Sözünün Geçkin Olması için Dua

Söz geçirmek istediğini birine yaptırmak amacıyla hazırlanan güçlü tılsım çalışmalarıdır. Genel olarak dışarıya karşı sözünün geçkin olması, insanları etkikemek ve cazibeli olmak amaçlı yapılır. Bir kimse halk arasında sevilip sayılmak ya da eşine, sevdiğine, aile efradına sözünü dinletebilmek ve onların gönüllerine taht kurmak ve kendisine şefkat, merhamet ve yumuşak kalpli olmalarını sağlamak amacıyla aşağıda gelen ayeti kerimeler her gün düzenli olarak … defa okunmaya devam edilmelidir. Okunacak ayeti kerimeler şunlardır:
Vecealna fi kulubillezinet-tebeuhü ra’feten ve rahmeh*Ve elgaytü aleyke mehabbeten minni, ve li-tüsnea ala ayni*Lev-enfakte m-fil ardi cemian ma ellefe beyne kulubihim, vela kinnellahe ellefe beynehüm, innehü azizün hakim*Yühibbunehüm ke-hubbillahi vellezine amenü eşeddü hubben lillah*

İstediğimi Yaptırma Duası Okunuşu

Genel olarak bakıldığı zaman dil bağlama isteklerinizin yerine gelmesi birine sözünüzü geçirmek gibi çok çeşitli isteklerin gerçekleşmesi amacıyla hazırlanır. Bunun için yapılan etkili tılsım dua veya farklı olarak büyü yöntemleri vardır. Ancak duaların kudretini hepimiz biliriz. Bu yönde günaha haramada girmeden kişiye özel dualar ile çalışmalar hazırlatabilirsiniz. İstediğinizi yaptırmak sözünüzü geçirmek yönünde çok etkili tesirli çalışmalar vardır. Sevdiğin yada değer verdiğin beraberlik yaşadığın kişinin senin sözünü dinlemesi yanlışlar yapmaması veya sizden ayrılmaması hayatınızda olması amacıyla yappılmaktadır. Bu işlemler rahmani olarak hazırlanan etkili dua uygulamalarıdır. Buna örnek olarak bir çok deyiş söylemek mümkün. Vedduha suresini temiz bir su üzerine … defa okuyup o su ile gusül alan insan sevilen sayılan ve sözü dinlenen birisi olur. Özellikle eşine karşı söz dinletmesine vesile olacaktır. Bir kimseyi kendine muhabbetle bağlamak içinde oldukça etkilidir.

İstediğimi Yaptırma Duası Okunuşu

Eşimi Boşanmaktan Vazgeçirme Duası

Sevdiğiniz birinin veya eşinizin ayrılık isteğinden onu vazgeçirmek size bağlanmasını ve aranızı düzelterek ilk günlerde olduğu gibi samimi içten davranması için yapılır. Çok güçlü dualar vardır. Sevdiğin insanı kendine bağlayarak mutlu bir şekilde hayatına devam etmek için hazırlanır. Etkili büyü çalışmalarıdır. Bunun dışında dualar ile yapılan rahmani olan uygulamalarada yer verilmektedir. Kişi karıncanın ininden bir avuç toprak alarak üzerine aşağıdaki ayeti celileyi .. kere o toprağa okuyup bağlanması istenen kişinin evinin etrafına bir miktar serper ise o yerden geçen kişi kötü huylarından vazgeçer ve matlubuna ziyadesiyle aşık olur.BismillahirrahmanirrahimVe iza ve ev ticareten ev levhen in feddu ileyha ve terekuke kaimen, kul miha ındallahi hayren minel levhi ve minet ticareti, vallahü hayrun razıkiyn

Sevdiğimi Kendime Çekme Büyüsü

Çok sevdiğiniz ancak başkasıyla olan birini kendine çekmek aşık edip bağlamak siz ne derseniz onu yapmasını sağlamak amaçlı hazırlanmaktadır. Bu iş için genişce bir cam veya porselen kap alınır kabın içerisine gül suyu,misk ve safran mürekkep niyetine karıştırılarak bu karışım ile Ayetül Kürsi duası yazılır.Sonrada sevilen aşık olunan kişinin adı yazılır.Gece olması beklenir gece vakti bu kap dışarıda yıldızların ışığı altına bırakılır.Sabah olunca kabın içine gül suyu dökülerek hafifçe oğuşturmak suretiyle bu yazılar silinmeli ve aç karnına kahvaltı etmemiş olarak kabın içindeki su içilmelidir.Yine aynı dua ve isim aynı yöntemle tekrar kaba yazılır ve akşam dışarıya bırakılır aynı işlemler üç gün yapılmalı yani yazılmış su üç sabah aç karnına içilmelidir.Üç gün bu işlemleri yaptıktan sonra kara sevdaya tutulmuş olan kişi sevdiğinden soğur onun adını bile anmak istemez adeta onu tanımıyormuş ya da düşmanıymış gibi nefret eder.

