Etkili Soğutma Duası Okunuşu

Farklı konularda bir çok sorunlarla mücadele etmek zorunda kalabiliriz. Birini kendimizden soğutup ayırmak veya uzak tutmak için hazırlanan dualar veya okunacak kerimeler vardır. Bununla ilgili sorun için yapılan güçlü uygulamalardan bahsedeceğim. Bir kızın evlenmesini engellemek, değirmeni durdurmak, yolcuyu engellemek veya dilediğin her şey için ha-tem ile birlikte şu âyeti kerimeyi yazınız:
Bismillâhirrahmânirrahîm. Ve izâ’l işârü uttılet. Yuh-sirûne. Elâ yezünnü ülâike ennehüm mebûsûne. Liyevmin azim. Hemmâzin meşşâin binemîmin. Mennâin lilhayri mü’tedin esîm. Tetecâfâ cünûbihim ani’l medâcii yâ fülân entû velâ ta’rifü ûfın velâ tenzur ve kîlak udû meal kâidîne kezâlike nek’udü kezâ ani’z-zevvâci ev an kezâ velev terâ izfeziû felâ fevtü vü kıfûhüm innehüm mes’ülûne. Vel asri innel insâne lefî husrin.
Yazdıktan sonra üzerine Kasemi yedi defa okuyup, dilediğin kişinin olduğu yere gömerseniz istediğin şey gerçekleşir.

Etkili Soğutma Duası Okunuşu

Güzel Olmak için Okunacak Dua

Güzel görünmek için okunacak dua burada yer almaktadır.İyi bir kul olduğunuz zaman bu dua okunduğunda Allah’ın izniyle Ebu Katade olduğu gibi ruhunuzun güzelliğini yüzünüze yansımasını temenni ederiz. Resul-i Ekrem Aleyhissalatü Vesselam Ebu Katade`nin genç kalması için şöyle dua lütfetti: Efleha`llahü vecheke Allahümme barik lehu fi şa`rihi ve beşerihi` Anlamı:(Allah yüzünün güzelliğini artısın. Allah`ım saçını ve vücudunu kendisi için mübarek kıl.) Ebu Katade(ra) bu duanın bereketiyle yetmiş yaşında vefat ettiği zaman on beş yaşında bir genç gibi gösteriyordu.

Bunun dışında bir dua daha veriyorum sizler için ikisini de uygulama olarak yapabilirsiniz.

Güzel Olmak İçin Okunacak Dua ”Allah bildiğini saklamayacağına herkese öğreteceğine dair söz ve vaid almadan hiçbir bilgine bilgi vermez.” Hz. Muhammed (sav) –Yer yüzünde ne kadar kadın ve erkek varsa hepsinin kalbini kendine çekmek istersen bu duayı her sabah 3 kere okumalısın. Hayretler içinde kalacağın durumlar hasıl olur.
Bismillahirrahmanirrahim Bismillahil azizil muteze bi uluvve izzehi azizen ve küllü azizin bi izzetillah ya’tezzune ya azizü teazzeztü bi izzetike fe meni’tezze bi izzetike fehüve azizün la zülle badehü ve menitezze biduni izzetike fe hüve zel’ilün innellahe kaviyyün aziz ve innehü le kitabün azizün ve yansurekallahu narsan aziza lekad caeküm resulün min enfusiküm azizün yuhıbbınehüm ve yuhısebınehü allahümme e’izzeni fiy uyuni halkıke ve ekrimni beynehüm ve lekad kerremna beni ademe ve innehü le kuranün kerim fiy kitabin meknun la yemessehu illal mutahharun tenzilün min rabbil alemin ve elkaytü aleyke muhabbeten minni ve litusne’a ala ayni iz temşi uhtike fetekulu hel uddulüküm ala men yekfuluhü ferecaneke ila ümmüke key tekarre aynuha ve la tahzene fekatelte nefsen fe neccannake minel gammi ve fetannake fetunen asallahu en yecale beyneküm ve beynel lezine adeytüm minhüm meveddetüm vallahu kadir vallahu gafurun rahim allahümme elif beyni ve beynel halaiki küllühüm ecmain kema ellefte beyne ademe ve Havva ve kema ellefte beyne İbrahim aleyhisselam ve sara ve hacer ve kema ellefte beyne musa ve turi sina ve kema ellefte beyne seyyidina muhammedin sallallahu aleyhi ve sellem ve beyne alihi radıallahu anhüm ve ümmetihi rahimehümüllahu ve kema ellefte beyne Yusuf ve züleyha kad şeğefeha hübb ben inna leneraha fiy delalin mubin kalu tallahi tefteu tezkürü yusufe hattakune harazen ev tekune minel halikine ya temhısa ya temhısa ya meştaba ya betraşisa ya şelihusa ya meslehusa ya samedü kafiyen ahiyyen şerahiyyen azuniya asbavutin ali şeddayi ya mücliye azimil umuri la ilahe illa hüvel hayyul kayyum allahümme elkıl ülfete veş şefkate vel muhabbete fiy kulubi beni ademe ve benatı Havva ecmain hasseten (özellikle muhabbeti istenenin adı söylenecek) kalbe ehaztü ve akadtü cevarihanu bihakkı şehidallahu ve kul huvallahu ve hasbiyallahu ela inne hizbullahi hümül galibun ve sallallahu ala seyyidina muhammedil nebiyyil ümmiyi ve ala alihi ve sahbihi ve selemle teslimen kesiren ila yevmiddin velhamdülillahi rabbil alemin.

Güzel Olmak için Okunacak Dua

Sevgi Büyüsü Duası Kaç Günde Olur?

Sevgi aşk muhabbet gibi konular ele alan en etkili büyü dualarını sizlerle paylaşmaya devam ediyoruz. Rahmani yöntemler oldukça etkin ve işin manevi boyutu olarak önemli rol oynamaktadır. Bu nedenle dualar ile yapılan tılsım ve vefk çalışmaları sizler için daha uygun ve mücerrep olacaktır. Sevilenin sevgisini kazanmak, muhabbet için okunacak dualardır. Herhangi bir …. sabahı sabah namazı sonrası Salavat, …. suresi sonra bu kerimeler okunur.
Liyünzira men kâne hayyen ve yehıkkal kavlü alel kâfirîn. Evelem yerav ennâ halaknâ lehüm mimmâ alimet eydâna enâmen fehüm lehâ mâlikûn. Ve zellelnâhâ lehüm feminhâ rakûbühüm ve minhâ ye’külûn. Ve lehüm fîhâ menâfiu ve meşâribü efelâ yeşkürûn. Vettehazû min dûnillâhi âliheten leallehüm yünsarûn. Lâ yestetîûne nasrahüm ve hüm lehüm cündün muhdarûn. Felâ yahzünke kavlühüm innâ na’lemü mâ yüsirrûn. Evelem yerav insânü ennâ halaknâhü min nutfetin fe izâ hüve hasîmün mübîn. Ğayril mağdûbi aleyhim veladdâllîn. Yâ kâdiru ya azîzü yâ mü’minu yâ müheyminu yâ zâhiru yâ kebîru ecib yâ Kesfeyâîl ente ve huddâmeke miner rûhâniyyeti vel ardiyyeti ve ente yâ meymûn sâmian mutîan bi hakki ğayril mağdûbi aleyhim veladdâllîne âmîn. Ve bi hakkil azîzil kebîril müteâli ve bi hakkil melikil ğâlibü aleyküm emruhu zedzağ ve bi hakki lahhattîl limukfencil fevekaal hakku ve batale mâ kânû ya’melûn. Ve aksemtü aleyküm yâ yezağ yâ hakhâîl ”sehhirlî kulûbe cemîa benî âdeme ve benâti Havvâ” bi hakki ve bi hürmeti seyyidike yeza’sendeyûşin. ardından yine bir defa bu dua okunur. Allâhümme sehhirlî kalbi fülân ibni fülânete alâ mehabbetî fülânete binti fülânete bi hakki ve bi hürmeti sûreî yâsîn bi hakki ve bi hürmeti seyyidike yeza’sendeyûşin. İkinci duada isimler zikredilir okumaya başlamadan önce salavatı şerife okuyunuz.

