Eski Kocamın Bana Geri Dönmesi için Dua

Aşağıdaki celile Kayıp olan ve nerede olduğu belli olmayan kimsenin ardından okunursa kısa zamanda ailesine, yurduna geri döner. Yüce Mevla’dan hayırlı bir dilek ve haceti olan bir kimse okumaya devam ederse kısa zamanda maksat ve muradına kavuşur. Herhangi bir dünyevi korkusu olan kimse okursa bütün korktuklarından emin ve mahfuz olur. Akşam yatağa yatmadan evvel bu ayetleri okumayı kendisine alışkanlık haline getiren kimseyi yüce Mevla yetmiş türlü hastalıktan, kaza ve belalardan, büyü, nazar ve her çeşit cin ve insan şerrinden, şikak ve nifaktan korumuş hatta rızkını da artırmış olur. Sefere çıkmadan evvel okuyan kimse seferden hayırlı bir şekilde döner. Her kim miskianber mürekkebi ile yazar ve yağmur suyu ile silerek içerse büyü, nazar, cin şerri dahil, ölümden başka her hastalığa şifadır. Yine bu ayeti Celileleri miskianber mürekkebi ile eşref bir saatte ihlas ve samimiyetle yazarak üzerinde taşıyan kimse düşman şerrinden, hile ve tuzaklardan korunmuş olur.
Ayetler şunlardır:
Ve ilahüküm ilahüv vahid, la ilahe illa hüver rahmanür rahiym*
Allâhü lâ-ilâhe illâhüvel hayyül-kayyûm, lâ te’huzühû sinetün velâ nevm*
Allâhü lâ-ilâhe illâhüvel hayyül-kayyûm, nezzele aleykel kitâbe bil hakki*
Hüvellezi yüsavviruküm fil erhami keyfe yeşa’, la ilahe illa hüvel azizül hakim*
İnneddîne ındellâhil islâm*
İnne haza lehüvel kasasul hakk, ve m amin ilahin illellah, ve innellahe le hüvel azizül hakim*
Allahü la ilahe illa hu le yecmeanneküm ila yevmil kiyameti la raybe fih ve men asdeku minellahi hadisa*
Le kad keferallezine kalu innellahe salisü selaseh ve m amin ilahin illa ilahüv vahid ve il lem yentehu amma yekulune le yemessennellezine keferu minhüm azabün elim*
Zalikümüllahü rabbüküm la ilahe illa hu haliku külli şey’in fa’büduh ve hüve ala külli şey’in vekil*
İttebi’ ma uhiye ileyke mir rabbik la ilahe illa hu ve a’rid anil müşrikin*
Kul ya eyyühen nasü inni rasulüllahi ileyküm cemianillezi lehu mülküs semavati vel ard la ilahe illa hüve yuhyi ve yümitü fe aminu billahi ve rasulihin nebiyyil ümmiyyellezi yü’minü billahi ve kelimetihi vettebiuhü lealleküm tehtedun*
İttehazu ahbarahüm ve ruhbanehüm erbabem min dunillahi vel mesihabne Meryem ve ma ümiru illa li ya’büdu ilahev vahida la ilahe illa hu sübhanehu amma yüşkirun*
