Aşk Bağlama için Etkili Büyüler

Kişiye özel aşk bağlama büyüleri güçlü tılsım ve dualar sayesinde yapılır. Büyü konusunda çok farklı yöntemler bulunur geçmişten günümüze halen devam edilir. Ancak dualar sayesinde yapılan uygulamalarında etki ve tesirleri tartışılamaz.
Sevdiğiniz insanı kendinize büyü ile bağlamak yerine etkili dua veya yöntemler sayesinde bu dilek ve isteklerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Bu konuyla ilgili veya farklı olarak çok işlemler vardır. Ancak çoğu zaman yaptığımı veya uyguladığımız okumalar neticesinde istediğimiz sonuçları alamayız.

Böyle durumlarda uzman medyum hocalara tarafından hazırlanan güçlü büyü olmayan tılsımlar bizi neticeye ulaştırmaktadır. Kişi aşırı sevgi gösterdiği ancak karşılığını alamadığı birisini cezalandırmak amacıyla kendisine delice aşık ederek mecnun hale getirmek isterse;
Mecnun edilmek istenin renkli bir elbisesinden 3 ayrı renk iplik çekerek her birine üç düğüm atılır. Bu iplikler odanın üç ayrı köşesine bir üçgen oluşturacak biçimde üç ayrı yere koyulur.bu üçgenin ortasına mecnun edebilmek istenen kişinin ismi yazıldıktan sonra üçgenin çevresinde ve her defasında El Firak ya Allah diyerek isme doğru üflenerek … tur atılır.
İçi su dolu yayvan bir kapla ortadaki yazılı isim kapatılır. Taşın yanına oturularak …. adet nohut tek tek suyn içine atılırken ve her defasında ya cin taalhuna diyerek mırıldanır.
Ardından sürekli Allahulailaheillabillah diyerek tasın etrafında 41 kez dönülür. Bu işlem 6 gün daha devam ettirilir. …. Günün sonunda bir kağıdın üzerine 1001 Allah 101 Kerim 41 Bismillah …. peygamber 66 ya Rahman 7 Ya İmran 9 ya saadet 3 Nas 1 Felak yazılıp naylonladıktan sonra yeşil bir beze ve her defasında mecnun olunması istenen kişinin adı zikredilerek 7 dikiş ile tutturulur.

Ardından yerde ki iplikler alınarak ayrı ayrı naylonlanıp kişinin evinin yakınlarına yine bir üçgen olsturacak şekilde yere gömülür.
Muska ise kişinin sürekli geçtiği yolun üzerine gömülür.
Dilerseniz aşk, bağlama, sevgi muhabbet veya kısmet gibi sorunlarınız için iletişime geçerek konuyla ilgili bilgi sahibi olabilir veya kendiniz için rahmani uygulamalar yaptırabilirsiniz.

Aşık olsun diye dua

Aşık edip sevdiğin insanı kendine etkili bir biçimde bağlamak için hazırlanmaktadır. Genel olarak havas konularında yer alan tılsımlı dualar veya medyum hocalarca yapılan güçlü işlemler sayesinde gerçek ve doğru bir uygulama ortaya çıkar. Bu ilim bir yetenektir ve elbetteki her insan tarafından gerçekleştirilemez. Durumu anlamak için konu arz edilir ve sıkıntının giderilmesi için medyum hocaya gerekli olan konular danışılır. Okuma ile de yapılacak güçlü dualar veya çalışmalar vardır ancak çoğu insan tarafından yapıldığı için etkileri tam iyi bir şekilde gerçekleşmeyebilir. O yüzden kişiye özel olarak yapılan dua yöntemleri sayesinde dilek ve isteklerinizin olması için bu yönde uygulamalar yapılabilmektedir. Doğum bilgileri veya resimler ile işlemler hazırlanır. Üzerinizde taşıyacağınız muska tarzında etkili uygulamalardır. Genel olarak başarı oranları oldukça yüksektir. Eğer sizde aşık eden dua konusunda daha geniş kapsamlı bilgi almak veya işlem yaptırmak isterseniz iletişime geçmelisiniz..

