Sevdiğim Birinin Hep Beni Dinlemesi için Dua

Söz dinletmek ikna etmek istediğini birine yaptırmak amaçlı hazırlanır. Etkili bir takım tılsım ve dualar ile yapılmaktadır.

Çoğu kişi bu konuda istediği sonucu neticelendirmiştir. İStenilen kişiye karşı sürekli sizin sözünüzün geçkin olması amacıyla hazırlanmaktadır. İnsanları etkilemek genel olarak sözünün dinlenmesi amaçlı olur. Kalplere tesir ederek yumuşatmak, isteklerinize razı gelinmesi için …. mübarek vefki cumartesi gününün sekizinci saatinde iki adet yazılır.

Birisi temiz suya konulup içilir ve diğeride su geçirmeyecek şekilde muşambaya sarıldıktan sonra taşınır ve kırk gün günde bir defa Yasin suresi ve 313 defa “Ve eni’büdûnî hâzâ sıratüm-müstakîm” ayeti kerimesi okunursa; okuyan ve bu tertibi icra eden kimseyi her gören derin bir muhabbetle sever onu yeni ayın ondördü gibi görürler. Aynı zamanda bu tertibi taşıyan kimsenin kalbi yumuşar, hikmetle dolmaya başlar.
Dilerseniz sorunlarınıza çözüm için kişiye özel hazırlanan etkili tılsım çalışmalarımızdan faydalanabilirsiniz. İletişime geçmek için mail atabilirsiniz veya hocayı arayabilirsiniz.

Medyum Yasin hoca