Fe in tevellev fe kul hasbiyallahü la ilahe illa hu aleyhi tevekkeltü ve hüve rabbül arşil aziym*
Ve cavezna bi beni isailil bahra fe etbeahüm fir’avnü ve cünudühu bağyev ve adva hatta iza edrakehül ğaraku kale amentü ennehu la ilahe illezi amenet bihi benu israile ve ene minel müslimin*
Fe illem yestecibu leküm fa’lemu ennema ünzile bi ilmillahi ve el la ilahe illa hu fe hel entüm müslimun*
Ve hüm yekfürune bir rahman kul hüve rabbi la ilahe illa hu aleyhi tevekkeltü ve ileyhi metâb*
Yünezzilül melaikete bir ruhi min emrihi ala mey yeşaü min ibadihi en enziru ennehu la ilahe illa ene fettekun*
Ve in techer bil kavli fe innehu ya’lemüs sirra ve ahfa*
Allahü la ilahe illa hu lehül esmaül husna*
Ve enahtertüke festemi’ lima yuha*
İnneni enallahü la ilahe illa ene fa’büdni ve ekimis salat eli zikri*
İnnema ilahükümüllahüllezi la ilahe illa hu vesia külle şey’in ilma*
Ve ma erselna min kablike mir rasulin illa nuhiy ileyhi ennehu la ilahe illa ene fa’düdun*
Ve zen nuni iz zehebe müğadiben fe zanne el len nakdira aleyhi fen ada fiz zulümati el la ilahe illa ente sübhaneke inni küntü minez zalimin*
Fe teallellahül melikül hakk la ilahe illa hu rabbül arşil kerim*
Allahü la ilahe illa hüve rabbül arşil aziym*
Ve hüvellahü la ilahe illa hu lehül hamdü fil ula vel ahirati ve lehül hukmü ve ileyhi türceun*
Ve la ted’u meallahi ilahen ahar la ilahe illa hüve küllü şey’in halikün illa vecheh lehül hukmü ve ileyhi türceun*
Ya eyyühen nasüzküru ni’metellahi aleyküm hel mim halikin ğayrullahi yerzükulüm mines semai vel ard la ilahe illa hüve fe enna tü’fekun*
İnnehüm kanu iza kiyle lehüm la ilahe illellahü yestekbirun*
Kul innema ene münziruv ve m amin ilahin illellahül vahidül kahhar*
Zalikümüllahü rabbüküm haliku külli şey’ la ilahe illa hüve fe enna tü’fekun*
Hüvel hayyü la ilahe illa hüve fed’uhü muhlisiyne lehüd din elhamdü lillahi rabbil alemin*
La ilahe illa hüve yuhyi ve yümiyt rabbüküm ve rabbü abaikümül evveliyn*
Huvallahulleziy la ilahe illa huve ‘alimulğaybi veşşehadeti huverrahmanurrahiymu*
Huvallahulleziy la ilahe illa huve el-melikulkuddususselamul mu’minul muheyminul ‘aziyzul cebbarul mutekebbir sübhânellâhi ammâ yüşrikûn*
Allahu la ilahe illa huve ve ‘alellahi felyetevekkelilmu’minune*
Rabbulmeşriki velmağribi la ilahe illa huve fettehizhu vekiylen*