Bismillahirrahmanirrahim
Veylün likülli hümezetin lümezetin elleziy cemea malen ve addedehu yahsebu enne malehu ahledeh kella leyunbezenne filhutamet vema edrake melhutamet alelefidet inneha aleyhim mü’sadetün fiy amedin mümeddete.

Bu duayı … kere okuyunuz

Kapalı Kısmeti Açma Duası

Kısmetsizlik şanssızlık veya talihsizlik gibi sürekli olumsuzlukların çıkması hiç bir şeyin istenildiği gibi ilerlememesi gibi durumları ele almaktadır. Kısmet bağlılığını ortadan kaldırmak sorunları çözüme ulaştırmak için yapılacak çok etkili uygulamalar bulunur. Evlilik isteğinin gerçekleşmesi için bu yolda bir çok uğraşıda bulunmuş ancak sonuç alamamış kimselerin denenmiş tertip ve uygulamarı yapması gerekebilir. Hayatta herşey biz insanlar içindir. Başımıza ummadığımız anda sorun ve olumsuzluklar gelebilmektedir. Çözümü için bu konularda uzmanlaşmış medyum ve hocalara danışılabilir veya kendiniz yapabileceğiniz bazı okumalar ve salih niyetler sizi başarıya ulaştırabilmektedir. Bu azimet … kere okunara denenmiş uygulamalar arasında bulunmaktadır:

Bismillahirrahmanirrahim
Ve iza karatel kur’ane cealna beyneke ve beynellezine la yu’minune bil ahreti hicaben mestura ve cealna ala kulubihim ekinneten en yefkahuhu ve fiy ezanihim vekra ve iza zekerte rabbeke fil kuran vahdehu velev ala edbarihim nufura fein tevellev fekul hasbiyallahu la ilahe illa hu aleyhi tevekkeltü ve hüve rabbül arşil azim.
Aşk bağlama muhabbet sevgi geri getirme kısmet evlilik ve diğer konularla ilgili sorunlarınızı 0 553 371 89 94 numaralı telefondan arayabilir ya da whatsapp’tan yazabilirsiniz.

Mutlu Olmak için Yapılan Dualar

Dualar ile kişi veya kişilerin mutlu olmaları hayatlarına güzel bir şekilde devam etmeleri amaçlanmaktadır. Evlerde huzur muhabbet ve iyi yönde yapılan bir çok çeşiyli dualar vardır. İnsanlar hayatlarını daha iyi ve daha kaliteli yaşamak isterler. Uzun bir ömür, sağlıklı bir yaşantı, hoş bir yaşam tarzı ve diğer tüm detayları ile her anlamda ilgi çekici bir hayat için herkes üzerine düşeni yapar.

Sağlıklı bir vücut için spor yapmak, dirençli bir beden elde etmek mümkündür. Ancak tüm bunların yanı sıra kimi zaman yapılan tüm çalışmalar sonuç vermeyebilir. İlk çağlardan günümüze kadar her açıdan önem arz eden çeşitli alternatif uygulamalar görüldüğü için, insanlar da bu uygulamalar ile huzura kavuşmayı ve sağlıklarını elde etmeyi pek tabi olarak düşünebilirler. Söz konusu uygulamaların temelinde ise büyüler vardır. Her amaca yönelik olarak farklı şekillerde tasarlanabilen, modernize edilerek çok daha hoş amaçlar ile medyumlarca gerçekleştirilen tüm bu büyüler arasında elbette ki sağlık ve huzur büyüsü de bulunmaktadır.
Pek çok kimse tarafından tercih edilen sağlık ve huzur büyüsü doğrudan doğruya uzman ve deneyimli medyumlarca yapılarak gerçekleştirilmekte ve hemen sonuç alınmaktadır. Örneğin insanlar kendilerini kötü hissedip sağlıksız olduklarını düşündüklerinde kurtuluş reçeteleri bu tarz büyüler ile sağlanır. Aynı şekilde medyumların ettikleri dualar ve diğer kullandıkları metalar ile niyet sözleri de buna dahildir. Dileyen herkes tarafından söz konusu büyüler tercih edilebilir ve doğrudan doğruya bir sağlık ve huzur durumu kendini en güzel şekilde gösterebilir.

Medyum Yasin hoca