Sevgilini Kendine Bağlama Duası

Aşağıda zikredeceğimiz ayetler okunmadan önce güzelce abdest alınır, iki rekat namaz kıldıktan sonra okunmaya başlanır. Her ayeti okuduktan sonra secdeye gidilir. Secdede “sübhâne rabbiye’l-â’lâ” denileceği gibi, daha önce secdede peygamberimizin okuduğu dualarda okunabilir. Ayetler bittikten sonra yüce Allah’tan istenecek şeyler samimi bir kalble istenir.İnnellezîne inde rabbike lâ yestekbirûne an ibâdetihî ve yüsebbihûnehû ve lehû yescüdûn. Ve lillâhî yescüdü men fi’s-semâvâti ve’l-ardi tav’an ve kerhen ve zılâlühüm bi’l-ğudüvvi ve’l-âsâl. Ve lillâhi yescüdü mâ-fi’s-semâvâti vemâ fi’l-ardi min-dâbbetin ve’l-melâiketü vehüm lâ yestekbirûn. Kul âminû bihî ev lâ tu’minû, innellezîne ûtü’l-ilme min kablihî izâ tütlâ aleyhim yahirrûne li’l-ezkâni süccedâ. Ülâikellezîne en’amallâhü aleyhim mine’n- nebiyyîne min-zürriyyeti âdeme ve mimmen hamelnâ me’a nûhin ve min-zürriyyeti ibrâhîme ve isrâîle ve mimmen hedeynâ ve’ctebeynâ izâ tütlâ aleyhim âyâtü’r-rahmâni harrû sücceden ve bükiyyâ. Elem tera ennallâhe yescüdü lehû men-fis’semâvâti ve men fi’l-ardi ve’ş-şemsü ve’l-kameru ve’n-nücûmü ve’l-cibâlü ve’ş-şeceru ve’d-devâbbü ve kesîrun mine’n-nâsi ve kesîrun hakka aleyhi’l-azâbu ve men yühinillahü femâ lehû min-mükrim, innellâhe yef’alü mâ-yeşâ’u. Hâzâni hasmâni’htasamû fî rabbihim fellezîne keferû kuttı’at lehüm siyâbün min-nâr, yusabbü min-favki ruûsihimü’l-hamîm. Ve izâ kîle lehüm-üscüdû li’r-rahmâni kaalû vema’r-rahmânu enescüdü limâ te’mürûnâ ve zâdehüm nüfûrâ. Vecedtüha ve kavmehâ yescüdûne li’ş-şemsi min-dûnillâhi ve zeyyene lehümü’ş-şeytânü a’mâlehüm fesaddehüm ani’s-sebîli fehum lâ yehtedûn. İnnemâ yü’minü bi-âyâtina’l-lezîne izâ zükkirû bihâ harrû sücceden ve sebbihû bi-hamdi rabbihim vehüm lâyestekbirûn. Kale lekad zalemeke bi-sü’ali na’cetike ilâ ni’âcih, ve inne kesiran mine’l-huletâ’i leyebğî ba’duhum alâ ba’dın illa’llezine âmenû ve amilu’s-sâlihâti ve kalîlün mâ-hüm ve zanne dâvûdü ennemâ fetennâhü fe’s-tağfere rabbehû ve hara râki’an ve enâb. Ve min âyâtihî’l-leylü ve’n-nehâru ve’ş-şemsü ve’l-kameru lâ tescüdû li’ş-şemsi velâ li’l-kameri ve’s-cüdû lillâhillezî halekahünne in-küntüm iyyâhu ta’budûn. Ve entüm sâmidûne fe’s-cudû lillâhi ve’büdû. Ve izâ kuri’e aleyhimu’l-Kur’ânu lâ-yescüdûn. Kellâ lâ-tüti’hü ve’scüd ve’kterib.

Sevdiğimle İyi Geçinme Duası

Muhabbeti Sevgiyi artırmak için: 7 tane kesme şekere “Yasin” suresinin son iki ayeti olan“İnnema emruhu iza erade şey’en en yekule lehu kün fe’yekün.Fe-subhanellezi bi tedihi melekütü külli şey’in ve ileyhi turceun”ayetini okuyup istediği kimseye yedirirse muhabbet Allahı’n izniyle gerçekleşecektir. Harama okunmaması tavsiye edilmiştir. Farklı olarak bir uygulamdan örnek daha verebiliriz.
Sevdiğiniz kişi sevmiyor ise bu kötü bir şeydir. Ancak ümidinizi kaybetmemeniz gerekir. Allah size en yakın zamanda yardım edecektir. Bu tür durumda önce kendinize çeki düzen verip şu uygulamayı yapmanız gerekir. abdest alınır ve 2 rekat namaz kılınır.O kişinin resmine bakarak 30 kere Peygamber efendimize salatı selam gönderirlir ve 170 kere Vedduha süresi okunur.Allahın izniyle isteğin yerine gelir. Duha süresi Kuranı kerimin 93. süresidir.

