Sevgilimi Geri Kazanmak İstiyorum

Ayrılık bir çok insanın başına gelebilecek türde olan olaylardan biridir. Mutlu bir beraberliğiniz varken sonrasında kötü sonuçlanan bir ayrılık ya da ter edilme gibi durumlar ortaya çıkabiliyor. İyi şeylerin olduğu gibi bu hayatta kötü şeylerin veya durumların başımıza gelmesi muhtemeldir. Sevgilinizi ya da eşinizi geri kazanmak için okunacan dualar veya yapılacak farklı yöntemler bulunur. Aşk bağlama kısmet gibi konular için hazırlanan güçlü dua ve yöntemler sayesinde kişilerin dilek ve isteklerini gerçekleştirmek için çalışmalar hazırlanır.

Güçlü tılsım uygulamalarıdır. Çok etkin kişiye özel çalışmalar sayesinde yapılan güçlü tılsım uygulamaları bulunur. Bunlar istenilen amaca ulaşmak için kullanılmaktadır.
Ayrılan sevdiğinin geri gelmesi eski günlerde olduğu gibi yine mutlu ve muhabbet dolu zamanlar geçirerek hoş şeylerin olması amaçlanır. Bilgiler veya kişiden alınan bir meta sayesinde bu uygulamalara başlamak uygundur. Aşağıdaki Ayet-i Kerime’yi yazdıktan sonra …adet saçı yazdığın nüshanın içine koyup güzelce sardıktan sonra sağ pazına bağla.

Yedi gün nüsha sağ pazında dursun. Şayet matlubun gelmezse sekizinci gün nüshayı çıkarıp açtıktan sonra ateşe at ve yak. Allah ( c.c.) ın izniyle matlubun yanına gelir. Bu mesele sahih olup mücerrebedir.Kalbe fülanete binti fülaneh.
Kişiye özel olarak yapılan etkili Aşk bağlama muhabbet sevgi geri getirme kısmet evlilik ve diğer konularla ilgili sorunlarınızı iletişime geçebilirsiniz.

Muhabbet Çoğaltmak için Yapılan Dualar

Özellikle geçimsiz ailelerin evdeki huzurunu sağlamak, mutlu mesut bir yuvanın sıcaklığının azalmaması için yapılan uygulamalardır. Nişanlılar ya da sevgililer arasında olumsuzlukların olmaması, tartışmaya yer vermemek ve çıkan olumsuzlukları ortadan kaldırmak maksatlıda hazırlanabilmektedir. Bu işlem için okuma yapılan dualarıda bulunur.

Dilerseniz aşağıdaki duayı muhabbet vaktinde … kere okuma yaparak niyetinizi gerçekleştirebilirsiniz. Dua şu şekildedir:
“Allâhümme’ğfir lî hatîetî ve cehlî ve israfî fî emrî ve mâ ente a’lemu bihi minnî. Allâhümme’ğfir lî ceddî ve hezlî ve hataî ve amdî ve küllü zâlike indî. Allâhümme’ğfir lî ma kaddemtü ve mâ ahhartü ve mâ esrartü ve mâ a’lentü ve mâ ente a’lemu bihî minnî. Ente’l-mukaddimu ve ente’l-muahhiru ve ente alâ külli şey’in kadîr”.
Dilerseniz sorunlarınıza çözüm için kişiye özel hazırlanan etkili tılsım çalışmalarımızdan faydalanabilirsiniz.

Aşağıda yazılı yedi ayeti kerimelerden her birisini ayrı bir kağıda yazıp: her gün bir tanesini suda silip geçimsizliğe sebep olan tarafa bildirilmeden içirilirse: biiznillah aralarındaki soğukluk gider ve birbirlerine muhabbet eder ve son derece severler,eşler arası muhabbet için ayetler:
1- Bismillahi ve mınallâhi ve ilallâhi ve lâ havle ve lâ kuvvete illa billahil aliyyil azıym*
2,- Bismillâhirrahmânirrahıym* Ve kâlerkebû fîhâ bismillahi mecrahâ ve mürsâhâ* inne rabbî le gafurun rahıym*
3′ Şehidellahü ennehû lâ ilahe illâ hüve vel melâiketü veülül ilmi kaimen bil kist* lâ ilahe illâ hüvel azîzül hakîm*
4-Ve indehû mefâtihul ğaybi la ya’lemühâ illâ hû* ve ya’lemü mâ fil berri vel bahri ve mâ teskutu min verakatin illa ya’lemühâ ve lâ habbetin fî zulümâtıl erdi ve lâ ratbîn ve la yâbisin illâ fî kitâbin mubîn*
5-Lev enfakte mâ fî erdı cemiy’an mâ ellefte beyne kulübihim ve lakinnallâhe ellefe beynehüm* innehû azizün hakîm*
6-Bismillâhirrahmânirrahıym* İnnehû min süleymâne ve innehû bismillâhirrahmânirrahıym*
7-Lâ İlahe illa hû* aleyhi tevekkeltü ve ileyhî metâb*

Şans ve Kısmetimin Açılmasını İstiyorum

Medyumlara gidilerek sonuç alınan bu büyüden en kısa sürede faydalanmak önemli iken, diğer taraftan yine insanların istediği bir hayat olan mutlu ve huzurlu yaşantı da bu sayede kazanılabilir. Kimi insanlar diğerlerinden daha şanslı olarak zaten rahat bir hayatın içinde oyuncu olmaktadırlar. Fakat kimleri ise isteseler de bu kadar pozitif bir yaşantı içinde yer alamadıkları için çözümü medyumlara gidip büyü yaptırmakta bulurlar. Bu noktada ise kederden arınma büyüsü büyük kolaylıklar sunacaktır. Dileyen herkes medyuma gidip gerek kendisi gerek sevdikleri için kederden arınma büyüsü yaptırıp faydalanabilmektedir. Huzurlu ve ferah bir hayat için bu durum son derece gereklidir.

Hayatın anlamı pek çok insan için aynıdır. Herkes daha mutlu ve daha güzel yıllar geçirerek yaşlanmak ve geride bıraktığı anları keyif ile yad etmek ister. Bu anlamda dileyen herkes en güzel seçenekleri değerlendirip en hoş detaylar ile hayatını doldurabilirken, kimi insanlar ise dertten, kederden ya da melankoli ruh halinden bir türlü sıyrılamazlar. Bu noktada ise kederi def etmek ve daha pozitif bir ruh hali içine girmek durumu söz konusudur. Kederden arınma büyüsü ise büyüler arasında oldukça önemli ve tercih edilebilen bir büyü türü olarak bilinir. Çünkü yüzyıllardır pek çok insan tarafından dertlerden kurtulmak ve gereksiz düşünceli hallerden sıyrılmak için kederden arınma büyüsü yaptırılmıştır.
Kişiye özel olarak yapılan etkili Aşk bağlama muhabbet sevgi geri getirme kısmet evlilik ve diğer konularla ilgili sorunlarınızı iletişime geçebilirsiniz.

Medyum Yasin hoca