Kocamın İyi Davranması için Dua

Eşler veya sevgililer arasındaki kötü durumun veya olumsuzluğun ortadan kalkması ve bunun yerini güzel şeylerin alması için bir Arabi ayın sonlarına doğru bir … günü …. saatinde misk ve safran mürekkebi ile iki nüsha yazılır. Birisi … kat naylona sarılıp yatarken baş koyduğu yastığın içine konulur. Diğeri bir bardak suda silinip üzerine … kere de okunduktan sonra o kişiye içirilir.Yazılacak dua:BismillahirrahmanirrahimVe kefa billahi şehiden muhammedün resulullah, muhammedün resulullah, muhammedün resulullah, Cibril eminullah, musa kelimullah, davud halifetullah, isa ruhullah, Azrail kabidül ervah. Elem tera ile rabbike keyfe meddez zillü velev şae lece’alehu sakinen. Sakinen. Sakinen.
Ayrıca; profesyonel destek alarak sorun ve sıkıntılarınıza çözüm bulabilmek için, Aşk bağlama muhabbet sevgi geri getirme kısmet evlilik ve diğer konularla ilgili sorunlarınızı 0 553 371 89 94 arayabilir ya da whatsapp’tan yazabilirsiniz.

Etkili Aşk Muskası Nasıl Yapılır?

Aşık etme ve aşk muskaları kişiye özel olarak hazırlanırlar. Çoğu zaman dua ve tılsımlar kullanılır. Kesinlikle zarar vermeyen güçlü dualardan oluşur. İki pembe mum alın, aralarında …cm. uzaklık olacak biçimde yan yana şamdanlara yerleştirin. Mumlardan bir tanesi sizi, diğeri sevgilinizi temsil eder. Kırmızı bir kurdele, ip ya da tel parçasıyla şamdanları birbirine gevşek olarak bağlayın. Ertesi gün kurdeleyi çözün, şamdanları birbirine yaklaştırın ve onları tekrar birbirine bağlayın. Her iki mumu da yakın ve bir süre yanmalarına izin verin. Daha sonra mumları söndürün. Bu işlemi ….. gün boyunca mumlar birbirine değene kadar tekrarlayın. Son gün mumlar yanarken bir süre karşısında oturun, daha sonra mumları söndürün. Kurdeleyi şamdanlardan çözün ve bu kurdeleyi bir aşk muskası olarak kişisel eşyalarınız arasında saklayın. Ayrıca; profesyonel destek alarak sorun ve sıkıntılarınıza çözüm bulabilmek için, Aşk bağlama muhabbet sevgi geri getirme kısmet evlilik ve diğer konularla ilgili sorunlarınızı 0 553 371 89 94 arayabilir ya da whatsapp’tan yazabilirsiniz.