Sevgi Kazanmak İçin Dua

Birinin sevgisini kazanmak için :
1-) 11 gün süreyle bir miktar suya güneş doğarken 1000 defa (ya vedud يا ودود) ismi şerifini okunur, her defasında hu üflendikten sonra sevgisini istediğin kimsenin sevmesi için dua edilir. Bu suyu o kimsenin içmesi sağlanır.
2-) 21 gün süreyle bir miktar istiğfar ve salavat okuduktan sonra 12000 defa (ya vedud يا ودود) ismini okuyarak sevgisini istediği kişi için dua edilir.Sendiğiniz Kişiyi Kendinize Bağlama DuasıBirinin sevgisini kazanmak ve kalbini kendine bağlamak için gece yarısından sonra kalkıp abdest alarak allah rızası için 2 rekat namaz kıldıktan sonra kıbleye karşı diz çöküp oturarak 1000 defa ” la havle vela kuvvete illa billah’l aliyyi’l-azim ” okunur.Her 100 okumadan sonra ( allahümme ya musahhiral kulübi sahhirli kalbe ” burada istenilen kişinin adı ve annesinin adı söylenir ” hatta yeküne tahte emri ve yef’al külle ma üriydü bihavlike ve kuvvetike ya allahü la havle vela kuvvete illa billah ) okunur.Bu şekilde 1000 okuma işlemi tamamlanır sonra kalkıp yine 2 rekat namaz kılınır ve namazdan sonra ellerini açıp”allahümme inni es-elüke bihavlike ve kuvvetike ya musahhırel kulübi sahhırli kalbi filan ibn-u filane ( istenen kişinin annesiyle birlikte ismi söylenir aişe oğlu ali veya fatma kızı aişe şeklinde) hatta yühıbbüli hubben şediden ve yeküne tahte emri ve yef’al küllema üriydü mine’l-hayri ve’la’mali’l-meşrüah.ya allah ya allah ve sallallahü ala syyidina muhammedin sallallahü aleyhi ve ala alihi ve sahbihi ve selemsübhane rabbike rabbbi’l-izzeti amma yasifün ve selamün ale’l-mürselün ve’l-hamdülillahi rabbi’l-alemin” şeklinde dua edilir ve biiznillah maksat hasıl olur.

Evlenmek için Okunan Dualar

Genç kızlar, dul kadınlar, dul erkekler ve genç erkekler için evlilik kısmetini açacak bir duadır. Dua şöyledir: “Allahümme bir sirrismikelaziymila’zami ve bisirrikâf ha ya aynsad. Ha mim ayn sin kaf billahi ve bi hakki esmaikelhüsna ve sifatikelulya en teb’ase( duayı yapan kişi erkek ise li hamili diye devam edecek , kız ise li hamileti ) kitabi hâzâ………oğlu veya kızı………….) ba-lensalihenli hıtbetiha ve zavacihainneke ala külli şey’in Kadir. Ve sallallahu ala seyyidina ve nebiyyinave şefiına ve kurratiuyuninamuhammedin ve ala alihi ve sahbihi ve sellemBirahmetike ya errhamerrahimiyn. Akemtüaleyküm ya hüddamikaf-ha-ya-ayn-sad-ha-mim-ayn –sin-kaf billahi ve biasmaihiwesifatihi en tetevekkelebi irsali balinsalihinşihitbetiha ve zaveciha hamilere hazel kitabi bi hakki Elif Lam Mim. Elif Lam Ra. Kaf –Ha Ya-ayn-sad- Ha-mim-ayn-sin-kaf. Ta-sin-mim. Ta-sin. Ha-mim. Kaf Nun ve bielfi la havle ve la kuvvete illa billahilaliyyilaziym” Bu duadan sonra 489 kere Ya Fettah ismi şerifi okunur. Evlenmek isteyen ve kısmetinin kapalı olduğunu düşünen insanlar için mükemmel bir dua olan bu duayı can-ı gönülden okumaya devam edin. Kısa zamanda Allah’ın izni ile kısmetiniz açılacak ve muradınıza ereceksiniz. Bu dua Havas Gizli İlimler kitabından alınmış ve rivayetlere göre Muhyiddin-i Arabi tarafından tertip edilmiştir.

Nişanlımı Geri Getirme Duası

Sevdiğiniz nişanlınız ya da eşiniz sizden uzakta ve tekrar ona kavuşmak onu geri getirmek istiyorsanız ise öncelikle bir odada yalnız olarak niyet etmelisiniz, 71 defa inna atayna suresini okuyacaksınız. Bunu 14 gece devam ettirip 15 gece 1001 defa okuyacaksınız dilediğiniz kim ise ona aşkınızla tesir edip ayağınıza getirisiniz. Müslümanlar olarak birbirimize yapacağımız duaların başı: “Ya Rab! Onu dinde fakih yap” olmalı.Bu duayı bizzat Peygamberimiz (Sallâllahü Aleyhi ve Sellem), Sahabe-i Kirâm’ın büyüklerinden Abdullah b. Abbas’a (r.a.) yapmışlardır. Abdullah b. Abbas (r.a.) bu duanın da bereketiyle sahabilerin, (Peygamberimizin dostlarının) başta gelen âlimlerinden olmuştur. Duâ demek, istemek demektir.