Sevgi Büyüsü Duası Kaç Günde Olur?

Kolay Ayırma Büyüsü Duası

Ayrılık isteği bir çoğumuz isteyebilir. Bu ayırma soğutma dileğinin gerçek olması için okunacak dualar ve yapılacak çeşitli yöntemler bulunur. Kocandan Ayrılma Duası, kocanızdan ayrılmak istiyorsanız ve ayrılamayıp aranızdaki ilişkiyi bir türlü bitiremiyorsanız eğer aşağıdaki duayı kocanızın sizden ayrılmak istemesi için gece yatmadan önce 1 defa okuyup kocanızın yüzüne üfleyin inanın kuvvetlidir. Dua Budur:Ya benı israılezküru nı’metiyelletı en’amtü aleyküm ve evfu bi ahdı ufi biahdiküm ve iyyaye ferhebun.Ve aminu bi ma enzeltü müsaddikal li ma meaküm ve la tekunu evvele kafirim bih* ve la teşteru bi ayatı semenen kalilev ve iyaye fettekun.Ve la telbisül hakka bil batılı ve tektümül hakka ve entüm ta’lemun.Ve ekıymüs salate ve atüz zekate verkeu mear rakiıyn.E te’mürunen nase bil birri ve tensevne enfüseküm ve entüm tetlunel kitab* e fe la ta’kılun.Vesteıynu bis sabri ves salah* ve inneha le keıratün illa alel haşiıyn.Ellezıne yezunnune ennehüm mülaku rabbihim ve ennehüm ileyhi raciun.Ya benı israılezküru nı’metiyelletı en’amtü aleyküm ve ennı faddaltüküm alel alemın.Vetteku yevmel la teczı nefsün an nefsin şey’ev ve la yukbelü minha şefaatüv ve la yü’hazü minha adlüv ve la hüm yünsarun.Ve iz necceynaküm min ali fir’avneyesumuneküm suel azabi yüzebbihune ebnaeküm ve yestahyune nisaeküm* ve fı zaliküm belaüm mir rabbiküm azıym.Ve iz ferakna bikümül bahra fe enceynaküm ve ağrakna ale fir’avne ve entüm tenzurun.Veiz vaadna musa erbeıyne leyleten sümmettehaztümül ıcle mim ba’dihı ve entüm zalimun.Sümme afevna anküm mim ba’di zalike lealleküm teşkürun.Ve iz ateyna musel kitabe vel fürkane lealleküm teehtedun.Ve iz kale musa li kavmihı ya kavmi inneküm zalemtüm enfüseküm bittihazikümül ıcle fe tubu ila bariiküm faktülu enfüseküm* zaliküm hayrul leküm ınde bariiküm* fe tabe aleyküm* innehu hüvet tevvabür rahıym.Ve iz kultüm ya musa len nü’mine leke hatta nerallahe cehraten fe ehazetkümüs saıkatü ve entüm tenzurun.Sümme beasnaküm mim ba’di mevtiküm lealleküm teşkürun.Ve zallelna aleykümül ğamame ve enzelna aleykümül menne ves selva* külu min tayyibati ma razaknaküm* ve ma zalemuna ve lakin kanu enfüsehüm yazlimun.Ve iz kulnedhulu hazihil karyete fe külu minha haysü şi’tüm rağadev vedhulül babe süccedev ve kulu hıttatün nağfirleküm hatayaküm* ve senezıdül muhsinın.Fe beddellezıne zalemu kavlen ğayrallezı kıyle lehüm fe enzelna alellezıne zalemu riczem mines semai bi ma kanu yefsükun.Ve izisteska musa li kavmihı fe kulnadrib bi asakel hacer* fenfecerat minhüsneta aşrate ayna* kad alime küllü ünasim meşrabehüm* külu veşrabu mir rizkıllahi ve la ta’sev fil erdı müfsidın.

Kolay Ayırma Büyüsü Duası

Aşk Büyüsü Duası Yapılışı

Kırık tuğladan bir tane al. Kimin niyetiyle alırsan al o tuğlanın ortasına vermiş olduğum vefkin mecuzat ve matlubun ismini, anne ismini yazarsın. Tuğlanın dört köşesine vefkten uzak yerine dört melaikeyi kiramın isimlerini yazarsınız. Sonrasında o günün meleği isimlerini eklersin. Arkasına da bir kuş resmi çizersin. O kuş resmine Ya Beduh yazarsınız. Ayrıca kanat kısımlarına da ya Beduh yazılabilir. Karın kısmına da matlubun ismini yazmanız gerekiyor. Daha sonra beş ayeti 45 defa okuyacaksınız. Çizdiğin kuşun başına da günün müvekkel meleklerin isimlerini yazmalısınız. Buhuruda ud zaferandı ve lübanu zekerdir. Daha sonra o tuğlayı ez ve sevdiğinin içtiği birşeye veya yemeğine koyabilirsin. Bunu az az iki yada üç kez yap. Üçten fazla yapma sakın. Fazla olmasın delirme derecesine gelebilir. Sahih ve mücerrebtir. Asla şüphe etme ve sonrasına bunu oku: Enikzifihi fi’t-tabuti fakzifihi Fi’l yemmi felyülkıhi’l yemmü bissahili ye’huzhü adüvvün li ve adüvvün lehü ve elkaytü aleyke mehabbeten minni.