Sure ve Dualar ile Giden Birini Geri Getirmek

Bu mübarek celile Kayıp olan ve nerede olduğu belli olmayan kimsenin ardından okunursa kısa zamanda ailesine, yurduna geri döner. Yüce Mevla’dan hayırlı bir dilek ve haceti olan bir kimse okumaya devam ederse kısa zamanda maksat ve muradına kavuşur. Herhangi bir dünyevi korkusu olan kimse okursa bütün korktuklarından emin ve mahfuz olur. Akşam yatağa yatmadan evvel bu ayetleri okumayı kendisine alışkanlık haline getiren kimseyi yüce Mevla yetmiş türlü hastalıktan, kaza ve belalardan, büyü, nazar ve her çeşit cin ve insan şerrinden, şikak ve nifaktan korumuş hatta rızkını da artırmış olur. Sefere çıkmadan evvel okuyan kimse seferden hayırlı bir şekilde döner. Her kim miskianber mürekkebi ile yazar ve yağmur suyu ile silerek içerse büyü, nazar, cin şerri dahil, ölümden başka her hastalığa şifadır. Yine bu ayeti Celileleri miskianber mürekkebi ile eşref bir saatte ihlas ve samimiyetle yazarak üzerinde taşıyan kimse düşman şerrinden, hile ve tuzaklardan korunmuş olur.
Ayetler şunlardır:
Ve ilahüküm ilahüv vahid, la ilahe illa hüver rahmanür rahiym*
Allâhü lâ-ilâhe illâhüvel hayyül-kayyûm, lâ te’huzühû sinetün velâ nevm*
Allâhü lâ-ilâhe illâhüvel hayyül-kayyûm, nezzele aleykel kitâbe bil hakki*
Hüvellezi yüsavviruküm fil erhami keyfe yeşa’, la ilahe illa hüvel azizül hakim*
İnneddîne ındellâhil islâm*
İnne haza lehüvel kasasul hakk, ve m amin ilahin illellah, ve innellahe le hüvel azizül hakim*
Allahü la ilahe illa hu le yecmeanneküm ila yevmil kiyameti la raybe fih ve men asdeku minellahi hadisa*
Le kad keferallezine kalu innellahe salisü selaseh ve m amin ilahin illa ilahüv vahid ve il lem yentehu amma yekulune le yemessennellezine keferu minhüm azabün elim*
Zalikümüllahü rabbüküm la ilahe illa hu haliku külli şey’in fa’büduh ve hüve ala külli şey’in vekil*
İttebi’ ma uhiye ileyke mir rabbik la ilahe illa hu ve a’rid anil müşrikin*
Kul ya eyyühen nasü inni rasulüllahi ileyküm cemianillezi lehu mülküs semavati vel ard la ilahe illa hüve yuhyi ve yümitü fe aminu billahi ve rasulihin nebiyyil ümmiyyellezi yü’minü billahi ve kelimetihi vettebiuhü lealleküm tehtedun*
İttehazu ahbarahüm ve ruhbanehüm erbabem min dunillahi vel mesihabne Meryem ve ma ümiru illa li ya’büdu ilahev vahida la ilahe illa hu sübhanehu amma yüşkirun*
Fe in tevellev fe kul hasbiyallahü la ilahe illa hu aleyhi tevekkeltü ve hüve rabbül arşil aziym*
Ve cavezna bi beni isailil bahra fe etbeahüm fir’avnü ve cünudühu bağyev ve adva hatta iza edrakehül ğaraku kale amentü ennehu la ilahe illezi amenet bihi benu israile ve ene minel müslimin*
Fe illem yestecibu leküm fa’lemu ennema ünzile bi ilmillahi ve el la ilahe illa hu fe hel entüm müslimun*
Ve hüm yekfürune bir rahman kul hüve rabbi la ilahe illa hu aleyhi tevekkeltü ve ileyhi metâb*
Yünezzilül melaikete bir ruhi min emrihi ala mey yeşaü min ibadihi en enziru ennehu la ilahe illa ene fettekun*
Ve in techer bil kavli fe innehu ya’lemüs sirra ve ahfa*
Allahü la ilahe illa hu lehül esmaül husna*
Ve enahtertüke festemi’ lima yuha*
İnneni enallahü la ilahe illa ene fa’büdni ve ekimis salat eli zikri*
İnnema ilahükümüllahüllezi la ilahe illa hu vesia külle şey’in ilma*
Ve ma erselna min kablike mir rasulin illa nuhiy ileyhi ennehu la ilahe illa ene fa’düdun*
Ve zen nuni iz zehebe müğadiben fe zanne el len nakdira aleyhi fen ada fiz zulümati el la ilahe illa ente sübhaneke inni küntü minez zalimin*
Fe teallellahül melikül hakk la ilahe illa hu rabbül arşil kerim*
Allahü la ilahe illa hüve rabbül arşil aziym*
Ve hüvellahü la ilahe illa hu lehül hamdü fil ula vel ahirati ve lehül hukmü ve ileyhi türceun*
Ve la ted’u meallahi ilahen ahar la ilahe illa hüve küllü şey’in halikün illa vecheh lehül hukmü ve ileyhi türceun*
Ya eyyühen nasüzküru ni’metellahi aleyküm hel mim halikin ğayrullahi yerzükulüm mines semai vel ard la ilahe illa hüve fe enna tü’fekun*
İnnehüm kanu iza kiyle lehüm la ilahe illellahü yestekbirun*
Kul innema ene münziruv ve m amin ilahin illellahül vahidül kahhar*
Zalikümüllahü rabbüküm haliku külli şey’ la ilahe illa hüve fe enna tü’fekun*
Hüvel hayyü la ilahe illa hüve fed’uhü muhlisiyne lehüd din elhamdü lillahi rabbil alemin*
La ilahe illa hüve yuhyi ve yümiyt rabbüküm ve rabbü abaikümül evveliyn*
Huvallahulleziy la ilahe illa huve ‘alimulğaybi veşşehadeti huverrahmanurrahiymu*
Huvallahulleziy la ilahe illa huve el-melikulkuddususselamul mu’minul muheyminul ‘aziyzul cebbarul mutekebbir sübhânellâhi ammâ yüşrikûn*
Allahu la ilahe illa huve ve ‘alellahi felyetevekkelilmu’minune*
Rabbulmeşriki velmağribi la ilahe illa huve fettehizhu vekiylen*
Ayrıca; profesyonel destek alarak sorun ve sıkıntılarınıza çözüm bulabilmek için, Aşk bağlama muhabbet sevgi geri getirme kısmet evlilik ve diğer konularla ilgili sorunlarınızı 0 553 371 89 94 arayabilir ya da whatsapp’tan yazabilirsiniz.

Kavuşmak için Okunan Dualar

Sevenlerin yada iki insanın bir araya gelmesi kavuşması için yapılan mübarek celilelerdir. Çok uzakta olan sevgili, nişanlı veyahut eşlerin bir araya gelmeleri, kavuşarak aralarındaki hasret ve özlemi sonlandırmaları amaçlı kişiye özel olarak hazırlanan güçlü uygulamalardır. Birde; okuma yapılacak dualar sayesinde olan işlemleri bulunur. Aşağıdaki duayı günde .. kere günün eşref saatlerinde okuyarak niyetinizi yapabilirsiniz.
Bismillâhi alâ nefsî ve mâlî ve dînî. Allâhümme raddinî bikadâike ve bârik lî fîmâ kuddire lî hattâ lâ uhibbe ta’cîle mâ ahherte velâ te’hîre mâ’accelte.
Dilerseniz Aşk bağlama muhabbet sevgi geri getirme kısmet evlilik ve diğer konularla ilgili sorunlarınızı 0 553 371 89 94 arayabilir ya da whatsapp’tan yazabilirsiniz.