Kısmeti Açmak için Okunacak Dualar

Kısmet açma duası her kişiye özgü olarak yapılmalıdır. Yapılan vefklerin yerine gelmesi için bireyler hakkında geniş bilgiye sahip olunması ve bu kişiler özel çalışmalar yapılmalıdır. Kısmet Açma Duası ve Kısmet Nasıl Açılır? Öncelikle kısmet nedir? Kısmet kader midir? Kader olmayan bir şey var mıdır? Kim ile evleneceğimiz kaderimizde yazılmış mıdır? Kısmet erkek ve kadının her birimizin kaderimizde yazılmış olanın zamanı geldiğinde ortaya çıkması demektir. Geleceğinize ait her bilginin her şeyin adı kaderdir. Kaderinizde olan her şeyin meydana gelmesi de tecelli etmesi de kazadır.

Basit ve Kolay Soğutma Duası

Soğutma duası genellikle kısa sürede etki eden ve hiçbir tarafa zarar vermeyen, olayların doğal bir durummuş gibi yaşanmasını sağlayan etkili bir tılsımdır. Ne yapıldığı kişi nede çevresindekiler bu durumdan kuşkulanmaz, olayları tüm gerçekliği ile kuşkulanmadan kabul ederler. Eğer ki duaları yaptırdığınız medyum işinin ehli ise ve yeterince deneyim sahibiyse bu durumda soğutma duaları etkilerini en geç 2 haftaya kadar göstermeye başlayacaktır. Birçok farklı amaç için kullanılan soğutma işlemleri genellikle aynı yöntemler adına hazırlanır. Fakat büyü çalışmaları yerine tılsım ve vefk gibi havas ilmindeki konuları baz alan çalışmalar yaptırmak daha uygun. Genel olarak bakıldığında bu uygulamalar kişiye özel ve etki tesirleri oldukça yüksek olmaktadır. Büyü olmamasıyla beraber yanında avantaj sağlamaktadır. Soğutma soğutma uzak tutma gibi konularda hazırlanabilir.

Ayrılmak için Yapılan Dualar

Evliliklerde yaşanan diğer bir durum bir kişi bazen evli birisine aşık olabilir ve sevdiği kişiye sahip olmak için eşinden ayırma duası bu dönemde ihtiyaç duyulan bir büyü olabilir. Eşinden ayırma duaları son derece etkili tılsım çeşitlerindendir. Aslında hiç kimse yuva yıkmak istemez. Bu iyi bir davranış değildir. Fakat bazen hayatın içinde öyle enterasan durumlar olabiliyor ki iki insan birbirini severken diğer eş bunu doğal olarak duyduğu zaman boşanmamak için elinden gelen zorluğu çıkarıyor. Aslında evlilikte yaşanan sorun bu boyuta gelmişse o zaman boşanmayı hiç zora sokmanın bir anlamı olmayacaktır. Eğer eşiniz başka birine gönül vermişse bu durumda eşinize zorla sahip olamazsınız. Böyle bir tutum ne sizi nede eşinizi mutlu eder. Tam tersine bu evlilik gün geçtikte daha da çekilmez bir hal alır. İşte böyle durumlarda sevdiğiniz kişi evli ise ve eşi sevdiğiniz kişiden ayrılmak istemiyorsa yapılacak olan eşinden ayırma duası olabilir.

Basit Bağlama Büyüsü Duası

Büyü işlemlerinden ziyade bir kimseyi kendine dua veya tılsım yöntemiyle aşık edip bağlamak daha makul bir işlemdir. Büyü haram kılınan bir uygulama olduğundan kişiye özel çalışmalar ile dualar yoluyla işlemler hazırlamak mümkün. Bir aşk büyüsü türü olarak da gösterilen bağlama büyüsü, aslında kendine has birçok türü olan ve aşk büyüsüne göre farklılıkları olan bir büyü türüdür. Büyünün farklı türleri olduğu için uygulanış şekilleri de farklılıklar arz etmektedir. Değişik bağlama ihtiyaçlarını karşılamak için de yapılabilir. Çeşitli amaçlar için yapılabilmekle beraber büyünün ana amacı, kişinin sevdiği kişiye kendisine bağlama isteğidir. Büyü yapılan kişi, büyüyü yaptıran kişiden başka kimseye ilgi duymaz.

