّهُمَّ اِحْرِقْ وَسَخِّرلِى قَلْبَ فُلاَنِ ابِنِ فُلاَنَةَ عَلَى مَحَبَّة ِفُلاَنَةَ بِنْتِ فُلاَنَةَ فَمَنْ يَعْمَلْ مِثْقَالَ ذّرَّةٍ خَيْرًا يَرَهُ وَزُلْزِلُوا زِلزَالاً شَدِيدًا اَللَّهُمَّ اِحْرِقْ وَسَخِّرْلِى قَلْبَ فُلاَنِ ابْنِ فُلاَنَةَ عَلَى مَحَبَّةِ فُلاَنَةَ بِنْتِ فُلاَنَةَ وَمَنْ يَعْمَلْ مَثْقَالَ ذَرَّةٍ شَرًّا يَرَهُ وَزُلْزِلُوا زِلْزَالاً شَدِيدًا فُلاَنَةَ وَمَنْ يَعْمَلْ مَثْقَالَ ذَرَّةٍ شَرًّا يَرَهُ وَزُلْزِلُوا زِلْزَالاً شَدِيدًا اَللَّهمَّ اِحْرِقْ وَسَخِّرْلِى قَلْبَ فُلاَنِ ابْنِ فُلاَنَةُ عَلَى مَحَبَّةِ فُلاَنَةَ بِنْتِ فُلاَنَة

Bismillahirrahmanirrahim. İza zülziletil ardı zilzaleha. Ve zülzilü zilzalen şedida. Allahümme ihrik ve sehhirli kalbe fülan ibni fülannete ala mehabbete fülanete binti fülaneh. Ve ahrecetil ardu eskaleha. Ve zülzilü zilzalen şedida. Allahümme ihrik ve sehhirli kalbe fülan ibni fülanete ala mehabbeti fülanete binti fülaneh. Ve kalel insanü ma leha. Ve zülzilü zilzalen şedida. Allahümme ihrik ve sehhirli kalbe fülan ibni fülanete ala mehabbeti fülanete binti fülaneh. Yevme izin tühaddisü ahbaraha. Ve zülzilü zilzalen şedida. Allahümme ihrik ve sehhirli kalbe fülan ibni fülanete ala mehabbeti fülanete binti fülaneh. Bi enne rabbeke evha leha. Ve zülzilü zilzalen şedida. Allahümme ihrik ve sehhirli kalbe fülan ibni fülanete ala mehabbeti fülanete binti fülaneh. Yevme izin yasdur ünnasü eştatan liyürav a’malehüm. Ve zülzilü zilzalen şedida. Allahümme ihrik ve sehhirli kalbe fülan ibni fülanete ala mehabbeti fülanete binti fülaneh. Femen ya’mel miskale zerretin hayran yerah. Ve zülzilü zilzalen şedida. Allahümme ihrik ve sehhirli kalbe fülan ibni fülanete ala mehabbeti fülanete binti fülaneh. Ve men ya’mel miskale zerretin şerran yerah. Ve zülzilü zilzalen şedida. Allahümme ihrik ve sehhirli kalbe fülan ibni fülanete ala mehabbeti fülanete binti fülaneh…

Erkeğin veya Kızın Kısmetini Açan Dua

Sevdiğine Aşk Büyüsü Nasıl Yapılır?

İnsanoğlu sevdiği kişiden karşılık görememesi gibi durumlarda aşk bağlama yöntemleri arayışına girebilir. Tarhiten günümüze kadar gelen ve oldukça popüler bilinen etkili aşk bağlama büyüleri bulunmaktadır. Eski çağda da yapılan ve halen tercih edilen özel yöntemler arasındadır. Eş, sevgili veya nişanlıların partnerleri ile aralarında olan sorunları çözememesi gibi durumlarda bu teknikler devreye girmektedir. Destek alınarak yapıldığında daha etkin olan bu çalışmalarda genelde kişilerin doğum bilgileri, resimleri veya ona ait eşyaları kullanılmaktadır. Sevdiğiniz kişiyi kendinize aşık edip ömür boyu bağlamak için konuyla ilgili detaylı bilgi sahibi olmak için medyum ve hocanızdan bilgi alabilirsiniz..