İki Kişinin Birbirinden Soğuması için Dua

Ayırma soğutma işlemi uzman işi bilir medyum ve hoca tarafından yapılması makuldur. Çünkü bu uygulamalar kolay olmadığından özverili ve itinalı çalışmalar sonucunda etki göstermektedir. Sürekli herkese zararı olan çirkef bir insanı bulunduğu yerden uzaklaştırmak amacıyla zararını önlemek istersen herhangi bir gök ayının eskisinde bir saatte nakşet. Sonra üzerine …. defa Yâ Kahhâr ismini okuyup nefes ettikten sonra soğan, sarımsak kabuğu ile tütsüledikten sonra o zalim kimsenin bulunduğu yerde, rüzgar vuran yüksek bir ağacın dalına as. Kısa zamanda beklenilen sonuca ulaşması ihtimali oldukça yüksektir.
Aşk bağlama muhabbet sevgi geri getirme kısmet evlilik ve diğer konularla ilgili sorunlarınızı 0 553 371 89 94 arayabilir ya da whatsapp’tan yazabilirsiniz.

Sevgilimin Sözümü Dinlemesi için Dua

Söz dinletmek kendine itaat ettirmek maksatlı yapılan dualardır. Etkileri bilinir.
Allahümme sellimna ve sellim dinena vela teslüb vatken-nez’i imanena vela tusallit aleyna men la yehafüke vela yerhamna verzukna hayreddünya vel-ahireti inneke ala külli şey’in kadir.
Amirler ve hakimler yanında ihtiyacının tesviye olunmasını ve onların rızalarını almayı murad eden zat Perşembe günü oruç tutup akşam zeytin veya hurma ile iftar edip, namazı da eda ettikten sonra … defa Besmele-i Şerife okumalı, uyku galebe edinceye kadar sayısız olarak Besmele-i Şerife okumaya devam edip ertesi Cuma günü sabah namazını müteakipte yine … defa Besmele-i Şerife’yi kıraat etmeli ve sonra gül suyunda halledilmiş misk ve safran ile beyaz bir kağıt üzerine … defa Besmele-i Şerife’yi yazıp bu kağıdı öd ağacı veya amber dumanı ile tebcir etmeli, sonra bir muşambaya sarıp nüsha gibi üzerinde bulundurmalıdır.
Aşk bağlama muhabbet sevgi geri getirme kısmet evlilik ve diğer konularla ilgili sorunlarınızı 0 553 371 89 94 arayabilir ya da whatsapp’tan yazabilirsiniz.

Sıkıntıları Gidermek için Yapılan Dua

Dert ve sıkıntılar çoğu zaman peşimizi bırakmaz. Bu gibi iç sıkıntılarını ortadan kaldırmak amaçlı yapılan dualardır. Sıkıntıdan kurtulmak için sebeplere yapışmak gerekir. “Çalışmadan dua eden, silahsız savaşa giden gibidir“hadis-i şerifi de sebeplere yapışmayı emretmektedir. Kur’an-ı kerimde mealen, “Her zorluğun bir kolaylığı vardır” buyruluyor. Sıkıntıdan kurtulmanın da çaresi vardır. Hiç boş vakit geçirmemeli, kendine faydalı bir meşgale bulmalıdır. Sabır kurtuluşun anahtarıdır sözüne uymalı, çalışıp sabrederek bir çıkış yolu aramalıdır.

Psikolog doktorlar, sıkıntının başlıca çaresinin meşgale olduğunu söylüyorlar. Kendinize severek yapacağınız işler bulursanız, rahatlarsınız. Ayrıca manevi yönden, bazı dualar okumanız da faydalıdır.

Hadis-i şeriflerde buyuruldu ki:

“Her gün sabah akşam yedi kere, “Hasbiyallahü la ilahe illahü aleyhi tevekkeltü ve hüve Rabb-ül arşil azim” okuyan, dünya ve ahiret sıkıntısından kurtulur.

“La havle ve la kuvvete illa billah okumak, 99 derde devadır. Bunların en hafifi sıkıntıdır. “
Aşk bağlama muhabbet sevgi geri getirme kısmet evlilik ve diğer konularla ilgili sorunlarınızı 0 553 371 89 94 arayabilir ya da whatsapp’tan yazabilirsiniz.

Çok Etkili Sevgi Duası Okunuşu

Başlıktan da anlaşıldığı üzere ilgi ve sevgiye muhtaç insanların bu muzdarip durumdan kurtulmaları, dilenen kişinin ona aşk ve muhabbetle yaklaşması ve mutlu ve huzurlu yaşam için hazırlanan uygulamalardır. İsteğiniz doğrultusunda itina ile hazırlanır ve tutma olasılıkları oldukça yüksek olan çalışmalardır. Ayrıca; aşağıda yer alan kerimeler sevgi ve muhabbet için okunması gereken Celilelerdir. Bu duanın okuma sayısı…, zamanı ise…. Dır.
Allâhümme innî eûzü bike mine’l-hemmi ve’l-hüzni ve eûzü bike mine’l-aczi ve’l-keseli ve eûzü bike mine’l-cünbi ve’l-buhli ve eûzü bike min ğalebeti’d-deyni ve kahri’r-ricâli.
Aşk bağlama muhabbet sevgi geri getirme kısmet evlilik ve diğer konularla ilgili sorunlarınızı 0 553 371 89 94 arayabilir ya da whatsapp’tan yazabilirsiniz.

