Evliliğinize zarar veren insanlardan korunmak için

Size rahatsızlık veren düşmanlık eden size zarar verebileceğini düşündüğünüz herhangi bir bir insanın sizden uzaklaşarak size zarar vermemesi için okunabilecek bir duadır,..duanın okunma sayısı bin üçyüz yetmiş sekiz (1378) dir.kale haza firaku beyni ve beynekbuda duanın okunuşu,göründüğü gibi herkesin okuyabileceği kolay bir duadırfadalı ve hayırlara vesile olmasını dilerim.

Evlilik kutsal bir mertebe olduğu için insanlar evlilik yoluna gitmek için çok çaba sarf ederler. Mevcut sorunlar çıkabilir ve bazı nedenlerden ötürü sıkıntılar doğabilir. Fakat bu sorunların aşılması problemleri gidermek için de bir takım çalışmalar yapılabilir. Ayrıca evlendikten sonra da mevcut sıkıntılar varsa bunları gidermek korunmak içinde çalışmalar vrdır ve yapılabilir. İnsanoğlu başına iyi şeylerin olduğu gibi kötü istemediği zararlı şeylerde gelebilmektedir. Öncelikle herşeyin bizi yaradan Yüce Allah’tan geldiğini unutmamak gerekir.

Eşler arasında sorun ve problemler olduğunda bunları düzeltmek çözmek için bir takım yollara başvurulur. Kimi insanlar medyum ve hocaları tercih ederken bazıları da dua okuma ile sıkıntıları çözmek isterler. Eşlerin arasında muhabbet sevgi aşk gibi güzel şeylerin olması muhabbetlerinin artmasını sağlamak amacıyla okunacak dualar da bulunur. Havas ilminde yer alan güçlü dua ve tılsımlar sayesinde bu sorunlar Allah’ın izniyle ortadan kalkabiliyor. Fakat bu anlamda gerçek bir medyum hoca bulmak önemlidir. Kendi başınıza yapamadığınız durumlarda medyum ve hocaya ihtiyaç duyarsınız ve sorunu gerçekten çözmek için destek ihtiyacı duyarsınız. Bu insanların yaptığı etkili çalışmalar ile Allahın inizlye yüksek oranlarda dilediğiniz gibi olmaktadır.

Kısmet Açmak için Yapılan Dua

Kısmet bağlılığını ortadan kaldırmak amaçlı hazırlanmaktadır. Güçlü dua ytöntemleri ve okumalar sayesinde kişilerin bu dilek ve istekleri gerçekleşir. Doğum bilgileri veya resimler ile mümkün olabilen rahmani havas işlemleri de vardır. Öncelikle iş bulmak için dua okumak çok önemlidir. Dualarınızın kabul olabilmesi için içten bir şekilde bunu istemeniz gerekmektedir. Kehf suresinin 10. Ayetinde iş bulabilmek için gerekli gücü bulabilirsiniz. Bunun gibi daha pek çok dua yer almaktadır. Bu duaların nerede ve kaç defa okuması gerektiği de önemli bir konudur. Dua okurken temiz olmaya, Allah’la iletişim kurmaya açık olmanız gerekiyor. İçiniz ne kadar temizse, ne kadar af dilerseniz dualarınızın da bir o kadar çabuk kabul olacağından emin olabilirsiniz.

Kısmet açma duaları bir çok kaynakla göstermek mümkün. Kişiye özel çalışmalar sayesinde etkili dualar ile bu yöntem uygulanabilmektedir. Bunların dışında bilgi edinmeniz açısından söylemek gerekirse büyü ve tılsım yöntemleriyle de hazırlanan kısmet işlemleri bulunmakta. Kısmet açma büyülerini tercih eden insanlar genel olarak iş ve aile hayatında olumsuzluklar yaşayan kişiler olduğu gibi bazen aradığı kişiyi bulamayıp evlenmemiş kişiler olabilmektedir. Kısmet açma büyüsü insanların içinde bulundukları duruma göre farklı amaçlar için tercih edilen bir büyü çeşididir. Alanında başarılı ilim sahibi bir medyum tarafından yapılması durumunda kısmet açma büyüsü kısa sürede sonuç veren bir büyüdür. Ama bu konuda bilgisiz deneyimsiz kişilerce yapılması olumsuz sonuç verebileceği gibi belki de olumsuz etkilere yol açacaktır.

İş Bulmak İçin Denenmiş Dualar

Kehf suresi Allah’tan en iyisini istemeniz için en etkili duadır. Özellikle de 10. Ayetini okurken kendinizi çok daha iyi ifade etmiş olacaksınız. İş bulabilmek için dua okurken önce Allah’tan hayırlısını temenni etmeniz gerekiyor. Böylelikle dualarınızı da bir an önce gerçek olduğunu, en hayırlısının sizlere sunulduğunu da görmeye başladığınızı fark edeceksiniz.

Medyum Yasin hoca