Aşk Büyüsü Duası Yapılışı

Güçlü Aşk Muhabbet Duası

Aşık ederek bir kimseyi kendinize çekmenizin yöntemleri vardır. Dualar ile yapılan çalışmalar bulunur. Bunun dışında büyü ile de yapılabilir. Lakin büyü her insanın yapabileceği basit bir şey değildir. Yanlış uygulanması durumunda ters tepme riski yüksektir. Kağıda kalemle bir insan sureti yapılır. Resimin başına matlubunun, annesinin ve babasının ismi yazılır. Yüzüne (….)ayeti kerimesi, göğsüne (…) sağ eline (…) sol eline (…) karnına da:Tevekkelu ya hüddami hazihil ayati vel esma’ veya meaşirel ervahil mütevekkiline bi hazel ameli va’kudu nevmi filane binti filane binti filan ve heyyicuû ila filan ibni filane ibni filan, diye yazar ve resmi evin gün doğusu tarafına isabet eden bir duvara göbeğinden baş aşağı olarak çivilersin. Ba’dehu 41 kere surei cini okur ve her defa çiviye hafifçe çekiç ile vurursun. 41 incide çivi tamamı ile duvara çakılmış olur.Okuma esnasında güzel kokulu bir buhur yakılır. Çok kuvvetli bir celbiyedir. Kendisine bu ameliya yapılan kimse şiddetli lehabbetinden uyku uyuyamaz, yemek ve içmekten kesilir. Resim duvarda çakılı kaldığı halde surei cini 3 veya 7 gece 41er defa okumak lazımdır. Sonuç olarak istenilen amaca ulaşmış, dilenen kişiyi aşk ve muhabbetle kendinize çekmiş olursunuz.

Çok Güçlü Aşk Duası

Aşık etme be bağlama gibi konularda yapılan rahmani vefkler ve hatemler bulunur. Bu etkili … hatemi yazıldıktan sonra Kuran alfabesinden olan (vav) harif ile berabet matlubun ismini ve annesinin adını ekleyerek iğneyle beraber bir elmanın üzerine ve şekere yazarsın. ve Beduh kelimesini 45 defa o elma ve şekerin üzerine okursun. Kasemini ve davetini beş ayeti okursun. Sonrasında elmeyı aşık etmek istediğin kişiye yedirebilirsen dileğin gerçekleşecektir. Eğer yerse seni çok sevip bağlı birisi olacaktır. Böylece istenilen amacına ulaşmış olacaksın. Çok güçlü denenmiş aşk duaları inanarak ve sahih amelle sonuca ulaşmaktadır.

Denenmiş Ayırma Büyüsü Duası

İster kadın olun ister erkek, cinsiyetiniz ne olursa olsun aşık olduğunuz insanı üçüncü bir insanın araya girmesi nedeniyle kaybetmeyi göze alamazsınız. Bu yüzden bazen aranıza giren diğer kişiyi sevdiğinizden uzaklaştırma gereği duyarsınız. Sahip olduğunuz kişinin sadece size bağlı kalması ve sürekli sizinle vakit geçirmesi belkide sizinle evlenmesi için bazı insanlar bütün bunların önünde sizin için büyük bir engel olabilir. Örneğin bir kadını seversiniz ama kadın evlidir bu kadına sahip olmak için bu kadının kocasından ayrılması gerekir. İşte bu durumla karşı karşıya kalan erkeklerin sevdikleri kadınla evlenebilmeleri için ayırma büyüsüne ihtiyaçları vardır. Bu şekilde çiftlerin boşanmaları sağlanarak sevdiğiniz kadının sadece size ait olmasını sağlayabilirsiniz. Bazende bu durumun tam tersi olabilir yani bir kadınsanız ve sevdiğiniz adam başka bir kadınla evliyse sevdiğiniz adamla evlenmeniz mümkün olmayacaktır. Bunun gerçekleşmesi için tek ihtimal sevdiğiniz adamın karısından boşanmasıdır. Ancak bu şartlar gerçekleştiğinde sizin aşık olduğunuz adamla evlenmenizin yolu açılacaktır. Ayırma büyüsü ile boşanmalar sağlanacağı gibi ayrıca evli olmayan insanlarında birbirinden soğumaları ve uzaklaşmaları sağlanır. Örneğin sevdiğiniz kişiyle aranızı bozan biri varsa yada sevdiğiniz insanı etkileyen başka biri aranıza girmişse o vakit ayırma büyüsü yaptırarak bu kişiyi tamamen aşık olduğunuz insandan uzak tutabilirsiniz.

Denenmiş Ayırma Büyüsü Duası

Dil Bağlama Duası Nasıl Yapılır?

Dil ağız veya çene bağlama olarak da bilinmektedir. Çok Eski ve Etkili Büyülerden Olan Dil Bağlama Büyüsü Bu İşi Çok İyi Bilen Kişiler Tarafından Yapılmalıdır. Bu büyü genelde eşler ya da sevdiğin kişi ya da istediğin kişinin ağzını dilini kendine karşı bağlamak için yapılan bir büyüdür. Bu işlem sadece aile için yani eşler anne ve baba için değil size karşı gelen kişilerinde dilini bağlamak içinde yapılıyor. Birde kimsenin kendi hakkında kötü yorum yapmaması içinde kullanılır. Bu yaptığınız işlem 2 çeşitte ayrılıyor. Birinci olan dil bağlama büyüsü ikinci ise dil bağlama duası diye ayrılıyor. Ama biz sizin için sizin hakkınızda olan dil bağlama duasını öneriyoruz.

Aşk Büyüsü Duası

Aşk duası günümüzün en çok tercih edilen ve aynı zamanda en çok ilgi gören dualar arasındadır, merak edenler için aşk duaları hakkında bazı bilgiler vereceğiz. Öncelikle aşk nedir bu tanımın üzerinden konuya girmek gerektiğini düşünüyoruz. İnsanlar hangi nedenlerden dolayı aşık olurlar ve neden bir insana bağlanırlar. Aşk çok yoğun bir duygudur aslında. Bu duygu sevginin çok daha ileri seviyede kişilere yansımasından dolayı meydana gelir. İnsanlar yaşamları boyunca birilerine duygusal anlamda yakınlık duyarlar bu yakınlık daha sonra sevgiye dönüşür. Sevginin çok ileri boyutunda aşk duygusu oluşmaya başlar. İşte aşık olmak bu aşamada başlar. Bundan sonrası artık kimi zaman elem kimi zamanda mutluluk içinde geçmeye başlar.

Sevdiğimin İstediğimi Yapması için Dua

Herhangi bir kimse cuma gecesi (perşembeyi cumaya baglayan gece) her ne hayırlı dilegi için olursa olsun 100 kere essalatü ves-selamü aleyke ya seyyidi ya rasulallah huz bi yedi.kallet hileti edrikni. salavat-ı şerifini okursa dilegi gerçekleşir, bu dünya ve ahirete ait hayırlı muratlarına erişir. Cuma günü hangi saat’e olursa olsun kıbleye yönelik oturup bu mubarek duayı 7 defa okursa dua kabul olurmuş. La ilahe ille ente ya hannanu ya mennenu ya bediussemavati vel erde ya zel celali vel ikram. Yatsı namazını kıldıktan Sonra sağ ve sola bakmadan ve kıpırmadan Konuşmadan. 7 Fatiha Şerif okursa Kişi ve Dileğini sölerse Muhakkak kabul Olur. Cuma Günü “YA VALİ” esmasını (1000) defa okuyan her işinde kolaylık görür. Cuma Günü ” YA VELİYYÜ YA ALLAH” esmasını (1000) defa zikreden kişi her istediğine kavuşur. Cuma günü “LA İLAHE İLLALAHÜ’L MELİKÜ’L HAKKU’L- MÜBİN” (200) defa zikreden Kişi Allah’tan ne isterse verilir. Cuma gecesi “YA DARR” Esmasını (100) kere çekerse,düşmüş olduğu dretten kurtulur.Fakir ve düşkün kimseler buna devam etseler çok faydasını görürler.