Sevdiğimle Kavuşmak için Okunan Dua

Çok sevdiğiniz ve halen unutamadığınız sizden ayrılan sevgili, nişanlı yahut eşlerin size geri dönmeleri maksatlı hazırlanan çalışmalardır. Bu yönde okumalar ile de yapılan etkili duaları vardır. Dilerseniz aşağıda yer alan duayı … zamanında, …. Defa okuma yaparak niyetinizin gerçekleşmesi için niyaz da bulunabilirsiniz.
“Eûzü bikelimâtillâhi’t-tâmmâti min gadabihi ve şerri ibâdihi ve min hemezâti’ş-şeyâtîni ve en yahdurûni”.
Aşk bağlama muhabbet sevgi geri getirme kısmet evlilik ve diğer konularla ilgili sorunlarınızı 0 553 371 89 94 arayabilir ya da whatsapp’tan yazabilirsiniz.

Güzellik için Okunacak Dua

Kendini dışarıya karşı güzel göstermek hoş ve çekici olmak için yapılan dualardır. Daha önceden denenmiş etkili bir tertiptir. Hersabah kalktığınızda bu duayı okuduğunuz zaman yüzünüzde pırıltı esenlik olduğunu hissedeceksiniz. Yunus Suresi 26.Ayet Lillezîne ahsenûl husnâ ve zîyâdeh(zîyâdetun), ve lâ yerheku vucûhehum katerun ve lâ zilleh(zilletun), ulâike ashâbul cenneh(cenneti), hum fîhâ hâlidûn(hâlidûne). Rabbim nur yüzlü olmayı ve kalbgözümüz ferahlık içinde uyandırmayı nasip etsin.
Aşk bağlama muhabbet sevgi geri getirme kısmet evlilik ve diğer konularla ilgili sorunlarınızı 0 553 371 89 94 arayabilir ya da whatsapp’tan yazabilirsiniz.

Terk Eden Sevdiğimi Geri Getirmek İstiyorum

Mutlu ve mesut hayatınızda her şey yolundaymış gibi gözükürken birden bire insanı üzen ayrılıkların olması durumunda terk eden yahut giden kimsenin size gelmesi hedef alınarak hazırlanan bir uygulamadır. Bu kişinin size geri dönmesi, istenilen aşk ve muhabbetin tekrar olması için uğraş verilir. Bunun dışında etkili dualar sayesinde bu yönde niyet edilerek okuma yapılabilmektedir. Bu dualar arasında yer alan ayet-i kerime şu şekilde okunmaktadır:
“Allâhümme innî eûzü bike mine’l-hedmi ve eûzü bike mine’t-teraddî ve eûzü bike mine’l-ğarakı ve’l-harakı ve’l-heremi ve eûzü bike en yetehabbetaniye’ş-şeytânü inde’l-mevti ve eûzü bike en emûte fî sebîlike müdbiran ve eûzü bike en emûte ledîğan”.
Aşk bağlama muhabbet sevgi geri getirme kısmet evlilik ve diğer konularla ilgili sorunlarınızı 0 553 371 89 94 arayabilir ya da whatsapp’tan yazabilirsiniz.

Kapanan Kısmeti Açma ve Evlilik Duası

Kısmet kapanıklığı şansızlık gibi konular çözülmeyecek türden sorunlar değildir. Kişiye özel bir takım dualar sayesinde etkili uygulamalar yapılabilmektedir. Aynı zamanda evlilik evlenme gibi konularınıda ele almaktadır. Bir türlü kısmet kapılarını açamayan, evlenme ve iyi bi talip bulma konusunda muzdarip kişiler için yapılan çalışmalardır. Ayrıca; aşağıdaki duayı … defa okuma yaparak kilitli kısmetin açılması konusunda niyet edebilirsiniz. Dua budur:
Allâhümme innî esbahtü minke fî ni’metin ve âfiyetin ve setrin, fe etimme ni’meteke aleyye ve âfiyeteke ve setreke fi’d-dünyâ ve’l-âhireti.
Aşk bağlama muhabbet sevgi geri getirme kısmet evlilik ve diğer konularla ilgili sorunlarınızı 0 553 371 89 94 arayabilir ya da whatsapp’tan yazabilirsiniz.

Birini Kendine Aşık Etmek için Dilek Duası

Aranızda olan ilişkinin arkadaşlıktan öte gitmeyeceğini düşündüğünüz, hoşlandığınız ve çok beğendiğiniz kimseleri kendinize aşık etmek için yapılır. İsteğiniz doğrultusunda çalışma bazı bilgiler sayesinde kişiye özel olarak hazırlanmaktadır. Birde duaları ile aşık etmek için kerimelerden olan esmasını okuma ile niyet edebilirsiniz. Dua şudur:
“Allâhümme innî eûzü bike min min şerri sem’î ve min şerri basarî ve min şerri lisânî ve min şerri kalbî ve min şerri meniyyî”.
Aşk bağlama muhabbet sevgi geri getirme kısmet evlilik ve diğer konularla ilgili sorunlarınızı 0 553 371 89 94 arayabilir ya da whatsapp’tan yazabilirsiniz.

Görümcemin Dilini Bağlama Duası

Dilenen kişi veya kişilere karşı kendinizi şirin göstermek, onların söylediklerinize razı gelmeleri için olan uygulamalardır. Bu uygulama dil bağlama olarak da bilinir. Etkilidir. Sonucun istediğiniz yönde olması halinde etkisi ömürlüktür. Birde bu yönde dualarla okuma yapabilirsiniz. Kerime şu şekilde okunur:
Lâ ilâhe illâ ente, Allahümme estağfiruke lizenbî ve es’elüke rahmeteke, Âllahümme zidnî ilmen, velâ tüziğ kalbî ba’de iz hedeytenî ve heblî min ledünke rahmeten inneke ente’l-vehhâb.
Aşk bağlama muhabbet sevgi geri getirme kısmet evlilik ve diğer konularla ilgili sorunlarınızı 0 553 371 89 94 arayabilir ya da whatsapp’tan yazabilirsiniz.