Bir Erkeğin Bana Aşık Olması için Dua

Bu tılsım muhabbete ait hayırlı bir saatte miskianber mürekkebi ile yazılır, içerisine karabiber ve ak günlük tanesi konularak … gün üçer tane yakılmaya devam edilirse beklenilen sevgi aşk muhabbet ve beraberlik fazlasıyla hasıl olur. Fakat kesinlikle harama kullanılmaması gerekir.
Tılsım budur:
Bir Erkeğin Bana Aşık Olması için Dua

İsteğinin Kabul Olması için Güçlü Dua

Şeyh imam Muhammed gazali hazretleri bu mübarek dua için; bu dua alimler arasında bilinen ve meşhur olan bir kalkan mesabesinde olduğunu beyan etmişlerdir. İmamı Gazali hazretlerinin esmaların sırlarına bu cennetül esma ile eriştiği ve bu ferasetle de bir çok eser telif ettiği bilinmektedir. Ayrıca bu esma ve ayetleri Hz. Ali ve İbni Abbas hz.leri de bir çok niyetlerinin gerçekleşmesi için okumuşlar ve faydalanmışlardır.
Bu esmalarla meşkul olan kimseler az zahmet ile çok faydalar elde ederler. Her hangi bir müslümanın dünyevi ya da uhrevi bir hacet ve dileği olduğunda Kur’anı kerimden dilek ve maksadına uygun olan ve harflerinin adedi besmeledeki harflerin sayısına tekabül eden ayet ya da ayetleri zikrederse kısa zamanda maksat ve meramına ulaşacağında şek ve şüphe yoktur. Çünkü bu esmalar tasavvuf erbabı tarafından defalarca denenmiş ve tecrübe edilmiştir.
Cennetül esma denilen isimler şunlardır:
Bu isimlerin harflerinin toplamı da besmeledeki harflerin sayısına .. eşittir. Yukarıda da belirttiğimiz gibi her maksat ve murada uygun olan ayetler .. defa okunduğu takdirde kısa zamanda beklenilen neticeye ulaşılacaktır.
Bu esmaları okumanın belirli bir zamanı olmamakla birlikte, kılınan namazların peşinden abdestli olarak okumanın daha çabuk fayda vereceği malumdur. Fakat … adedinden eksik olmamak şartıyla fazla okumaya cevaz verilmiştir.
Mesela: Bir insan bir sıkıntı/bunalım ya da içerisinden çıkamadığı bir müşkilata düçar olsa evvela .. defa tekbir getirilir. Sonra bu 6 esma ile birlikte altta gelen ayeti … defa okumaya devam etse kısa zamanda sıkıntı ve müşkilatı izale eder. Dert ve sıkıntılardan kurtulur.
Bismillâhirrahmânirrahîm,
Seyec’alullâhu ba’de ‘usri yusrâ* Ferdün, Hayyün, Kayyûmün, Hakemün, Adlün, Kuddûsün*
Ya da bu da okunabilir:
Bismillâhirrahmânirrahîm,
Ve kâne alellâhi yesîrâ* Ferdün, Hayyün, Kayyûmün, Hakemün, Adlün, Kuddûsün*
Yüce Mevla’yı Tevhid ve Temcid etmek, kalbin nurla dolması ve aydınlanması için 19 defa okunacak:
Bismillâhirrahmânirrahîm,
Lâ ilâhe illâllâh, yuhyî ve Yümît* Ferdün, Hayyün, Kayyûmün, Hakemün, Adlün, Kuddûsün*
Tövbelerin affı ve günahların mağfiret olunması için 19 defa okunacak:
Bismillâhirrahmânirrahîm,
Ğafirizzanbi ve kâbilittevbi, Ferdün, Hayyün, Kayyûmün, Hakemün, Adlün, Kuddûsün*
Yine aynı konuda okunabilecek diğer ayet şudur:
Ve innî le ğaffârun limen tâbe ve âmene*

Sıkıntılarımı Gidermek için Okunacak Dua

İmam-ı Şafii diyor ki:
Bir işle karşılaştım. İçimi yaktı. Hem öylesine üzüldüm ki onun derecesini Allah’tan başkası bilmez. Ertesi gece biri rüyamda bana şöyle hitab etti:
“Ey İdrisoğlu Muhammed, şu duayı oku:
Allâhümme innî lâ emlikü li nefsi darran ve lâ nef’an ve lâ mevten ve lâ hayâten ve lâ nüşûran ve lâ estetıy’u en ecide illâ mâ a’taytenî ve lâ ettekıy illâ mâ vekaytenî. Allâhümme veffıknî li mâ tühıbbü ve terdâ minel kavli vel ameli fî âfiyeh.
Sabah olunca bunu tekrarladım. Akşama doğru Allah işimi kolaylaştırdı. Sıkıntıdan beni kurtarıp dileğimi verdi. Gafil olmayın. Siz de üzüntüden kurtulmak için bu duayı okuyun.” Okuma sayısı … kere, zamanı ise … dır.

Soğutmak için Etkili Dua

Kişiler arasında soğukluk olması ve böylece o kişilerin birbirlerinden uzak durmaları için yapılır. Örneğin; kocayı ailesinden soğutma, sevenleri birbirinden soğutma, eşleri birbirlerinden soğutma gibi. Güçlü uygulamalardır. Tutma oranları yüksektir. Okunacak dualarından olan kerimesinden biri de şöyledir:
“kale haza firaku beyni ve beynek”
Okuma sayısı da …. dir. Niyet edilip bu adet kadar okunur ise faydası görülecektir bu dua mücerrep bir duadır.

Uzaktaki Nişanlıma Kavuşma Duası Oku

Aralarında mesafe olan ve kavuşmayı dileyen kimseler için; aşağıdaki mübarek duayı … kere okumalıdır. Ayrıca; bu dua sayesinde korktuklarından emin ve umduklarını da nail olacağından hiç şüphe yoktur.
Dua şudur:
Ya vedudü, ya zel-arşil mecidi ya mübdiü ya müidü fe’alün lima yürid neselüle bi-kudretikelleti kadderteha ala halkıke bi-rahmetikelleti vesi’te külle şey-in la ilahe illa ente egisna ya mügisü, egisna ya mügisü, eğisna bi-rahmetike ya erhamerrahimiin*

