Geri Getirme Duası Okunuşu

Çoğu zaman istemsiz gelişen olayların etkisinde kalabiliriz. Geri Getirme ve bağlama isteğimizin gerçekleşmesi için hazırlanan tesirli çalışmalar veya okumalar ile gideni geri getirmek mümkün olabiliyor. Elbetteki herşey Yüce Mevla’dandır. Biz niyetimizi yapar gerisini O’ndan bekleriz. Dualar ile geri getirmek için kısa bir tertip vereceğim. Allah’ın isimleri olan Esmalardan 7 isim kullanılmaktadır.

Duanın daha etkili olabilmesi için Fatiha, Felak, Nas ve İhlas surelerine de ihtiyacınız olacak. Daha sonra Ayet’el-Kürsi okunarak dua sona erdirilecektir. Sevgiliyi geri getirme duasında kullanılacak isimler ise; Ya Cami, Ya Aziz, Ya Cemil Ya Velûd, Ya Rahim, Ya Rahman ve Ya Vekîl isimleridir. Bu isimlerden her biri 99 defa okunmalıdır. Duadan önce yapılması gereken bir şey daha var. Abdest alınarak iki rekat hacet namazı kılınmalıdır. Ruhsal ve bedensel anlamda rahatladıktan sonra duaların okunması çok daha etkili olacaktır. Namaz sonrasında öncelikle kalben temizlenmeniz gerekiyor. Daha sonra bir besmele çekerek Fatiha, İhlas, Felak ve Nas sureleri okunacaktır. Bu surelerden sonra yukarıda belirttiğimiz esmalar sırasıyla 99 defa okunmalı ve aralarda da Ayet’el-Kürsi 7 defa okunmalıdır. Örneğin 99 defa Ya Rahim okudunuz ve diğer esmaya geçmeden önce 7 kez Ayet’el-Kürsi okumanız gerekiyor.

Bağlama Duasının Yapılışı

Sevdiğiniz biriyle aranızda bir problem oluşabilir veya bazı sebeplerden ötürü yollarınızı ayırmak gibi durumlar söz konusu olabilir. Ancak yaşanan bu sıkıntıları gidermek için elbette bağlama yönünde hazırlanan güçlü tılsım uygulamalarına yer verilmiştir. Kişiye özel etkili dualar sayesinde bu dileklerinizin olması yönünde hazırlanır.

Bir çok uygulamada da doğum bilgileri veya resimler öngürülür bu şekilde yapılır. Fotoğraf ile de yapılan çok etkili bağlama duaları vardır. Lakin bu işlemlerde niyet oldukça önemli yer almaktadır. Başarıya ulaşma şansı yüksek derecelerde olmaktadır.
Sürekli okuyanların kalpleri kazanacağı, sevileceği ve insanlar tarafından hürmet göreceği umulur. İki kişi arasındaki küskünlükleri, kırgınlıkları gidermek, özellikle eşler arasındaki sevgi bağını kuvvetlendirmek niyetiyle okunuyorsa Allahın izniyle başarı istenen şekilde olmaktadır. Her insan sevdiği kişiyle arasında sorunları düzelterek evlilik yoluna girmek ister. Veya eşler arasında çıkan olumsuzlukların düzeltilmesi hususunda etkin işlemler yapılır.
Her şeyden önce, bağlama duasının başlangıcı olarak, maddi kirlerimizden arınıp saf ve temiz bir bedenle Allah’ın huzuruna çıkmak için, içimizi tüm kötü hislerden temizleyip bir abdest almalıyız. Abdest alıp bedenen temiz ve pak bir hale geldiğimize kanaat getirince de dört rekat ihtiyaç namazı “Hacet Namazı” kılarak ruhen de temiz olduğumuzu anlamalıyız. Niyetimizin sahih olması ve hepimizin bildiği üzere ameller niyete göre olmaktadır.

Size bağlanmasını istediğiniz bir kimse için kişiye özel olarak yapılan işlemlerdir. Özellikle eşlerin arasındaki mesafeyi yakınlaştırmak, aralarında çıkan olumsuzlukların giderilmesi ve birbirlerine bağlanmaları yönünde tercih edilmektedir. İşlem istediğiniz yönde sonuç aldığı zaman etkisi ömür boyu sürmektedir. Birde duaları vardır.

Sevdiğin bir bayanı veya bir erkeği,kocanızı,nişanlınızı kendinize bağlamak için okunan dua bağlama duasıdır.Bağlama duaları oldukça güçlüdür. Kuvvetli bir celbiye için uygulamadır. bizzat denenmiş bir uygulamadır, herhangi bir yapılış zamanı yoktur, önerilen okuma düzeni 1 hafta boyunca günde 1 defa okumaya niyet etmedir fakat genel anlamda 1 hafta dolmadan hacetimiz görülmüş olur. ( 14 gün okumada ise okumadan sonra 40 gün başka bir işlem ya da okuma yapılmaması önerilir.)Etki şu şekilde olur sevgisi için okunan kişide ilk günler bir bunalım hali meydana gelir, bu iyiye işaretir, uygulamaya devam ediniz, bu konuda çok soru geldiği için cevap veriyorum: -Bu çalışma büyü değildir -Okumaların mesafe ile alakası yoktur başka şehirde değil dünyanın diğer ucunda da olsa okunur -Çalışmada sadece isimler kullanılacak ( anne adı kullanılmıyor , iki isim varsa ikisi de kullanılacak , kulağa okunan isim okunacak ) -Abdest alarak okunursa daha iyi olur sonuçta bu bir dua çalışması ( fakat mecburi değil sadece abdest olursa daha iyi olur ) bu konuda daha fazla saçma soru istemiyorum yorumlarda sorulmayan soru var ise sorulabilir – Okuduğunuz kişinin bir sevgilisi yada eşi olması farketmez sizin için hayırlısı ise onu bırakır size gelir bu konuda gelen çok fazla soru olduğu için bu bilgileri verdim Okumayı yapıp olumlu ve olumsuz yorum yazılırsa sevinirim,faydalı olunması umudu ile inşallah:

Bismillahirrahmanirrahim.
İza zülziletil ardu zilzaleha. Ve ahrecetil ardu eskaleha. Ve kalel insanü ma leha. Yevme izin tühaddisü ahbaraha. Bi enne rabbeke evha leha. Yevme izin yasdürünnasü eştata eştata eştata. Aksemtü aleyküm ya sükkâne hâzel mekâni insarifû hattâ akdi haceti. Bismillâhirrahmânirrahîm. Allahumme Salli Ala Seyyidina Muhammedin Ve Ala Ali Seyyidina Muhammed. Allahumme Salli Ala Seyyidina Muhammedin Ve Ala Ali Seyyidina Muhammed. Allahumme Salli Ala Seyyidina Muhammedin Ve Ala Ali Seyyidina Muhammed. Kalbe ve bedene ve cemia cevariha “sevdiğin kişinin ismi”. Allahümme sehhirli kalbe “sevdiğin kişinin ismi” bi hürmeti Muhammed in ve hazihis ayetiş şerifeti. Allahümme ihrik ve sehhirli kalbe “sevdiğin kişinin ismi” ala mehabbete “senin ismin”. Tevekkelü Ya huddame hazihis ayetiş şerifeti ve ahriku kalbe “sevdiğin kişinin ismi” bi muhabbeti “senin ismin” bi hakki hazihis ayetiş şerifeti. Sehhirli “sevdiğin kişinin ismi” bi hakki ayetiş şerifeti.

Bağlama Duasının Yapılışı

Medyum Yasin hoca