Küsleri Barıştırmak için Dualar

Bu hayatta her şey insanlar içindir. Başımıza istemediğimiz bir çok olay ve olumsuzluklar gelebiliyor. Sevdiğiniz, değer verdiğiniz kişilerle aranızda çıkan olumsuzlukları düzeltmek, aradaki buzları eritmek maksatlı hazırlanır. Bu işlem dargınlıkları sona erdirmek ve barışmak içindir. Değişik bir yöntem olarak aşağıdaki duayı da okuma yapabilirsiniz. Dua’nın okunuşu şu şekildedir:
“Allâhümme leke eslemtü ve bike âmentü ve aleyke tevekkeltü ve ileyke enebtü ve bike hâsemtü. Allâhümme innî eûzü bi ‘izzetike lâ ilâhe illâ ente en tudillenî. Ente’l-hayyüllezî lâ yemûtü ve’l-cinnü ve’l-insu yemütûne”.
Aşk bağlama muhabbet sevgi geri getirme kısmet evlilik ve diğer konularla ilgili sorunlarınızı 0 553 371 89 94 arayabilir ya da whatsapp’tan yazabilirsiniz.

Resimle Bağlama Duası

Bir insanın sevgisini kazanarak onun kalbine tesir etmek maksatlı yapılmaktadır. O kimsenin sizi sevmesi, ilgi duyması yönünde hazırlanır. Genel olarak eşler bu uygulamayı çok sık tercih etmektedirler. Tabiki; sevgililer, sözlüler yahut nişanlılar arasında da bu uygulamanın yapılması mümkündür. Bunun yanı sıra dilerseniz, aşağıda yer alan duayı … saatinde, … kere okuma yaparak amacınıza ulaşmak için niyaz edebilirsiniz. Dua budur:
“Allâhümme’ksim lenâ min haşyetike mâ yehûlu beynenâ ve beyne me’asîke ve min tâatike mâ tübelliğûnâ bihi cenneteke ve mine’l-yakîni mâ tühevvinü bihî aleynâ mesâibe’d-dünyâ. Allâhümme metti’nâ biesmâinâ ve ebsârinâ ve kuvvetin mâ ahyeytenâ vec’alhü’l-vârise minnâ. Vec’al se’renâ alâ men zâlemnâ. Vensurnâ alâ men âdâna velâ tec’al musîbetenâ fi dîninâ velâ tec’ali’d-dünyâ ekbere hemminâ velâ mebleğa ‘ilminâ velâ tusallit aleynâ men lâ yerhamhunâ”.
Aşk bağlama muhabbet sevgi geri getirme kısmet evlilik ve diğer konularla ilgili sorunlarınızı 0 553 371 89 94 arayabilir ya da whatsapp’tan yazabilirsiniz.

İki Kişiyi Ayırma Duası Nasıl Yapılır?

Kişi veya kişilerin ayrılmalarını sağlamak amacıyla yapılır. Birini birinden uzaklaştırarak soğutma yöntemleri olarakta yapılabilir. Özverili yapılan çalışmalar sonucu kısa zamanda gösterir. Sizden soğumasını uzaklaşmasını istediğiniz kimseler için hazırlanan tertiplerdir. Bu kimse eşiniz, sevgiliniz veya herhangi bir kimse olabilir. Size olan yakınlığından rahatsızlık duyduğunuz herkes olabilir. Kendinizden uzak tutmak soğutmak amaçlı hazırlandığı için etkisi güçlüdür. Bunun yanı sıra duaları da olmaktadır. Bu dua … zamanında, … kere okunmalıdır.
Allâhümme rabbenâ leke’l-hamdu, ente kayyimu’s-semâvâti ve’l-ardı ve men fîhinne, ve leke’l-hamdu, leke mülkü’s- semâvâti ve’l-ardı ve men fîhinne, ve leke’l-hamdu ente nûru’s- semâvâti ve’l-ardı ve men fîhinne ve leke’l-hamdu ente’l-hakku ve va’düke’l-hakku, ve likâuke hakkun, ve kavluke hakkun, ve’l-cennetü hakkun, ve’n-nâru hakkun, ve Muhammedün hakkun, ve’s-sâatü hakkun.
Allâhümme leke eslemtü ve bike âmentü ve aleyke tevekkeltü ve ileyke enebtü, ve bike hâsamtü, ve ileyke hâkemtü, fağfirlî mâ kaddemtü vemâ ahhartü vemâ esrertü ve m’alentü, ente’l-mukaddimu ve ente’l-muahhiru, lâ ilâhe illâ ente.
Aşk bağlama muhabbet sevgi geri getirme kısmet evlilik ve diğer konularla ilgili sorunlarınızı 0 553 371 89 94 arayabilir ya da whatsapp’tan yazabilirsiniz.