Etkili Geri Getirme Büyüsü Duası

Bir Cuma gecesi, 1 beyaz adak mumu yakın. Onu, cam bir bardağın ya da kavanozun içine koyun. Mumun alevinin içinde, sevdiğiniz kişinin yüreğinin yandığını düşünün. Bardak veya kavanozun da o kişinin göğsünde olduğunu hayal edin. Aleve bakarken, alevin yükselmesini sağlayacaktır. Aleve bakarken:
‘’Ve elgaytü aleyke mehebbeen minni’’ 19 kez tekrarlayın. Sevgilinizi alevin sıcaklığıyla yandığını hayal edin ve niyetinizi şu şekilde yapın: ‘’Bu aşkımın alevi, senin kalbinde yansın, her şeyinle benim ol’’
Bu işlemi sevdiğinizden haber alıncaya kadar tekrarlayın. Her seferinde mumum kendi kendine sönmesini bekleyin

Söz Dinletmek için Okunan Dua

Allahümme sellimna ve sellim dinena vela teslüb vatken-nez’i imanena vela tusallit aleyna men la yehafüke vela yerhamna verzukna hayreddünya vel-ahireti inneke ala külli şey’in kadir.
Amirler ve hakimler yanında ihtiyacının tesviye olunmasını ve onların rızalarını almayı murad eden zat Perşembe günü oruç tutup akşam zeytin veya hurma ile iftar edip, namazı da eda ettikten sonra … defa Besmele-i Şerife okumalı, uyku galebe edinceye kadar sayısız olarak Besmele-i Şerife okumaya devam edip ertesi Cuma günü sabah namazını müteakipte yine … defa Besmele-i Şerife’yi kıraat etmeli ve sonra gül suyunda halledilmiş misk ve safran ile beyaz bir kağıt üzerine … defa Besmele-i Şerife’yi yazıp bu kağıdı öd ağacı veya amber dumanı ile tebcir etmeli, sonra bir muşambaya sarıp nüsha gibi üzerinde bulundurmalıdır.

Söz Dinletmek için Okunan Dua

Eşimle İyi Geçinme Duası

Özellikle geçimsiz ailelerin evdeki huzurunu sağlamak, mutlu mesut bir yuvanın sıcaklığının azalmaması için yapılan uygulamalardır. Nişanlılar ya da sevgililer arasında olumsuzlukların olmaması, tartışmaya yer vermemek ve çıkan olumsuzlukları ortadan kaldırmak maksatlıda hazırlanabilmektedir. Bu işlem için okuma yapılan dualarıda bulunur. Dilerseniz aşağıdaki duayı muhabbet vaktinde … kere okuma yaparak niyetinizi gerçekleştirebilirsiniz. Dua şu şekildedir:
“Allâhümme’ğfir lî hatîetî ve cehlî ve israfî fî emrî ve mâ ente a’lemu bihi minnî. Allâhümme’ğfir lî ceddî ve hezlî ve hataî ve amdî ve küllü zâlike indî. Allâhümme’ğfir lî ma kaddemtü ve mâ ahhartü ve mâ esrartü ve mâ a’lentü ve mâ ente a’lemu bihî minnî. Ente’l-mukaddimu ve ente’l-muahhiru ve ente alâ külli şey’in kadîr”.

Eşimle İyi Geçinme Duası

Sevdiğime Barışmak için Muhabbet Duası

Bu telkin muhabbet sevgi küsleri barıştırma gibi konularda yapılabilir. Arabi ayının ilk cuma günü 25 cm kiriş alınır sirkeye batırılır tenha bir mekanda üzerine okunmaya başlanır 7 düğüm atılır. Düğümlerdeki sureler ve en sondaki kevser suresi 41 er defa okunuyor.
1.düğümde:MA AĞNA ANNİ MALİYEH
2.düğümde:HELEKE ANNİ SULTANİYEH
3.düğümde:HUZUHU FE GULLUHU SÜMMEL CEHİYME SALLAHÜ
4.düğümde:İZESSEMAÜN ŞAKKAT
5.düğümde VE EZİNET LİRABBÜHA HUKKAT
6.düğümde:AHİYYEN ŞERAHİYYEN
7.düğümde:KEVSER SURESİ OKUNUR
Düğümler bitince: ya rabbi falan bin falanın aklını fikrini 366. damarlarını muhabbetle kendi üzerime bağladım biran bensiz duramasın rahatı huzuru kalmasın yemesin içmesin uyumasın taki bana kavuşuncaya dek denir ve bu kiriş ağır bir taşın altına gömülür.

Eşime Güzel Görünmek için Okunan Dua

Güzel görünmek sevdiğini veya genel olarak insanları etkileyip onlara şirin ve hoş görünmek için yapılan dualardır. Dua yaratıcı kudretten bir isteğin yerine gelmesi amacıyla yapılan yakarış yada ibadet şeklidir. Burada şunu belirteyim bazı kesimlerce dua etmekde ibadet sınıfına girdiği için bu tanımı verdim. Burada yüz güzelliği için verilen duayı paylaşmak istedim buyrunuz. Resul-i Ekrem Aleyhissalatü Vesselam, Ebu Katade`nin genç kalması için şöyle dua lütfetti: Efleha`llahü vecheke Allahümme barik lehu fi şa`rihi ve beşerihi` (Allah yüzünün güzelliğini artısın. Allah`ım, saçını ve vücudunu kendisi için mübarek kıl.)Ebu Katade(ra) bu duanın bereketiyle yetmiş yaşında vefat ettiği zaman on beş yaşında bir genç gibi gösteriyordu.

Eşime Güzel Görünmek için Okunan Dua

Sevdiğine Kavuşma Suresi ve Duası

Bir takım sebeplerden ötürü sevdiğiniz kişiden uzak ayrı kalmış olabilirsiniz. Bu gibi durumlarda sorunu çözmek adına etkili kavuşma duaları ve farklı yöntemler devreye girebilir. Elbette işinin ehli bilir kimseler tarafından hazırlanan etkili çalışmalar olumlu neticeler vermektedir. Ancak dilerseniz siz kendiniz de kavuşma duaları veya suresi okuma yapabilirsiniz. Sevdiğine kavuşmak için dua 5 gün okunup tesirini gösteren muazzam etkili dualardan biridir. Aşık etme ve bağlama dualarının aksine lafızlarla ya da esmalarla yapılmaz. Her gün farklı bir Kuran suresinin farklı sayıda okunması ile uygulanır. Dua ile ilgilenen ulema alimleri bu dua sayesinde sevdiğine kavuşan çok sayıda insanın rivayetini nakletmişlerdir. Yüzyıllardır en fazla okunan ve tesirlerine bizzat şahit olunan bir dua olarak kabul görmüştür. Eski el yazması eserlerde sıkça geçmesine rağmen son dönem dua kitaplarında geçmemektedir. Daha çok sözlü olarak kuşaktan kuşağa aktarılmaktadır.