Geçinemeyen Eşler için Dua

Dargın ya da geçimsiz olan eşleri, kardeşleri, aileleri hatta cemaat ve toplulukları birbirlerine ısındırmak, kaynaştırmak amacıyla Yasin suresi yazılır. Her mübine geldikte .. defa aşağıdaki muhabbet ayetleri yazılır. Bu şekilde yazma işlemi tamamlandıktan sonra hazırlanan bu tertip temiz su içerisine koyulur. Sonra Yasin suresi bu suyun üzerine … defa okunur. Okuma esnasında her mübin kelimesine gelindikte muhabbet ayetleri onar defa okunmaya devam edilir. İşlem bu şekilde tamamlandıktan sonra su kaynatılır ya da çay ve yemek yapılır. Sevmeleri, muhabbet etmeleri, barışmaları murat edilen kimselere içirildiği/yedirildiği takdirde aralarında çok kuvvetli bir sevgi, saygı, hürmet ve hoşgörü ve hatta niyete binaen kuvvetli aşk meydana gelir. Mübinlerde okunması ve yazılması gereken ayetler şunlardır:
Bismillâhirrahmânirrahîm*
Yuhibbûnehüm kehubbiillâh, vellezîne âmenû eşeddü hubben lillâh*
Kul in küntüm tühibbûnellâhe fettebiûnî yuhbibkümüllâhü ve yağfir leküm zünûbeküm, vallâhü ğafûrur rahiym*

Hep Sevilmek İçin Okunacak Güçlü Dua

Eşine karşı soğuk davranan, hakaret eden, başkalarının yanında küçük düşüren bir kocaya karşı kadın bir … ayının ilk … günü … vaktinde temiz bir kağıda aşağıda yazılı ayeti kerimeleri misk ve safran mürekkebi ile yazar veya yazdırıp sol koluna bağlarsa kocası karısını çok muhabbet ve şefkatle sever, saygılı olur hizaya girer ve kabalıktan vazgeçer.
Yazılacak ayetler:
Bismillahirrahmanirrahim
Elham-dülill ahillezi halakas semavati vel ardi ve cealez zulümati ven nuru sümmellezine keferu bi rabbihim ya’dilun ya hayyü ya kayyum. Ya zelcelali vel-ikram. Hasbiyallahü ve ni’mel vekil. Ni’mel Mevla ve ni’men nasir. Ve la havle ve la kuvvete illa billahil aliyyil azim. Ve sallallahü ala seyidine muhammedin ve ilihi ve sahbihi ve selemle.

Kocaya Muhabbet İçin Okunacak Dua

Muhabbet için aşağıdaki duayı tatlı bir şey üzerine veya bir meyve üzerine .. kere okuyup sevdiğine yedir, deli divane olur.
Bismillahirrahmanirrahim
Allahu ekber kul in küntüm tuhibbunellahe fettebiuni yuhhib kümüllahe ve yağfireleküm zunubeküm vallahu gafurun rahim kad şeğafeha hübben ve inne leneraha fiy delalin mürin yuhıbbınehüm ve yuhıbbınehü ezilletin alel müminine e izzetin alel kafirin.