Kolay Aşk Duasının Okunuşu

Etkili aşk duaları vardır. anacak kişiye özel yapılan itinalı dua işlemleri etkilerini oldukça çabuk göstermektedir. Özellikle geçimsiz ailelerin evdeki huzurunu sağlamak, mutlu mesut bir yuvanın sıcaklığının azalmaması için yapılan uygulamalardır. Nişanlılar ya da sevgililer arasında olumsuzlukların olmaması, tartışmaya yer vermemek ve çıkan olumsuzlukları ortadan kaldırmak maksatlıda hazırlanabilmektedir. Bu işlem için okuma yapılan dualarıda bulunur. Dilerseniz aşağıdaki duayı muhabbet vaktinde … kere okuma yaparak niyetinizi gerçekleştirebilirsiniz. Dua şu şekildedir:
“Allâhümme’ğfir lî hatîetî ve cehlî ve israfî fî emrî ve mâ ente a’lemu bihi minnî. Allâhümme’ğfir lî ceddî ve hezlî ve hataî ve amdî ve küllü zâlike indî. Allâhümme’ğfir lî ma kaddemtü ve mâ ahhartü ve mâ esrartü ve mâ a’lentü ve mâ ente a’lemu bihî minnî. Ente’l-mukaddimu ve ente’l-muahhiru ve ente alâ külli şey’in kadîr”.
Aşk bağlama muhabbet sevgi geri getirme kısmet evlilik ve diğer konularla ilgili sorunlarınızı 0 553 371 89 94 arayabilir ya da whatsapp’tan yazabilirsiniz.

Erkek Arkadaşımı Aşık Etme Duası

İlgi görmek istediğiniz bir kimse için hazırlanır. Genellikle dilenen kişiden beklenen ilgi alakayı göremeyen bu konuda muzdarip olanlar tercih etmektedir. Bu uygulama sonucunda isteğiniz olacak o kimse size tatlı muhabbetle yaklaşarak aranızda güzel geçim meydana gelecektir. Ayrıca dilerseniz duaları ile okumalar yapabilir niyetlerinizi gerçekleştirmek için niyazda bulunabilirsiniz. Dualarından biriside şu şekildedir:
“Allâhümme innî eûzü bike mine’l-aczi ve’l-keseli, ve’l-cübni ve’l-heremi, ve’l-buhli, ve eûzü bike min azâbi’l-kabri ve eûzü bike min fitneti’l-mayhâ ve’l-memâti.
Allâhümme innî zâlemtü nefsî zulmen kesîran, ve innehü lâ yağfirü’z-zünûbe illâ ente, fağfirlî mağfireten min indike verhamnî, inneke ente’l-gafûrü’r-rahîm”.
Aşk bağlama muhabbet sevgi geri getirme kısmet evlilik ve diğer konularla ilgili sorunlarınızı 0 553 371 89 94 arayabilir ya da whatsapp’tan yazabilirsiniz.

Kuru Üzümle Aşk Büyüsü

Bir kimseyi kendinize aşık etmeniz için hazırlanan çok tesirli uygulamalardır. Kişiye özeldir. Bunların dışında kuru üzüm ile yapılan aşk bağlama büyüleri bulunur. Yirmi bir tane kuru üzümün üstüne bir Yasin okunur. Sonra bular bir kapta ağır ağır karulur.
Üzümler kavrulurken bir kara dut,bir beyaz dut çubuğu ile bunlar karıştırılır. Bir yandan da ‘’falanın oğlu ya da kızı …… aşkımdan ak dut gibi sararsın,kara dut gibi kararsın. Yemesin içmesin,gözüne uyku girmesin,beni görmedikçe rahat etmesin.’’ Diye tekrarlanır. Üzümler kavrulduktan sonra iki gün içinde büyü yapılan çıkagelir. Aşk bağlama muhabbet sevgi geri getirme kısmet evlilik ve diğer konularla ilgili sorunlarınızı 0 553 371 89 94 arayabilir ya da whatsapp’tan yazabilirsiniz.

Kocamla Aramızı Düzeltme Duası

Genel olarak kişilerin aralarında olan mevcut sorunları düzelterek iyi anlaşmalarını sağlamak için yapılmaktadır. Nişanlınız ile aranız son zamanlarda oldukça kötü ve soğukluk mu var. Bazı durumlarda sizin mutsuzluğunuzu çekemeyen insanlar nişanlınız ile aranıza girmeye,nişanlınız ile bir takım yollar ile kanına girmeye çalışabilir bu gibi durumlarda aşağıda vericeğimiz dua ile nişanlınız nerde olursa olsunCuma gecesi Allah rızası için kılınacak iki rekat namazdan sonra, birkaç adet kaya tuzu üzerine aşağıda gelen ayeti kerime kimin niyetine ……….. okunarak ateşe atılırsa hakkında bu tertip uygulanan nişanlının kalbinde talibine karşı derin bir sevgi, aşk meydana gelir. Ve darabe lena meselen ve nesiye halkah, kIe men yuhyil izme ve hiye ramim*.. Dilerseniz Aşk bağlama muhabbet sevgi geri getirme kısmet evlilik ve diğer konularla ilgili sorunlarınızı 0 553 371 89 94 arayabilir ya da whatsapp’tan yazabilirsiniz.