Sabah namazını müteakiben 4 rekat nafile namazı kılınır. Namazdan sonra duanın ilk günü olması hasebiyle mukaddime okunur. Mukaddime, giriş manasına gelir ve duanın niyet kısmıdır. Duanın niyet kısmı şu biçimdedir: “Ya Vedud, sevilmeye layık varlıkların en yücesi sensin. Bizim gönüllerimize merhamet ve sevgi hislerini koyan da sensin. Sen hakim olansın, sen kadir olansın. Sen dilimizle söylediklerimizi de kalbimizde sakladıklarımızı da bilirsin. Ya Rabbim, gönlümdeki sevdadan da hiç şüphesiz ki haberdarsın. Onu bana hayırlara vesile olacak bir eş kıl. Bize tertemiz nesiller bahşet. Sen duaları hakkıyla işitensin. Rahman ve Rahim olan sensin. Amin” Bu mukaddimeden sonra Cuma suresi art arda 4 defa okunur. Yani cuma sabahı duaya Cuma suresi ile başlanmıştır ve duanın kalan günleri kadar sure okunmaktadır ki diğer günler de cumanın hayrı nispetinde hayırlı olacaklardır.

Sevdiğine Kavuşma Suresi ve Duası

İstediğimi Yaptırma Duası

Sevdiğini bulma veya bir kişinin sana aşık olmasını sağlamak için hazırlanan bu telkinde etkili dualar kullanılır. Tesiri oldukça güçlüdür. Çoğu denenmiş uygulamalarda yüksek oranlarda olumlu neticeler görülmüştür.
Fetih süresi sabah ezanından sonra Her okumada niyet edilip okumaya başlanacak. cumartesi 1 defa pazar 3 pazartesi 5 salı …. çarşamba…perşembe … cuma 11 sala vaktinden önce okunacak FETİH SÜRESİNİN OKUNUŞU 48 – FETIH
Bismillahirrahmanirrahim
1. Inna fetahna leke fetham mübina 2. Li yagfira lekellahü ma tekaddeme min zembike ve ma teahhara ve yütimme ni’metehu aleyke ve yehdiyeke siratam müstekiyma 3. Ve yensurakellahü nasran aziza 4. Hüvellezi enzeles sekinete fi kulubil mü’minine li yezdadu imanem mea imanihim ve lillahi cünudüs semavati vel ard ve kanellahü alimen hakima 5. Li yüdhilel mü’minine vel mü’minati cennatin tecri min tahtihel enharu halidine fiha ve yükeffira anhüm seyyiatihim ve kane zalike indellahi fevzen aziyma 6. Ve yüazzibel münafikiyne vel münafikati vel müsrikine vel müsrikatiz zannine billahi zannez sev’ aleyhim dairatüs sev’ ve gadibellahü aleyhim ve leanehüm ve eadde lehüm cehennem ve saet masiyra 7. Ve lillahi cünudüs semavati vel ard ve kanellahü azizen hakima 8. Inna erselnake sahidev ve mübessirav ve nezira 9. Li tü’minu billahi ve rasulihi ve tüazziruhu ve tuvekkiruh ve tusebbihuhu bükreten ve asiyla 10. Innellezine yübayiuneke innema yübayiunellah yedüllahi fevka eydihim fe men nekese fe innema yenküsü ala nefsih ve men evfa bi ma ahede aleyhüllahe fe se yü’tihi ecran aziyma 11. Se yekulü lekel mühallefune minel a’rabi segaletna emvalüna ve ehluna festagfir lena yekulune bi elsinetihim ma leyse fi kulubihim Kul fe mey yemlikü leküm minellahi siy’en in erade biküm darran ev erade biküm nefa bel kanellahü bima ta’melune habira 12. Bel zanentüm el ley yenkaliber rasulü vel mü’minune ila ehlihim ebedev ve züyyine zalike fi kulubiküm ve zanentüm zannes sev’ ve küntüm kavmen bura 13. Ve mel lem yü mim billahi ve rasulihi fe inna a’tedna lil kafirine seiyra 14. Ve lillahi mülküs semavati vel ard yagfiru li mey yesaü ve yüazzibü mey yesa’ ve kanellahü gafurar rahiyma 15. Se yekulül mühallefune izen talaktüm ila meganime li te’huzuha zeruna nettebi’küm yüridune ey yübeddilu kelamellah kul len tettebiuna kezaliküm kalellahü min kabl fe se yekulune bel tahsüdunena bel kanu la yefkahune illa kalila 16. Kul lil muhallefine minel a’rabi se tüd’avne ila kavmin üli be’sin sedidin tükatilunehüm ev yüslimun fe in tütiy’u yü’tikümüllahü ecran hasena ve in tetevellev kema tevelleytüm min kablü yüazzibküm azaben elima 17. Leyse alel a’ma haracüv ve la alel a’raci haracüv ve la alel meriydi harac ve mey yütiilahe ve rasulehu yüdhilhü cennatin tecri min tahtihel enhar ve mey yetevelle yüazzibhü azaben elima 18. Le kad radiyallahü anil mü’minine iz yübayiuneke tahtes secerati fe alime ma fi kulubihim fe enzeles sekinete aleyhim ve esabehüm fethan kariba 19. Veadekümüllahü meganime kesiraten te’huzuneha ve kanellahü azizen hakima 20. Veadeküllahü meganime kesiraten te’huzuneha fe accele leküm hazihi ve keffe eydiyen nasi anküm ve li tekune ayetel lil mü’minine ve yehdiyeküm siratam müstekiyma 21. Ve uhra lem takdiru aleyha kad ehatallahü biha ve kanellahü ala külli sey’in kadira 22. Ve lev katelekümüllezine keferu le vellevül edbara sümme la yecidune veliyyev ve la nesiyra 23. Sünnetellahilleti kad halet min kabl Ve len tecide li sünnetillahi tebdila 24. Ve hüvellezi keffe eydiyehüm anküm ve eydiyeküm anhüm bi batni mekkete mim ba’di en azferaküm aleyhim ve kanellahü bi ma ta’melune basiyra 25. Hümüllezine keferu ve sadduküm anil mescidil harami vel hedye ma’kufen ey yeblüga mehilleh ve lev la ricalüm mü’minune ve nisaüm mü’minatül lem ta’lemuhüm en tetauhüm fe tüsiybeküm minhüm mearratüm bi gayri ilm li yüdhilellahü fi rahmetihi mey yesa’ lev tezeyyelu le azzebnellezine keferu minhüm azaben elima 26. Iz cealellezine keferu fi kulubihimül hamiyyete hameyyetel cahiliyyeti fe enzelellahü sekinetehu ala rasulihi ve alel mü’minine ve elzemehüm kelimetet takva ve kanu ehakka biha ve ehleha ve kanellahü bi külli sey’in alima 27. Le kad sadekallahü rasulehür ru’ya bil hakk le tedhulünnel mescidel harame in saellahü aminine muhallikiyne ruuseküm ve mükassiriyne la tehafun fe alime ma lem ta’lemu fe ceale min duni zalike fethan kariba 28. Hüvellezi ersele rasulehu bil hüda ve dinil hakki li yuzhirahu aled dini küllih Ve kefa billahi sehida 29. uhammedür rasulüllah vellezine meahu esiddaü alel küffari ruhamaü beynehüm terahüm rukkean süccedey yebtegune fadlem minellahi ve ridvana simahüm fi vücuhihim min eseris sücud zalike meselühüm fit tevrati ve meselühüm fil incil ke zer’in ahrace sat’ehu fe azerahu festagleza festeva ala sukihi yu’cibüz zürraa li yegiyza bihimül küffar veadellahüllezine amenu ve amilus salihati minhüm magfiratev ve ecran aziym.