Kocamı Aşık Etmek için Dua

Her derde deva bir dua’dır aşk konusundada denenmiş ve sonuç alınmıştır. duaya başlamadan önce güzel bir abdest almanızı tavsiye ederim. hatta iki rekat hacet namazı kılıp ardından duaya başlamanız daha makbuldur. (kılmanız şart değil tavsiyemdir.) daha sonra Yasini Şerifi 4 adet okuyoruz yasin okuması tamamlandıktan sonra yine 4 kez aşağıdaki duayı okuyacaksınız ve niyetlenceksiniz hepsi bu bu kadar… “Sübhânel müneffisi an külli medyûnin sübhânel müferrici an külli mahzûnin sübhâne men ceale hazâinihü beynel kâfi ven nûnü sübhâne men izâ erâde şeyen en yekûle lehü kün fe yekûnü yâ müferricü ferric yâ müferricü ferric yâ müferricü ferric annî hemmî ve ğammî feracen âcilen bi rahmetike yâ erhamer râhimîne ve sallallâhü alâ seyyidinâ muhammedin ve alâ âlihi ve sahbihi ve sellim.”

Geri Döndürmek için Etkili Dua

Dualar ile yapılan ve rahmani işlemler olarak bilinen etkileri oldukça yüksek özel çalışmalar vardır. Ayrılan terk eden yada bir sebepten ötürü giden erkek veya kadını geri getirmek bağlamak yönünde hazırlanır. Dua işlemlerinin yanı sıra etkili büyü ve tılsımlarla hazırlanan uygulamalara da yer verilmektedir. Bu konuda muzdarip olmuş kişinin işinin ehli bir medyum veya hocaya başvurması tavsiye edilir. Evini terk etmiş, kaçmış karı veya kocayı evine çevirmek için şuara suresi .. gece gecede …kere …. Ayetleri okunmalıdır. Özelliklede giden, ayrılan, boşanan veya terk eden kişilerin geri gelmeleri için okunur. Bu yönde etkili olan dualar arasındadır. Tutma olasılıkları da yüksektir. Örnek verecek olursak :
Bismillahirrahmanirrahim
Allahümme ya fatihel ebvab ifteh lena hayrel bab la ilahe illallah muhammedün resulullah bi rahmetike ya erhamerrahimin ya ğafur ya şekür.

Ayırma Duası Yapan Hoca

Hayatta bazı olumsuzluklar nedeniyle sorunlar ortaya çıkabilmektedir. Ayrılık için hazırlanan etkili dualar veya tılsımlar bulabilirsiniz. Erkek veya kadının ayrılması sorun çıkarmadan kendi isteğiyle soğuyup uzaklaşması yönünde sık tercih edilen bir işlemdir. Başımıza çok türlü olaylar gelebilir. Sevdiğimiz kişiden soğuyup veya eşinizin sorumsuz ve alakasız davranışlarından bıkıp ondan kurtulmak isteyebilirsiniz. Çoğu zaman eski nişanlı ve sevgilinin tehtitkar ve santaj olarak üzerinizde baskı kurması gibi durumlarda onu uzak tutup kendinizden soğutmak ayırmak için de yapılabilmektedir. Bunun yanı sıra aranıza giren başka bir kadını uzaklaştırma konularınıda kapsamaktadır. İnsanın iç huzuru ne kadar iyi olursa hayata bakış açısı ve ileriyi görmesi o kadar net olacaktır. Bu konuyla ilgili uzman kişilerce hazırlanan bir takım işlemlerde bulunmaktadır.
Allahumme inni es’elüke ya alimel hafiyyeti, ya menissemaü bi kudretihi mebniyyetün. Ya menü arda bi kudretihi medhiyyetüan. Veya menişşemsü vel-kameru binuri celulihi müşrikatün müdeitün. Veya mukbilen ala külli nefsin zekiyyetin, ve ya meşkine ru’bil haifine ve ehlil beliyyeti. Veya men havayicel haklı indehü mak diyyeten. Ve ys men neca yusufe minel abdiyyeti, ve ya men leyse lehu bevvabun Adin, ve la sahibun yuğşa, ve la vezirun yü’ta. Ve la Ğayrehu Rabbün Yüd’a, ve la yezdahü ala havayici illa keremen ve cuden. Salli ala seyyidina Muhammedin ve alihi, ve a’üni suali inneke ala külli şey’in kadirun. Ya kayyumü, ya Erhamerrahimin.

Ayırma Duası Yapan Hoca

Kocamın Aldatmaması için Dua

Günümüzde çoğu şey Maalesef normal oldu. Aldatılmak kötü bir durumdur. Sevdiğiniz kişinin size ihanet etmesi çok acı vermekte. Dolayısı ile onunla beraber olmanız size sımsıkı ve ömür boyu bağlanması hedef alınır. Konuyla ilgili çokca örnekler bulmak mümkün. Örnek olarak: Bu vereceğin uygulama Caferi Sadık yıldızname kitabından alıntı oup azameti yüklü bir uygulamadır ancak dikkat edilmesi gereken hussus yapan kişinin gerçekten doğru ve haklı kişi olmasıdır aksi takdir de cezası büyüktür , bunu yaparken kendi durumunuzu kendi vicdan terezinizde tartmanızı öneririm. Ayrı eşlerin birleştirilmesi için , aldatan eşin aldatan sevgilinin bağlanması için , kaçan çocuğun evine geri dönüp bağlanması için Ayetel kürsi’ nin aşağıda ki şekilde okunması gerekir. Etkileri şiddetlidir ve muhakkak dikkate alınması gerekir. Gece Saat 11 den 5 e kadar okunmalı 1. Gün 50 defa okunacak 2. Gün 1… defa okunacak 3. Gün …defa okunacak 4. Gün 313 defa okunacak 5. Gün 50 defa okunacak 6. Gün 170 defa okunacak 7. Gün … defa okunacak…