Kısmetin Açılması için Etkili Dua

Kısmeti çıkmayan kızın, … sabah … yol ağzında durması gerekir. Önce …hocaya gidip, sabah ezanından önce okunulması gerekir. Hoca kızın alnına üç sin yazar, aralarına birer nokta koyar. Mor mürekkeple yazılan bu yazılar, üç kulhuvallah okunacak süre boyunca, kızın alnında durur, sonra silinir. Kızın avuçlarının içine de birer kaf yazılır, biraz sonra silinir. Üç kez euzübi rabbike söylendikten sonra, kızın göğsüne üflenir. Evli bir kadının baş örtüsü kızın başına örtülür, Kuran’dan bir sure okunup kızın yüzüne üflenir. Bu işlem en az üç kez, en çok yedi kez sabah ezandan önce yapılır. Kız cincinin yanından ayrılıp üç yol ağzına gider. Orada üç kulhuvallah, bir elham okuyup sağa sola üfleyecek sürede durur, yüzünü güneşin doğduğu yöne çevirir. Bazı sözler söyler, başını üç kez toprağa sürer ve dua eder. Bunu da en az üç, en fazla yedi kez yapar. Bu büyünün yapıldığı süre, kızın aybaşı halinden yedi gün önce ya da yedi gün sonra olmalıdır. Yine büyüyü sadece kız ve cinci hoca bilecektir. Bunu yapan kızın kısmeti yirmisekiz gün içinde açılır.

Canbar Aşk Büyüsü Duası

Canbar Aşk Bağlama Büyüsü : Bu büyü çeşidi aslında dünyaca babil büyücülerinin büyüsüdür Canbar Aşk büyüsü. aslı o zaman dayanır fakat farklı farklı yazılmıştır bu günkü kitap ve kaynaklara bu daireye isimler ve tılsımlar atılması gereklidir bunlar çalışan eski ibranice farsça ve arapçaya çevrilmiştir ve bunun saati de çok önemlidir yoksa daire çevir isimleri yaz tek cümle ile sana gelir bu biraz zordur bunun bir diğer ismi ise çevirgel yani gideni çevirme kaçanı döndürme sevmeyeni sevdirme aşık etme sıkıca bağlama ya sen ya hiç kimseyi gözü görmemesi senden başkası ile olamaması erkekse erkekliği kadın ise kadınlığı bağlama maksatı ile İran’ın Babil şehrinde çok yaygındı o dönemler tüm dünyaya nam salmışlardı bu tür büyücüler. Bunda yapılan tılsımlı dairenin eterafında yedi (7) defa okuyarak dönmek eğer kişinin evi biliniyorsa evin çevresinde yedi (7)tur atmak ve daire şeklinde olması yok sa ev bilinmiyorsa büyük bir daire çizip onun çevresinde yedi (7) defa okuyup tılsımı kullanıp o istenilen kişi niyetine dönmek buna buna en az üç (3) gece veya yedi (7) gece ayni vakit aynı saatlerde devam etmek ve bu şekilde sonuç alamaya çalışırlardı veya evinin çevresinden yedi (7) parça toprak alıp okuyup bir beze bağlayıp evin karanlık bir köşesisne koyup istenilin kızı beklemeye başlanırdı tabiki bu topraklar bu kişinin gelip yolunun üzerinden geçtigi ayağının değdiği yerlerden alınırdı. Ailesi istesede istemesede istenilen beğenilin kız veya kadın üç (3) ile yedi (7) gün içinde gelirdi ve eve oturur bir daha gitmezdi bu büyünün etkisinden kurtulamazdı onun için buna canbar demişlerdir. Eşiniz eve geç geliyorsa , sürekli zamanını dışarıda geçiriyorsa , evine çocuklarına zaman ayırmıyorsa eve bağlamak için vereceğim sistemi yapabilirsiniz , bunu yaptığınız takdirde eşiniz evine ve evde yaşayan kişilere bağlanacaktır ….41 gece boyunca her gece kırmızı bir mumun üzerine 100 kere ” la ilahe illallahül melikül hakkul mübiyn” okunur. Bu süre içinde mum yakılmaz , 41.günün sonunda mum yakılır , mumun üzerine yasin suresi okunur ve mum ile ev tütsülenir.. Dilerseniz Aşk bağlama muhabbet sevgi geri getirme kısmet evlilik ve diğer konularla ilgili sorunlarınızı 0 553 371 89 94 arayabilir ya da whatsapp’tan yazabilirsiniz.

Canbar Aşk Büyüsü Duası

Barışma Duasının Yapılışı

Beraber olan sevgililerin, nişanlıların,evlilerin ayrılmaları halinde bu beraberliğin bitmesini istemeyen kişi sevdiği ile barışmak için;Barışmak isteyen kişi ile sevdiği kişinin yaşlarının toplamının 3 katı kadar incir çekirdeği bir naylonun içine koyulup bağlandıktan sonra bir gece dışarıya bırakılır ve 99 ya şafi diye mırıldanıp kapıya doğru üflenir.Ertesi gün kişi bir yere oturtulduktan sonra yere bir üçgen çizilerek … köşesine ya hak yazılıp bismihi hayrihi vela gayrihi ya kafi diye mırıldadıktan sonra kişiye doğru üflenir. Bu durum 4 gün daha,ilk gün hangi saatte yine o saatte devam ettirir.Ertesinde naylonun içindeki incir çekirdekleri naylonla birlikte ateşin üzerinde döndürülerek naylonun yumuşaması sağlandıktan sonra sonra bir ağırlığın yardımıyla yayvanlaştırılıp yeşil bir beze 7 dikişle dikilir.Muskaya doğru kısa bir süre okunarak kişinin dileğinin yerine gelmesi için Tanrıya yalvararak dua edilir.Kişi muskayı aldıktan sonra erkeğin evinin çevresinde … tur atar. Her tur esnasında ya ilah bismillah diye mırıldanıp havaya doğru üflenir. Ardından muska erkeğin sürekli bulunduğu ya da geçtiği bir yere gömülür.Aradan kısa süre geçtikten sonra ili kişinin arasında ki buzlar çözülüp,dargınlıklar ortadan kalkar ve yine eski mutlu günlerine dönermiş.Kişi dileğine kavuşunca muska bulunduğu yerden alınıp ıssız bir yere gömülür.Bir levha kurşunun üzerine istenen kimsenin ve annesinin adları yazılır. Sonra tuncina duasının baş kısmı yazılarak ateşe atılır. Kurşunu atarkende ‘’bu kurşun nasıl erirse ……… benim için öyle erisin bana gelsin!’’ denir. Kurşun eridiğinde o kişinin dayanamayarak geldiği söylenir.