İstediğimi Yaptırma Duası

Çok Sevilmek için Okunacak Güçlü Dua

Birine karşı kendinizi çok sevdirmek onu bağlamak için hazırlanan telkinlerdir. Sevgi konusunda müzdarip olan erkek ya da kadının bu sorunlarını çözmesi hedef alınır. Bir kimse bu esma-i şerifi besmele ile üç gün günde 300 defa olmak üzere okumaya devam ederse ,sevgisini istediği kişiye kendini sevdirir. Bismillahirrahmanirrahim “Ya Kadiru Ya Allah.Ya Rahmanu Ya Allah.Ya Rahimu Ya Allah.Ya kerimu Ya Allah. Aralarında soğukluk olan kimseler,karşı tarafın kalbini kazanmak için, Allah rızası için 2 rekat namaz kılar,sonra x defa “Ya Vedud” esmasını okursa istediği kimsenin sevgisini kazanır.Kalbini celp etmiş olur.

Çok Sevilmek için Okunacak Güçlü Dua

Eşimle Aramızı Düzeltme ve Muhabbet Duası

Muhabbet duası edilmeden önce euzubesmele çekilir ve kelimeyi tevhit okunur. Ardından sünnete uygun olarak peygamberin dua öncesi okuduğu şu cümle söylenir: “Süphane rabbiyel aliy-yil ale’l vehhab”. Muhabbet kelimesi “sevgi ile birbirine bağlanmak ve beraberce hoş vakit geçirmek” demektir. Muhabbet duası ise seven gönülleri birbirine yaklaştıran ve aradaki bağlılığı artırıp güçlendiren dua anlamına gelir. Muhabbet duası birbirini seven bekar kişiler arasında sevgi tesis ettiği gibi evli çiftlerin de birbirine olan muhabbetlerini artırır. Yani hem hayırlı evliliklerin yolunu açar hem de devam eden evliliklerin güzellik ve hoşlukla geçmesine vesile olur. Muhabbet duasının en doğru versiyonu 21 okumada etkisini gösteren biçimidir. Bu duanın yapılışının usul ve adabına uyulduğu takdirde inşallah Allah her iki gönle de muhabbet ihsan edecek ve kişiler mutluluğun kapılarını sıkıntısız açacaklardır.

Eşimle Aramızı Düzeltme ve Muhabbet Duası

Kısmet Açmak için Yapılan Etkili Dua

Kısmet Açma Duası, Nedir kısmet açma için yapılan dua ve işe yarıyor mu gerçekten? Yapılan duayı kabul etmek ve etmemek tamamen Allah’ın iradesine ve takdirine kalmış bir olaydır. O, bazen kulunun iyiliği için duasını kabul eyler. Bazı durumlarda da duanın kabulü, kulun menfaatine aykırı olacağı için duayı reddeder. Bu konu üzerinde, kısmet açma duası ile ilgili dolayısıyla bu duanın işe yarayıp yaramadığına kesin bir dille karar vermek mümkün değildir. Fakat şunu söyleyebiliriz; Tedbir kuldan, takdir Allah’tan. Öyleyse kısmet açma duasının tatbikine gelip kendi üzerimize düşeni yerine getirelim ve Allah’ın takdirine bırakalım. Örneğini uygularsak şöyledir; Bir namazdan sonra, ellerimizi Yüce Dergah’a açıp; “Allah’ım, sen kısmet açılması için dua arayışında olduğumu benden iyi bilirsin. Zira Sen, bana benden yakınsın, bana şahdamarımdan daha yakın olduğunu söylüyorsun. Öyleyse lütfen, benim kısmetimi açıp hayırlı bir eş nasip et. Sen, dua edilenlerin en hayırlısısın.” Böyle dua etmek içten bir yakarışı, Arş-ı Ala’yı bile titretirmiş. Ayrıca kısmet açma duasını eden birisi, zor durumda kaldığı zaman ellerini açar Rabbi’ne. Ve Allah da, müşkül durumda olanların dualarını geri çevirmez. İnşallah. Ayrıca evlenme konusunda evlenmek isteyip te belirli bir yaşa gelinmesine rağmen her defasında başka bir neden çıkması ile evlenme hususunda devamlı engeller yaşayan erkek ya da kadınların yaşadıkları en önemli sorunlardan birisi de kısmet kapalılığıdır. Şayet bir kişi kendisin de büyü, nazar ya da kısmet bağlanmış olduğundan şüphe duyuyorsa bu dertlerden kurtulmak için; “Ayet-el Kür-si” yazılır. Satırsız beyaz kağıda, Misk zağferan ve biraz da su karışımı ile iyi bir saatte yazılması gerekir. Uygulamanın sonunda değişiklikleri hayretle görebilirsiniz.