Kocamın Aldatmaması için Dua

Sevdiğim Erkeğe Aşk Duası

Aşkınız için edeceğiniz dualar sırasında Allah’ın esmaları sizlere gerekecektir. Bu esmalar ” Ya Aziz, Ya Celil, Ya Rahman, Ya Rahim, Ya samed, Ya Hannan, Ya Mennan, Ya Rezzak ! Tüm bu esmalar ile birlikte bunlara ek olarak kuranda okunan sureleri okuyabilirsiniz. Bu işlemlerinizle duanızı güçlendirebilirsiniz. Aşk duası birçok kişinin ettiği dualardandır.. Aşk Duası, Aşk insanın elinde olmaksızın gerçekleşen ve kimi zaman güzel kimi zaman kötü bir duygudur. Aşk insanın kontrol edemediği bir duygudur. Bu nedenle bir insan istediği kişiye aşık olamaz ya da ondan vazgeçemez. İnsan bazen karşılıksız olarak aşık olabilmektedir. Fakat aşkını silemeyen insan karşısındaki kişiyi de kendisine aşık etmek için elinden geleni yapmaya kalkar. Öyledir ki karşısındaki kişiye büyüler bile yaptırmaktadır.

Ayrılanı Geri Getirme Duası

Bu işlemde esas kendine çekmek geri getirip bağlamaktır. Sevdiğiniz bir kimse başkası ile birlikte olduğunda veya size ümit verdikten sonra bırakıp gitmesi gibi durumlarda ön plana çıkıyor. Ayırma soğutma büyüsü işlemi bu konuda çok sık tercih ediliyor. Bu konu dışında bir erkeği ya da kadını kendinden uzaklaştırmak soğutmak için yapılması mümkün. Genellikle tehtit alınması veya zorla beraber olmayı isteyen bir takım şantajlar yapan eski sevgili yada nişanlının bu gibi isteklerini vazgeçirmek maksatlıdır. Eşler konusunda da bir çok kadın şiddet görmeye mağruz kalabiliyor. Bu durumdan kurtulmak isteyen kadının eşinin onu sorun çıkartmadan problemsiz bir şekilde ayrılmasını çözüme ulaştırır. Bu tarz işlemler kişiye özel olarak yapıldığından destek alınması daha uygun olacaktır. Bu konuda kendini ispatlamış işlemlerini özen ve nizam ile hazırlayan medyum hocalar bulunuyor. Bilgi almak için iletişime geçebilirsiniz.

Kavuşmak için Yapılan Büyü Duası

Kavuşma birleştirme olarak da bilinen etkili kişiye özel tılsımlar sayesinde yapılmaktadır. Özenli bir çalışma sonucunda istenilen amaca ulaşmak mümkündür. Bir sebepten ötürü ayrı olan veya uzak kimselerin sevdikleri ile kavuşmaları için yapılan bazı etkili büyü türleri vardır. Sevdiğinzle kavuşmak için yapılan etkili meta ve yöntemler kullanılarak hazırlanan bu çalışmaların, başarı şansları oldukça yüksektir. Kimimiz sevdiğimizle kavuşuyoruz,kimimiz de hala arayıştayız bir türlü kavuşamıyor,onun tarafından hatırlanmak için çabalıyoruz. Güzel dinimiz İslam’da sevdiğine kavuşma duası adlı çok özel ve etkili bir dua olduğu söylenir ve bu duanın çok tesirli olduğu bilinir. Farklı bir yöntem olarak ise medyum ve hocaların usta bir şekilde hazırladıkları kavuşma büyü’lerine yer verilir. Ayrı olan eşinile yeniden bir arada olmak mutlu mesut ve huzurlu geçirmek çok uzak değil.

Kavuşmak için Yapılan Büyü Duası

Barışmak için Okunacak Dualar

Bir çok neden ile kişiler aralarında olan olumsuzluklar yüzünden küsebilir veya dargın olabilirler. Özellikle ikili ilişkiler konusunda bunların daha sık meydana geldiğini duyarız veya yaşarız. Erkekle kadın arasında var olan olumsuzlukları ortadan kaldırmak ve küslüklerin yerini barışma, mutluluk ve güzel şeylerin alması için barışma duaları vardır. Fakat kişiye özel olarak yapılan çalışmalarda Çoğu zaman kişinin eşyası, doğum bilgileri veya resmi ile dargınlıkları giderme duaları yaptırılabilir. Dualar ile de hazırlanan barışma yöntemleri vardır. Özellikle geçimsiz ailelerin evdeki huzurunu sağlamak, mutlu mesut bir yuvanın sıcaklığının azalmaması için yapılan uygulamalardır.
Pek çok insan gerek eşiyle, gerek sevdiğiyle, gerek ise farklı durumlarda bu sorununu çözmek adına araşyışlar yapar. Eski Sevgiliyle Barışma Duası Sevdiğin bir kişinin sana bağlanmasını istersen ve aynı zamanda sözünden çıkmaması,senden başkasına itimat etmemesi ve bu tür sorunları yeniden yaşamamak için yapılan çok etkili büyü ve duaları vardır.

