Şirin Görünmek İnsanları Etkileme Duası

Genel anlamda insanları etkilemek onlara hoş ve şirin gözükmek amacıyla yapılır. Bu yöndeki istek ve arzuların olması için aşağıda yer almakta olan ayet-i kerimeleri yazıp üzerinde taşıyan ve fırsat buldukça okumaya devam eden kimselerin rızık, kısmet, hayır kapıları sonuna kadar açıldığı gibi zikre devam eden müddetinde herkesin gözüne oldukça şirin ve sevimli görünürler. Talep ve müracaatları reddedilmez. Fayda görmek için okuma sayısı … keredir.

Okunacak ayetler bunlardır:
Ve ezzin fin nâsi bil hacci ye’tuke ricâlen ve alâ külli dâmirin ye’tîne min külli fecin amîyk*
Li yeşhedû menâfia lehüm*
Ve kâlel melikü’tûni bihî estahlishü li nefsû fe lemmâ kellemehû kâle innekel yevme ledeynâ mekînün emîn*
Ve elkaytü aleyke mehabbeten minnî*
İnnî veccehtü vechiye lillezî fetaras semâvâti vel erda hanifen ve mâ ene minel müşrikîn*
Hel etâ alel’insâni hiynün mined dehri lem yekün şey’en mezkûra*
İnnâ halaknel’insâne min nutfetin emşâcin nebtelîyhi fece’alnâhu semiy’an basîyrâ*
Dilerseniz sorunlarınıza çözüm için kişiye özel hazırlanan etkili tılsım çalışmalarımızdan faydalanabilirsiniz. iletişime geçebilirsiniz

Kazanç Olması için Okunan Dualar

Kazanç duası insanların daha çok para kazanmak ya da işlerinin bereketini artırmak amacı ile edilir. Allah’ın huzuruna çıkan insanoğlu bu şekilde dileklerini ve isteklerini iletmiş olur. Bu noktada ise kazanç duasının doğru şekilde yapılması ortaya çıkar. Özellikle de kazanç duası için okunacak olan sureler ve diğer yönlendirmeler önem taşır. Dua edilmeden önce duanın gerektirdiği teamüller varsa bunlar da eksiksiz yerine getirilmelidir. Kazanç duası sonrasında bir anda ya da zaman içinde gelirlerde artma ve bereketin olması görülecektir. İnsanların daha ferah bir hayat sahibi olacağı da fark edilecektir.

İnsanlar çalıştıkları işlerde, okudukları okullarda, kendilerini geliştirme isteklerinde ve benzer durumlarda her zaman için uzun vadeli planlarını yaparlar. Bu planların temelini maddiyat oluşturur. Zaten çalışmak, iyi bir iş için okumak ya da düzgün bir kariyer için gelişim sağlamak en nihayetinde kazanç elde etmek ile de ilgilidir. Kimi zaman insanlar ne yaparlarsa yapsınlar bazı engelleri aşamazlar. Maddiyata dayalı uğraşılarda basiret bağlanır ve kazanç bir türlü artırılamayabilir. Bunun için farklı yöntemler denense de, her işte olduğu gibi bunda da Allah’a dua etmek önem arz eder. Çünkü ellerin açılarak yaratıcıya yakarılması bazı durumları tetikleyecektir. Kişinin samimiyeti ve kalp güzelliği ile duaların kabul edilmesine uğraşılır. Kutsal kitaptan sureler ile desteklenen tüm bu dualar farklı açılardan da öne çıkarlar.
Kişiye özel olarak yapılan etkili Aşk bağlama muhabbet sevgi geri getirme kısmet evlilik ve diğer konularla ilgili sorunlarınızı 0 553 371 89 94 arayabilir ya da whatsapp’tan yazabilirsiniz.

Medyum Yasin hoca