Kısmet Açmak için Yapılan Etkili Dua

Giden Birini Geri Getirme Duası

Eski sevgiliniz nerde olursa olsun size ne kadar uzakta olursa olsun sizi arayıp sizi düşünmesini sağlamak için bugün sizler ile paylaşıcağımz dua adım adım uygulayabilirsiniz.Bu dua halk arasında hemen arasın duası olarakta geçer.Peki gerçekten dua etkili etkili oluyorsa nasıl oluyor… Dua kısa bir sürede etkisini görmeniz mümkün değildir.Uzun süre özellikle arabi ayının ilk iki cuma günü mutlaka okumanız gereklidir.Özellikle Mısır’da bir çok hoca tarafından okunan ve uygulanan bu dua’nın etkisi ilk olarak şöyle görürsünüz.Sevdiğiniz kişinin bilinç altına girerek sevgiliniz geceleri sık sık sizi rüyanızda aşk celb ile görür ve size karşı özlemi artarak sizin ile tekrar iletişime geçmek isteyecektir. Ve elkaytü aleyke mehabbeten minnî ve li tusnea ala aynî* Yühibbunehüm ke hubbillâh, vellezine amenî eşeddü hubben lillâh* Züyyine lînnâsi hubbüş şehevâti minen “Senin Adın” nisâi vel benîne vel “Sevgilinin Adı ” kanâtiyril mükantarati minez-zehebi vel fiddati vel haylîl müsevve-meti vel en’âmi vel hars, zalike rnetaul hay-atid dünya, vallahü indehu husnül meâb* Kirâmen kâtibine ya’lemûne mâ tef-alûn* Allâhümmahrik ve heyyic kalbi ve akli fülan alâ hubbi fülan bil mehabbetil kaviyy-etî veşşedîdeti min ğayri mühletin bilâ ihtiyarin velev kâne fîhi hayran, bil aceli ve sür-ah*

Giden Birini Geri Getirme Duası

Ailemin Beni Sevdiğime Vermesi için Dua

Evlilik duası, evlenmek isteyenler, kısmetinin açılmasını isteyenler, sevdiğine kavuşmak isteyenler, muradına kavuşmak isteyenler bunu Allah’a dua ederek istemelidir. Dua Allah’tan istemektir. Aç olan bir kişinin yiyecek istemesi gibi bir şeydir. Allahü Teâlâ’ya yalvarmak ve muradını duayla istemektir. Allah dua eden müminleri sever. Müminler için bir silahtır dua etmek. Bu yüzden bu istekleriniz için uygun duaları okumalısınız. Evlilik için yapılan dualar, iki kişinin evlenmesine vesile olur. Hayırlı bir yuva kurmak için bu duaların okunması gerekir. Kişi için en hayırlı dua içtenlikle Allah’a el açıp okuduğu dualardır. Evlilik için hangi dualar okunmalıdır? “Allahümme salli ala seyyidina Muhammed inil fatihil ebvab” Bu duayı Pazartesi ve Perşembe geceleri 1001 defa okumalısınız. Duayı okuduktan sonra 3500 defa Ya Semi’u okumalısınız. “Kezalike zevvecnahüm bihurin ıyn” Bu dua her gün 1000 defa okunmalıdır.

Ailemin Beni Sevdiğime Vermesi için Dua

Barışmak için Yapılan Etkili Dualar

Barışma duası çok farklı niyetlerle yapılabilir. Komşular arası husumet, kadın erkek arasındaki sıkıntılar, kardeşler arasındaki sorunların halli gibi akla gelebilecek her türlü meselede okunabilir. Barışma duası neden 10 defa üst üste okunur? Duaların aslında belli bir adetçe okunması zorunluluğu yoktur. Ancak dua âlimleri belli sayıda dua okunmasını bazı konularda daha hayırlı kabul etmişlerdir. Barışma duası da art arda 10 defa okunur. Bunun sebebi dua eden kişinin kalbini yumuşatarak barışı kabullenecek düzeye onu çekmektir. Zira düşmanlıklar ve gönül soğuklukları öyle bir çırpıda geçecek bir durum değildir. Kişi her ne kadar kendisini barışmak üzere koşullayıp dua etse de içinde hala düşmanlığın kırıntıları olabilir. Çünkü insan nefsi zayıftır ve düşmanca duygulardan bir çırpıda barışçıl duygulara geçemez.

Barışmak için Yapılan Etkili Dualar

Sevdiğim Kişiyi Kendime Aşık Etme Duası

Aşık etme duasında dikkat etmeniz gereken en önemli detay sevdiğiniz ve uğruna dua ettiğinizi kişinin dua ettiğinizden haberi olmamasıdır. Tabi başka insanların da haberdar ya da şahit olmaması tercih edilmelidir. Duanın en içten istek olduğunu ve doğrudan yaratıcıya yöneltilen lafızlar olduğu göz önüne alınmalıdır. Eski çağlardan beri aşık etme duasının güneşin doğuşu veya batışı ile birlikte yapılması gerektiği belirtilmiştir. Birçok sitede günümüzde bile bu bilgi paylaşılmaktadır. Bu bilgi yanlıştır ve eski Orta Doğu batıl inançlarından kalmıştır. Güneş cisminin Allah katında diğer varlıklardan farkı yoktur. Hatta insan eşrefi mahlukat olduğundan insana hizmet için yaratılmıştır. Bu duanın zamanı ise akşam namazı ile yatsı namazı arasındaki vakittir. İkindi vaktinde ama gün kızıla dönmeden de yapılırsa etkili olur. Duanın sözleri şöyledir: “ Ya vedud, sen arşın ve arzın sahibisin. Sen, gönülleri evirip çevirensin. Senin iznin olmadan hiçbir şey gerçekleşmez. Hakkımızda hayırlı olanı bize nasip et. Sen dilimizle söylediklerimizi de kalbimizde sakladıklarımızı da bilensin. Rahman ve Rahim olan sensin. Bütün zamanların ve bütün mekanların sahibi sensin. Yalnız sana inanır ve sana güveniriz. Kalplerimizi birbirine yakınlaştır. Onu bana, beni ona sevdir. Amin”

Sevdiğim Kişiyi Kendime Aşık Etme Duası

En Etkili Aşık Etme Duası

Aşık etme duası niyetin hayatı değiştirmesidir. Aşık olan kişi çok değer verdiği ve sevdiği kişinin de kendisini sevmesini istemektedir. Aslında sevgiye, aşka, muhabbete davet anlamında olan bu dua belki de en masumane ve en anlamlı dualardan biridir. Kişinin kalbinin niyaz etmesidir. Bu nedenle en özel duadır. Zaten aşkın kendisi bir insanın yaşayabileceği en güzel duygu değil midir? Bir alime sormuşlar: “ Dünyayı kimler yönetmeli?” Bu soruya alim ne politikacı ne felsefece ne de zeki adam cevabını vermiş. Ona göre dünyayı “aşk acısı çekmiş” insanlar yönetmelidir. Çünkü aşk acısı çekmiş, aşk ile pişmiş insanın zalim olması mümkün değildir. Bunun tam aksine aşık kişi merhametlidir, duyarlıdır. Ancak aşık adamın bir de kusuru vardır ki onu zayıf kılar. O zayıflık da onun gözlerinin kör olmasıdır. Aşık etme duası tam da bu nedenle yani aşıkların gözünün kör olmasından ötürü çoğu medyum tarafından kullanılmıştır. Gerçeklikle hiç alakası olmayan dualarla kişileri yanlış yöne sevk etmişlerdir. Aşık adam Allah’ın sevgili kuludur. Onlara halk nazarında ermiş adam gözüyle bakılır. O nedenle aşık adama verilecek bilgi kesinlikle doğru olmalıdır. Yoksa vebali büyüktür.

En Etkili Aşık Etme Duası

Soğutma Duası Nasıl Yapılır?