Muhabbet Olması için Okunan Dualar

Özellikle de ikili ilişkiler konusunda çiftlerin en çok ihtiyaçları olan etkili dualar okumaya ihtiyaç duyarlar. Bazı olumsuzlukları ortadan kaldırmak yerine muhabbet ve güzel geçimin almasını sağlamak için çok yönlü okumalar yapabileceğiniz dualar vardır. Bunların dışında kişiye özel hazırlanan ve üstte taşınması gereken etkili tılsımlardan bahsedilir. Doğum bilgileri veya resimler ile hazırlanabilen etkin uygulamalar sonucunda istenilen amaca ulaşılır.
İki kişi arasında muhabbet olması veya var olan mevcut muhabbetin arttırılması için hazırlanan etkili büyülerdir. Aşk bağlama sevgi gibi temel konuları ele alır. Kişiye özel olarak hazırlandığı gibi okuma vefk tılsım ile ilgili yöntemleride vardır. Ustaca hazırlanan sihirli medyum hoca elleri bu işte yüksek başarı şansı elde ettirir. Dilenen kişi veya kişiler arasında Muhabbet için bir elma üzerine … defa Kevser suresini okuyup mahbubuna yedirirse deli divane olur. Bu işlem özellikle eşlerin çok sık tercih ettikleri uygulamalardır. Çiftlerin birbirleriyle iyi geçinmeleri için oldukça etkilidir.

Muhabbet Olması için Okunan Dualar

Medyum Burak Geri Getirme Duası

Genellikle ayrılıklardan sonra yapılan bir çalışmadır. Etkin dua ve tılsımlar kullanılarak hazırlanır. Hayatımızdan ayrılan veya bir sebep yokken giden eş, nişanlı veya sevgiliyi döndürmek amaçlı yapılmaktadır. Bu yönde medyum ve hoca güçlü işlemler hazırlayarak sonuca gider. Kişiye özel yapılan itinalı ve özverili bu işlemlerde yüksek olasıkıklarda olumlu sonuçlar almaktadır. Ayrılan terk eden veya nedensiz olarak giden bir kişinin size geri dönüp bağlanması kendi isteğiyle bu hatalarını anlayıp bu yoldan vazgeçmesi hedeflenir. Yaşanan pişmanlıklar sonucunda kişinin özür dileyerek ve çok pişman olarak size geri gelmesi dönmesi sağlanır. Sevdiğin ve ayağına gelmesini istediğin bir kimse için Cuma gecesi niyetine …kere okunur. Dua budur:
Bismillahirrahmanirrahim
Allahümmec’alil kurane fid dünya kariben ve fil kabri munisen ve fil kıyameti şefian birahmetike ya erhamerrahimin.

Muhabbet Arttırma Duası Okunuşu

Muhabbet ve huzur için okunan bir çok dualar vardır. Dua yöntemleri dışında bazı tılsımlar ve vefkler kullanılarak kişiye özel bir çalışma çıkartılabilir. Bu özel çalışmaların işinin ehli bir medyum veya hoca tarafından yapılması işlem enerjisini arttıracak ve istenilen amaca ulaşmak için daha kolay bir yol izleyeceksiniz. Yapımı için bazı metalar veya bilgiler sayesinde muhabbet arttırma duası yapılabilmektedir. Örnek verecek olursak: Çiftler veya eşler arasında olan muhabbetin çoğalması yahut muhabbet yok ise muhabbet oluşması amaçlı yapılabilmektedir. Güzel geçim ve tatlı muhabbet için çok etkili uygulamalardır. Ayrıca dualarından olan kerimelerinden biride şu şekilde okunabilir:Allâhümme innî es’elüke hayrahâ ve hayra mâ cebeltehâ aleyhi ve eûzü bike min şerrihâ ve şerri mâ cebeltehâ aleyhi.

