Sevdiğimin Geri Dönmesi için Dualar

Sevdiğinizin geri dönmesine yönelik hazırlanan çok güçlü tılsım ve dualar sayesinde yapılan güçlü uygulamalar elbette bulunur. Bu işlemler rahmani telkinler verilerek yapılan güç ve uzman medyum hocalarca yapılan işlemler arasındadır. Geri getirme bağlama için de yapıldığı üzere sevgi muhabbet kavuşturma ya da kişiye özel kısmet için de hazırlanır.

Eş, sevgili yada nişanlıların ayrılıkları sonrasında yapılacak etkili getirme işlemleridir. Kişiye özel ve etki oranları yüksek derece olan çalışmalar da vardır. Ayrılık her insanın başına gelebilen bir olaydır. Ayrılık sonrası giden kişilerin geri gelmesi için bazı çalışmalar vardır. Kişiye özel olarak hazırlan etkili çalışmalardır. Giden kişiyi geri getirme konusunda denenmiştir. Yüksek oranlarda olumlu sonuçlar vermektedir. Dualarından olan bir kerime’side aşağıda olduğu gibidir.

Bismillâhirrahmânirrahıym*
Allâhümme salli ve sellim alâ seyyidinâ muhammedin nebiyyür rahmeti es’elüke en ta’sımünâ bihî min cemîıl ahvâli vel âfâti ve tüdahhırnâ bihî min cemîıs seyyiât* Allâhümme innî tevesseltü ileyke bi elfi elfi kul hüvellâhü ehad min emâmî mededâ* Ve elfi elfi kul hüvellâhü ehad an yemînî teharrüzen sermedâ* Ve elfi elfi kul hüvellâhü ehad an yesârî yüncînî min şerrin ebedâ* İnnî lebistü der’allâhi ve dehaltül hısnel ezelî ve cealtü nefsî fî hıfzillâhi sandukal afvi akfâlühû lâ ilâhe illellâh. Muhammedür rasûlüllâh. Miftâhuhû lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhil aliyyil azıym*
Dilerseniz medyum burak’a 0 553 371 89 94 numaralı telefondan veya Whatsapp ile Ulaşabilirsiniz.

Medyum Yasin hoca