Sevdiğine Aşk Büyüsü Nasıl Yapılır?

Erkeği Bağlama Büyüsü Duası

Bazı durumlarda sevdiğiniz kişi tarafından yeterince ilgi alaka göremeyebilirsiniz. Bu konuda yapılacak çok farklı çalışma ve bağlama duası yöntemleri bulunur. İki kişi arasında sevgi bağı oluşturarak sevgi aşk bağlama gibi duyguları kabartmak için vefk, tılsım, hamaylı veya celb gibi havas konuları ele alınmaktadır. Kişilerin arasında olan mevcut sorunları ortadan kaldırmak için bağlama büyüsü gibi işlemler hazırlanabilmektedir. Aşk bağlama büyüsü kişiye özel çalışmalar dahilindedir. Bir takım bilgiler doğrultusunda yapılır. Tesir ve kuvvetleri bakımından etkin çalışmalardır. Erkek arkadaşınıza, eşinize, sevdiğinize veya nişanlınıza etkili bağlama büyüsü duası yapabilir veya yaptırabilirsiniz.
Erkeği Bağlama Büyüsü Duası

Ayırma Soğutma Büyüsü Duası

Dua çeşitleri arasında çok farklı ve birden fazla konu barınmaktadır. Örneğin eşini başkasından ayırma soğutma duası, iki kişiyi ayırma soğutma duası veya erkekle kadını ayırma soğutma duası gibi. Sevdiğiniz bir kimse başkası ile birlikte olduğunda veya size ümit verdikten sonra bırakıp gitmesi gibi durumlarda ön plana çıkıyor. Ayırma soğutma büyüsü işlemi bu konuda çok sık tercih ediliyor. Bu konu dışında bir erkeği ya da kadını kendinden uzaklaştırmak soğutmak için yapılması mümkün. Genellikle tehtit alınması veya zorla beraber olmayı isteyen bir takım şantajlar yapan eski sevgili yada nişanlının bu gibi isteklerini vazgeçirmek maksatlıdır. Eşler konusunda da bir çok kadın şiddet görmeye mağruz kalabiliyor. Bu durumdan kurtulmak isteyen kadının eşinin onu sorun çıkartmadan problemsiz bir şekilde ayrılmasını çözüme ulaştırır. Bu tarz işlemler kişiye özel olarak yapıldığından destek alınması daha uygun olacaktır. Bu konuda kendini ispatlamış işlemlerini özen ve nizam ile hazırlayan medyum hocalar bulunuyor. Bilgi almak için iletişime geçebilirsiniz.

Ayırma Soğutma Büyüsü Duası

Sevgi için Okunacak Güçlü Dua

Erkek veya kadın fark etmeksizin insanlar birbirine sevgi konusunda değer verirler. Zaman zaman bu duygular tek taraflı olması halinde kendini sevdirmek için dualara başvurulur. Aşk muhabbet sevgi gibi konuları kapsayan genel bir dua işlemleri bulmak mümkün. Bunların dışında kendini sevdirmek aşık edip bağlamak gibi güzel duyguları içeren işlemleri yaptırmak için ustaca hazırlanan vefk havas ilmi veya boylama yahut celb çalışmaları yapılabilir. Tabi bu işlemler işinin ehli profesyonel medyum ve hocalar tarafından hazırlanmalı ki sonuça ulaşmak için gerekli çalışmalar başlayabilsin. Çoğunlukla bu gibi uygulamalar bir takım bilgiler doğrultusunda ya da kişilerin resimleri ile başlatılmaktadır. Sevdiğiniz kişinin sizin gibi çok sevmesi amaçlı buna benzer bir çok konuyu işlem yaptıracağınız bilgine danışabilirsiniz.