Etkili Sevgi Duası Okunuşu

Aşk bağlama ve sevgi gibi konuları barındıran güçlü tılsım çalışmaları vardır. Ancak dualar ile yapılan sevgi işlemleri tesirli uygulamalar olduğudnan hem uygun hemde rahmani telkinler kategorisine girmektedir. Örnek verecek olursak. Bir insanın sevgisini kazanarak onun kalbine tesir etmek maksatlı yapılmaktadır. O kimsenin sizi sevmesi, ilgi duyması yönünde hazırlanır. Genel olarak eşler bu uygulamayı çok sık tercih etmektedirler. Tabiki; sevgililer, sözlüler yahut nişanlılar arasında da bu uygulamanın yapılması mümkündür. Bunun yanı sıra dilerseniz, aşağıda yer alan duayı … saatinde, … kere okuma yaparak amacınıza ulaşmak için niyaz edebilirsiniz. Dua budur:
“Allâhümme’ksim lenâ min haşyetike mâ yehûlu beynenâ ve beyne me’asîke ve min tâatike mâ tübelliğûnâ bihi cenneteke ve mine’l-yakîni mâ tühevvinü bihî aleynâ mesâibe’d-dünyâ. Allâhümme metti’nâ biesmâinâ ve ebsârinâ ve kuvvetin mâ ahyeytenâ vec’alhü’l-vârise minnâ. Vec’al se’renâ alâ men zâlemnâ. Vensurnâ alâ men âdâna velâ tec’al musîbetenâ fi dîninâ velâ tec’ali’d-dünyâ ekbere hemminâ velâ mebleğa ‘ilminâ velâ tusallit aleynâ men lâ yerhamhunâ”.

Çok Etkili Aşk Büyüsü Yapılışı

Etkili ve denenmiş bir çok kolay aşk büyüsü tarifi bulabilirsiniz. Önemli olan işinin ehli bir medyum ve hoca tarafından hazırlanan el yazması özel tılsımlardır. Bu işlemler sayesinde istenilen amaca daha hızlı ulaşarak sonuca gitmeniz daha kolay olacaktır. Bir takım bilgiler doğrultusunda yapılır ve tesirleri oldukça iyidir. Ayrıca aşk büyüsü duası konusunda da bir çok örnek vermek mümkün. Aşağıda yer alan dua aşk için etkili olup tecrübe edilmiştir. Aşk konusunda muzdarip olan kimselerin uygulaması gereken etkili esmalardan oluşuyor. Aşk için günde … defa seher vaktinde okunmaya devam edilirse kısa zamanda niyet edilen kimseler arasında sevgi muhabbet mutluluk meydana gelir.Ve elgaytü aleyke mehabbeten minnî ve tüsnea alâ aynî*

Çok Etkili Aşk Büyüsü Yapılışı

Evlenmek için Okunacak Dua

Evlilik konusunda sıkıntı çeken birisi için hazırlanan etkili dua yöntemleri vardır. Ancak destek alınarak yapılan çalışmaların sonuç vermesi daha hızlı ve etkin olabilir. Medyum ve hocaların hazırlamış oldukları itinalı çalışmalar bu işe kolaylık sağlar. Ayrıca evlilik duası okuyarak niyetinizi deneyebilirsiniz. Büyü değildir. Aşk sevgi konularında okunması gereken esmalardır. Size aşık olmasını arzuladığınız kimselere yapılan özel çalışmalardır. Talep ettiğiniz kimse ile aranızda kuvvetli bir aşk meydana gelir ve işlem olumlu sonuç aldığında etkisi bir ömür sürmektedir. Bunun dışında birde duları ile okuma yaparak niyet edilebilir. Aşağıdaki kerimeler aşk için olup okuma zamanı…, sayısı ise… dır.
Bismillâhi tevekkeltü alallâhi. Allahümme innî eûzü bike en edılle ev udalle ev ezille ev uzalle ev ezlime ev uzleme ev echele ev yüchele aleyye.

Evlenmek için Okunacak Dua

Sırılsıklam Aşık Etme Duası Okunuşu

İnanılarak yapılan uygulamalar gerçek anlamda etkili ve tesirli olarak sonuca ulaşma konusunda size yardımcı olacaktır. Bu işlemlerin gerektiği yapılmaması direkt olarak duanın sonucunu etkileyecek ve istenen sonuçların alınamamasına neden olacaktır. Her şeyden önce aşk duasını yapacak olan kişi manevi anlamda temizlenmek için abdestini alıp iki rekat namaz kılmalı ve daha sonra diz üstü oturup ellerini açarak Yaradana yalvarmalıdır. Bu uygulamanın mümkünse insanların tek oldukları ve çevrelerinde hiç kimsenin olmadığı bir ortamda yapılması önerilmektedir. Bu durum hem kişilerin dikkatlerinin dağılmamasına hemde alınacak olan manevi hazzın artmasına vesile olacaktır.. Sevdiğiniz, Aşık olduğunuz kişi için abdest alınır ve 4 rekat namaz kılınır. O kişinin resmine ve bir eşyasına bakarak 19 kere Peygamber efendimiz e sala ti selam gönderilir ve 199 kere Ved duha süresi okunur. Allahin izniyle isteğin yerine gelir. Duha süresi Kurani kerimin 93. süresidir. ” Duha süresi ” ve Anlamı Bismillahirrahmanirrahim. ved duha, Velleyli iza seca, Ma veddeake rabbuke vema gala, Velel ahiretu hayrun leke minel ula, Velesevfe yuğtike rabbuke feterda, elem yecidke yetimen feeva, ve vecedeke zallen feheda, ve vecedeke ailen feeğna, feemmel yetime fela teghar, ve emmes saile fela tenhar, ve emma biniğmeti rebbike fehaddis.

Medyum Yasin hoca