Barışma Duasının Yapılışı

Sevdiğimin Beni Bırakmaması için Sevgi Duası

Sevdiğinizin sizi aşırı çok sevmesi için : aşağıdaki duayı cumartesi gecesi ay geceye düştüğünde sevdiğinizi resmine 1000 kere okunup üflenir sevdiğiniz Allah ın izniyle size bir ömür bağlanacaktır. Yuhibbunehüm kehebbüllezine amenü eşeddi hubbullahü ve ceale,ş şemse zıyaen ve,l kamere nüren Vallahi Alim-i bizatis sudür hakkı için
Not : Bu tür işlemleri kendiniz yapmayınız faydadan çok zarar görürsünüz. İşinde Ehli Hocaların yapması makbuldür.

Papaz Büyüsüyle Sevdiğini Kendine Aşık Etmek

Büyü yöntemleri ile sevdiğiniz kişinin size aşık olmasını sağlamak mümkün. Ancak etkili dualar yardımıyla da sevdiğinizi kendinize aşık edip bağlayabilirsiniz. Bu yöntem hazırlanırken etkili tılsımlar kullanılır. Papaz büyüsü’nün de diğer uygulamalar gibi kendine has çözme yöntemleri bulunmaktadır. Bunu yine papaz büyüsü yapabilen kişiler tarafından yapılmaktadır. Geçtiğimiz günlerde Real madrid’in, Granada’ya mağlup olduğu karşılaşmada Granada’nın kale diğerine konulmuş bir resim akıllara ‘Papaz büyüsü mü yapıldı?’ sorusunu getirmişti. Mesela, “papaz büyüsü” olarak bilinen meşhur sihir çeşidi, En tehlikeli büyü çeşidi olarak bilinmektedir.
Papaz büyüsünün bir çok yapılış amacı olmasıyla birlikte halk arasında en çok bilinen metodu hayz yani adet kanı ile yapılanıdır. Bu ifrazata Süryanice ve İbranice bir şeyler okunur biraz gül suyu ile karıştırılarak Papaz büyüsü yapılacak erkeğe içirilir. Bu sayede istenen erkek o kadına kul köle olur.

Evlenmek için Okunacak Kısmet Duaları

Evlilik hacetinin gerçek olması için yapılan yöntemler arasında yer alır. Kısmeti bağlı veya herhangi birşeyen sorun çıkan ve bir türlü isteğinin olmamasına neden olan durumlarda erkek veya kadın çok sık tercih eder. Destek alınarak veya kendiniz yapabileceğiniz birçok uygulamalar vardır. Gerek internette google’de gerekse kitaplardan alınan kaynaklara ulaşmanız mümkün. Ancak kişiye özel etkili bir çalışması olması için medyum ve hocaların sihirli ellerine ihtiyacınız olabilir. Özverili çalışmalar sonucunda iyi işler çıkartan bu insanlar isimlerini her defada tarihe yazdırmışlardır. Ayet-el- Kürsi’nin evlilik için okunur bu tertipte okunma yöntemi diğer okumalara göre farklıdır. Sadece ve sadece belirtilmiş olan süreçte okunur. En fazla .. ay arka arkaya okunabilir. Genelde ilk ay okunma arkasında evlenecek bir işi mutlaka karşınıza çıkacaktır. Buna içtenlikle inanarak okumanız gerekli Allah’a tam bir inanç ve güvenle okudunuz takdirde ve belirtilmiş şekilde uygulandığında Allah’ın İzniyle karşınıza birisi çıkacaktır. Okuma zamanı …, sayısı ise… dır.

Çok Kolay Etkili Bağlama Duası

Erkek veya kadının bağlılık konusunda sorunları olduğunda ortaya çıkan problemleri gidermek amacıyla hazırlanmaktadır. Sevdiğin birini kendine bağlayarak sadık olmasını sağlamak ayrılmamak aranızın hep iyi olması için yapılır. Etkili telkin ve tertipler sunularak kişiye empoze ediliyor. Çok güçlü çalışmalar arasında yer allır. Birde okuma ile yapılan dua yöntemleride bulunmaktadır. Birini kendine ölene kadar aşk ve muhabbetle bağlamak istersen;
Arabi ayin ilk … gecesi … saatte matlubun fotoğrafını önüne koyarak yeni bir kilitle;.. kez ayetel kürsi oku sonra bir kez;

“ya vedud ya zel arsil kerim ya beduh ya zel arsil ezim.ya rauf ya zel arsil mecid ya cebbar ya settar,ya mukiyt ya mugis ya hennan ya mennan vel kaytu aleyke filan ibni filanete ela mehebbete filan binti filanete minni ve li tusni ala eyni.es seeh el vahen el ecel.”

Dedikten sonra; ufurup kilidi aç ve kimsenin görünmemesi yerde açık koy matlup talibe ebedi olarak yolun her an açık olarak tüm adem ve Havva nesli ucun bağlı kalır.

Medyum Yasin hoca