Sevgi için Okunacak Güçlü Dua

Muhabbet Büyüsü Duası

Aralarında soğukluk olan çiftlerin muhabbet ve aşk konusundaki isteklerini ziyadesi ile yerine getirmek amaçlı yapılır. Konuyla ilgili büyü veya dua ilimleriyle hazırlanan telkinler verilmektedir. Sevgi muhabbet konularında bir çok insan müzdarip olabiliyor. Bunun önüne geçmek amacıyla bu yönde hazırlanabilen uygulamalar etkili büyü ve tılsımlar ile sonuça ulaşmak mümkün kılınmaktadır. Hazılanabilmesi için gerekli olan bir takım doğum tarihi gün ay yıl bilgileri isim soy isim anne adı ve doğulan yer istenebilir. Bu bilgilerin olmaması veya şüpheli gibi durumlarda kişiden resim talep edilebilmektedir. Bu işlemlerin rahmani olan uygulamalarıda vardır. Eşiyle arasında sorun olan bir erkek ya da kadının aralarında muhabbet ve mutluluk olması hedef alınarak sorunları çözmek adına tercih ediliyor. Bu konuda destek alabilmek için medyum ve hocalar tarafından hazırlanan işlemler konusunda bilgi almak için danışabilirsiniz..

Muhabbet Büyüsü Duası

Erkek Arkadaşıma Aşk Büyüsü

Sevdiğiniz erkek arkadaşınız size karşı soğuk veya ilgisiz davranabilir. Bu gibi durumlarda aşk büyüsü adı verilen işlemler devreye girer. Kendinize sırılsıklam aşık ederek bağlamak amaçlı yapılan bu çalışmalar oldukça tesirli uygulamalar arasında girerek belirlenmiştir. Bağlama ve bağlılık büyüsü ak büyü çeşitleri arasında yer alan masum işlemler arasında girmektedir. Aşk sevgi muhabbet gibi konular ele alınarak yapılan güçlü tılsımlar kullanılır. Erkek yada kadın sevdiğiniz aşık edip kendine bağlamak için istemesi mümkün. Çalışmalar doğum bilgisi yada resim ile yapılabilirken bazı durumlarda kıyafet saç teli yada başka şeyler ile uygulanabilmektedir. Sevdiğinizin ilgi gösterip sevmesi amaçlı yapılabilen güçlü tertiplerdir. Sadakat konusunda da yapılabilir. Kişinin sadece sevdiği ile olması başkasını düşünmemesi veya gitmemesi içindir. Sadık bir şekilde ömür boyu bağlı kalması hedef alınır. Bunun için uzman işi bilir medyum veya hocaların ilmi bilgileri söz konusu oluyor. Doğru kişi ile çalışılması durumunda sonuç olumlu ve pozitif olma yüzdesi çok yüksek olmaktadır.
Erkek Arkadaşıma Aşk Büyüsü

Dert ve Sıkıntılardan Kurtulma Duası

İnsanoğlu olduğumuz için başımıza ne zaman ne geleceğini öncesinde bilemeyiz. Hayatımızda oluşan bazı sıkıntılar olabiliyor. Bunlardan kurtulup refaha ermek adına okunan veya yapılan bir çok uygulamalar vardır. Örnek verecek olursak; (Yâ Allah-ür-rakîb-ül-hafîz-ür-rahîm. Yâ Allah-ül-hayy-ül-halîm-ül’azîm-ür-raûf-ül-kerîm. Yâ Allah-ül-hayy-ül-kayyüm-ül-kâimü alâ külli nefsin bimâ kesebet, hul beynî ve beyne adüvvî!)(22) (Lâ ilâhe illallâhül’azîm-ül-halîm lâ ilâhe illallâhü Rabbül-Arş-il’azîm lâ ilâhe illallahü Rabbüs-semâvâti ve Rabbül-Erdı Rabbül’Arş-il-kerîm.) (23) Hadis-i şeriflerde buyuruldu ki: “İstiğfara devam eden, her sıkıntıdan, her dertten kurtulur, ummadığı yerden rızıklanır” “Lâ ilâhe illallah demek 99 belâyı defeder, en aşağısı sıkıntıdır.” “La havle ve la kuvvete illa billah okumak, 99 derde devadır. Bunların en hafifi sıkıntıdır” “Sıkıntıya düşen veya borçlanan, bin kere “La havle ve la kuvvete illa billahil aliyyil azim” derse, Allahü teâlâ işini kolaylaştırır.” “Sıkıntılı iken “Hasbünallah ve ni’mel-vekîl” deyiniz!” “Sabah-akşam İhlas ve Muavvizeteyni [iki kuleuzüyü] üçer defa oku! Bunlar, bütün belâları, afetleri, sıkıntıları ve istemediğin şeyleri giderir.” “Bir kimse, sıkıntılı zamanında on defa, Hasbiyallahü lâ ilâhe illâ hüve aleyhi tevekkeltü ve hüve rabbül arşil azîm’i okursa, Allahü teâlâ üzüntüsünü giderir.” İmam-ı Rabbanî hazretleri, her türlü zararlarından kurtulmak için her gün 500 defa La havle vela kuvvete illa billah okur, okumaya başlarken ve okuduktan sonra yüz defa Salevat-ı şerife getirirdi.