En etkili soğutma duaları derken mutlu mesut insanların arasını ayırmak aklınıza gelmesin. Bilakis mutlu mesut geçinen evlilerin yuvalarını dağıtan üçüncü kişileri ayırmak için yapılan dua aklınıza gelsin. Takdir edersiniz ki dua halis saf ve temiz bir kalp ile ve iyi bir niyet ile yapılır ve böyle dualar makbuldür. Muhatabınız görünen ve görünmeyen evrenlerin sahibi yüce Allah’tır konu dua olunca. O nedenle bizlere şah damarımızdan daha yakın olan Rabbimize niyazda bulunurken kalbimizi bizden daha iyi bildiğini unutmadan ve zihnimizden geçen şeytani düşüncelere mazeretler uydurmadan tamamen saf bir niyet ile dua etmeliyiz. Aksi taktirde edeceğimiz dua, bizlere beddua olarak dönebilir. Bazı insanlar en derindeki kötü niyetlerini iyiye çıkarma çabası içindeler. Hatta böylesi zavallı insanlar kendi kedilerini bile kandırmayı başaran ve rotasını kaybeden bir garip varlık durumuna düşerler. O nedenle ne istediğinizi iyi bilmeniz gereklidir. YUNUS SURESİ :” Eğer Canab-ı Hakk; sana bir zarar dokundurursa ondan başka o zararı kaldıracak ve giderecek yoktur. Şayet hakkında bir hayr isterse onun fazlı keremini geri çevirecek durduracak da yoktur. O, hayrı kullarından dilediğine ( kendisine inanarak ihlas ve samimiyetle yalvaranlara verir) O gafurdur rahimdir…” ayeti kerimesini hatırlattıktan sonra en etkili ayırma duaları veya aranıza girmiş ve yuvanızı yıkmaya kast etmiş erkek ve kadınların şerrinden korunmak için dua şöyledir: Bu duayı okumak için herhangi bir sayı yoktur. Ancak ne kadar çok okunursa o kadar hızlı neticeye ulaşılmaktadır. Yine de dertlerin ve dermanların asıl sahibi olan yüce Rabbimize tevekkül edelim.

Soğutma Duası Nasıl Yapılır?

Hızlı Tutan Ayırma Büyüsü Duası

İki kişiyi soğutma ayırma veya kendinden soğutup ayırma gibi konuları ele alır. Soğutma duaları tesirli bir o kadar da dikkatle okunması gereken dualardır. Bu duaları okurken niyet kötü olmamalıdır çünkü negatif enerjilerin ters tepebilme tehlikesi vardır. Anca bazı durumlarda kötü niyete maruz kalan kişiler soğutma dualarını kendilerini koruma amaçlı okurlar. İşte bu dua da aynı tarzdadır. Eğer ki kocanız ailesinden kötü etkilenmekte, onu kullanan aile bireyleri aynı zamanda sizin hakkınızda kötü konuşmakta ve evliliğinizi zarara uğratmakta ise aşağıdaki duayı akşamları yatmadan önce içinizden 3 kere tekrarlayın. Nesr suresinin bu dizeleri oldukça tesirli olduğundan, eğer ki kocanızın ve aile bireylerinin de ismiyle zikrederseniz bu kötü niyetli kişilerden korunabilirsiniz ve kocanız da onlardan soğur, artık etkilenmez ve dolayısıyla bu da size etki etmez hale gelir. Her akşam içinizden tekrar etmeniz gereken, Nesr suresi’nin sihirli kelimeleri şöyledir: İzâ câe nasrullahi velfeth. Ve raeytennâse yedhulûne fî dinillâhi efvâcâ. Fesebbih bihamdi rabbike vestağfirh, İnnehû kâne tevvâbâ. Kocanızın ve aile bireylerinizin ismiyle tekrar edin.
Not: En etkili soğutma ayırma büyülerinden olan karabiber büyüsü yuva yıkan büyü olarakta bilinir. Büyünün orjinal yani ana vatanı hindistandadır.

Hızlı Tutan Ayırma Büyüsü Duası

Sevdiğim Erkeğe Kavuşma Duası

Sevdiğiniz kişiyle aranızda muhabbet olması maksatlı hazırlanır. Anlaşamayan tartışan veya dargınlık gibi negatif durumların olması halinde bu durumları aksine çevirmek yerini tatlı hoş şeylerin alması hedef alınmaktadır. Büyüler dışında rahmani olarak hazırlanan tılsım ve dualar bulunur. Bu yöntemler kişiye özel olarak hazırlanır. Uzman medyum ve hocalar sayesinde istenilen amaca ulaşmak mümkün. Ailelerde,eşler birbiriyleriyle iyi geçinemedikleri takdirde Kur’anı kerimdeki …. suresi tatlı bir nesne üzerinde gelen azimeti ile birlikte muhabbete ait eşref bir saatte* dokuz defa okunur ve yedirilirse aralarındaki geçimsizlik ve soğukluk kalkar yerini tatlı bir muhabbete bırakır.Eğer yapılan kötü bir etki olmazsa ömürlerinin sonuna kadar birbirlerini derin bir muhabbetle severler.
Ayet; Ve ellefeb eynekulûbihim, lev enfakte mâ fîl ardı cemîan mâ ellefte beyne kulûbihim ve lâkinnallâhe ellefe beynehum, innehu azîzun hakîm.
MANASI
Ve onların kalplerinin arasını (sevgiyle) birleştirdi. Eğer yeryüzündeki şeylerin hepsini infâk etseydin (verseydin), onların kalplerinin arasını birleştiremezdin. Ve lâkin Allah, onların arasını birleştirdi. Muhakkak ki O; Azîz’dir, Hakîm’dir.

Sevdiğim Erkeğe Kavuşma Duası

Sevdiğime İstediğimi Yaptırma Büyüsü Duası

Aşk ve bağlama büyüleri yani sevdiğiniz insanı kendinize bağlamak ve bir daha sizin dışınızda bir insanla ilgilenmemesini sağlamak için günümüze yapılan pek çok aşk büyüleri çeşitleri vardır. Örneğin bilinen en güçlü bağlama tılsımları arasında canbar aşk büyüsü, papaz büyüsü gibi büyüler gelir. Aslında güçlü bir tılsım için gerekli olan büyünün adı yada şekli değil bu büyüyü hazırlayan yani aşk büyüsü yapa hocaların bu alanda tam olarak donanımlı olmaları yeterli olacaktır. Zira gerçekten işini en iyi şekilde yapan bir hocadan alacağınız yardı sayesinde mutlaka sizi terk eden eski sevdiğinize tekrar kavuşup bir araya gelmeniz oldukça olasıdır. Yani buradaki en önemli husus iyi bir hocadan yardım almanız gerektiğidir. …bölgenizden biraz …. elde edin ve bunu taze kahveyle karıştırın. Bu karışımı azar azar dökerek şekerli bir kahve hazırlayın ve ona bunu içirin. Size aşık olacak..

Sevdiğime İstediğimi Yaptırma Büyüsü Duası

Medyum Yasin hoca