Dert ve Sıkıntılardan Kurtulma Duası

Sevdiğimle Kavuşma Büyüsü Duası

Sevdiğinle Kavuşmak yani bağlama yapmak herkesin kolaylıkla yapabileceği işler değil, aksine ustalık ve tecrübe gerektiren kişiye özel çalışmalardır. İnsanlar tarafından çok farklı ve bir o kadar da değişik talepler medyumlara gelebilir. Örneğin her türlü büyü için medyumlara danışılabilir. Çok sık danışılan büyüler arasında da Sevdiğini Kendine Bağlama Büyüsüdür. Kişiler arasında çıkan tatsız olaylar sonucunda doğan bazı olumsuzlukları giderip, bunların yerine muhabbet sevgi ve bağlılık olması hedef alınmaktadır. Karı koca arasını bulmak, evliliğin güçlenmesine çalışmak, eşlere yardımcı olmak islam dininde sevap sayıldığından bu tür büyüleri soluğu keskin, bilgisi derin, eli uğurlu gözü nurlu her medyum veya hoca yapar.

Kolay Aşk Büyüsü Nasıl Yapılır?

Her amaca yönelik olarak farklı şekillerde yapılabilen, etkili ve kısa sürede amaca ulaşmaya yönelik profesyonel medyum ve hocalarca gerçekleştirilen tüm bu büyüler arasında elbette ki Bağlama Büyüsü’de vardır. Aralarında soğukluk olan eşler, sevgili veya nişanlı olan kimselerin sık tercih ettikleri tesirli çalışmalar arasına girer. Nedenli veya nedensiz bir şekilde oluşan bazı aksaklıkların sonucunda doğan bu problemler, işinin ehli medyum ve hocalar tarafından ustaca yapılabilmektedir. Aynı şekilde etkili dualar ve diğer kullandıkları metalar ile niyet sözleri de buna dahildir. Kişiyi aşık edip Bağlama büyüsü yapıldıktan sonra bozulması kolay değildir. Üçüncü kisiler tarafından yapılacak işlemlerin tesiri fayda göstermez. Çünkü bu işlemlerde kişinin adına davet edilen görevliler şartlanır ve bu hüddamlar yapılacak olan kisiyi bu benzer olumsuz şeylerden korur.

Kolay Aşk Büyüsü Nasıl Yapılır?

Eşime İstediğimi Yaptırma Duası

Söz dönlemeyen ve sizi umursamayan bir kimseyi kendinize bağlı kılarak söylediklerinizi ve isteklerinizi yaptırmak amaçlı hazırlanabilen özel çalışmalardır. Genellikle erkek kadın arasında çıkan olumsuzlukların giderilmesi hususunda yapılır. Nişanlı sevgili veya sözlü insanların bu konuda sıklıkla başvurdukları ve araştırdıkları işlemlere verilen isimlerdir. Tabiki bu uygulamalar bilgin kimselerce yapıldığı zaman sonuca ulaşmak bir hayli kolay olmaktadır. Dilek Duası çoğu zaman isteklerimizi yerine getirmek maksatlı başvurduğumuz yöntemler arasında yer alır. Çoğunlukla büyü çeşitleri ile hazırlanan bazı tılsımlar ile de yapılabilmektedir. Medyum ve hocalar sayesinde büyü olmayan rahmani işlemleri sorup bilgi almanız muhtemeldir. Eğer sizde böyle bir konu hakkında sorun yaşıyorsanız danışmak için aramanız gerekiyor.

Medyum Yasin hoca