Etkili Geri Getirme Duası Hangisidir

Bir insanı uzaktan getirmek ve muhabbetini celp etmek istersen bu duayı 7 gün her vakit namazdan sonra 7 kere okumalısın. Hiç şüphesiz okuduğun insan deli divane olarak sana gelecektir.
Bismillahirrahmanirrahim
Kul uhiyye ileyye ennehüs temae neferün minel cini fekalu inna semina kuranen aceba yehdi ilel rüşdi fe amenna bih ve len müşrike bi rabbina ehad ave ennehü Teala ceddü rabbina mettehaze sahibeten vela veleda ve ennehü kane yekulu sefiyhüna alallahi şatata ve enna zennenna en len tekulel insü vel cinnü alallahi keziba ve ennenhü kane ricalün minel insü yeuzune bi ricalin minel cini fezadühüm reheka ve ennehüm zannü kema zanentüm en lilen yeb asallahu ehada ve enna lemessessemae fevecedna ha muliet harasen şediden ve şuruba ve enna künna nekudü minha mekaide lisem i femen yestemiil ane yecid lehü şihaben rasada ve bi esmail azim ilinsü ve davetil ceberutu ve bi hakkı ademe nurikel insi ve bi hakkılcinni vel insi ve ila hazihil esmai ve bi hakkı hamim ayın sinkaf ve bi hakkı taha ve bi hakkı esmaillahi Teala ve bihakkı hatemi Süleyman bin davud ve bihakkı kef hayın sad innehü veliyyü ve ilahi ademe ve ilahi seyyide hü ves sultane ademe ya zel celali vel ikram ey nuri nurike ins adem ve bihakkı Mustafa ve bihakkı Zebur in insi adem ve bi hakkıl nebiyi insi adem ve bihakkı yunus insi adem ya azim ve bihakkı İbrahim insi adem ve bi hakık cebrali insi adem ya Allah ya Allah ya Allah ya rahman ya rahman ya rahman ya rahim ya gaffar ya şekur ya halim ya sultan ya subhan ya macid ya vahid ya kahir ya kadim ya hannan ya Mennan ya deyyan ya gufran veya enzellahu mines semai min main fe ehya bihil ardi bade mevtiha ve iza cael insü hazihi sebate bi kudretillahi Teala ve izzetillahi ya zel celali vel ikram allahümme sehirli kalbi (burada tesir etmek istediğinin adını ve anne adını söyle) el acele el acele el acele es saate es saate es saate el vehan el vehan el vehan.

Nişanlıya Kendini Sevdirme Duası

Birinden sevgi görmek için aşağıdaki duayı okumaya yedi gün devam edilir ayrıca bu ayetler ve duası bir kağıt üzerine yazılıp taşınılmalıdır. Bu ayetleri her gün okuyan ın dilekleri kabul buyrulur. Okumadan önce temiz abdest alınmalı 7 kere estağfurullahel azim ve 11 kere salavat ve 3 ihlas 1 fatiha okuyup Peygamber Efendimize ve Ahmed Fakirullahın ruhlarına bağışlanmalıdır. Tecrübe edilmiştir, gaflet olunmasın.
Bismillahirrahmanirrahim
Elhamdülillahi ellezi cealel kurane şifaen likülli elim ve cealel ediatel masurete sebeben lisıhhati külli sekim. Vessalatu vesselamü ala seyyidina Muhammedin ve alihi ve sahbihi ecmain ve salli ala cemil enbiyai vel mürselin vel evliyai ves salihin bi hürmetil kuranil mübin.
Bismillahirrahmanirrahim
Elhamdülillahi rabbil alemin errahmanirrahim maliki yevmiddin iyyake nabüdü ve iyyake nestain ihdınas sıratal mustakim sıratellezine enamte aleyhimgayril mağdubi aleyhim velad dallin
Bismillahirrahmanirrahim
Elif lam mim zalikel kitap la raybe fih hüden lil muttakin ellezine yüminune bil gaybi ve yukımunes salate ve mimma razaknahum yunfikun vellezine yuminune bima ünzile ileyke vema ünzile min kablik ve bil ahreti hüm yukinun (üfle) ve ilahüküm ilahün vahid la ilahe illa hüver rahmanür rahim elif lam mim allahu la ilahe illa hüvel hayyül kayyum la te huzühü sinetün vela nevm lehü ma fis semavati vema fil ardi men zellezi yeşfeu indehu illa biiznih yalemu ma beyne eydihim bima şae ve sia kür siyyühüs semavati vel ardi vela yeuduhü hıfzuhüma ve hüvel aliyyül azim
La ikrahe fiddiyni kad tebeyyener rüşdü minel gay femen yekfur bittaguti ve yumin billahi fekadis temseke bil urvatil vuska lanfisame leha vallahu semiün alim allahu veliyyüllezine amenu yuhricühüm minez zulumati ilen nur vellezine keferü evliyau hümüt tagutü yuhricunehüm minennur ilaz zulumati ulaike ashabun narihüm fiyeha halidun
İnne fiy halkıssemavati vel ardı vahtilafilleyli ven Nehar vel fulkilleti tecri fil bahri bima yenfünnase ve ma enzelallahu minesemai min dain feehya bihilarde bade mevtiha ve besse fiha minkülli dabbetin ve tasfirirriyah i ves sehabil müsehhiri beynessemai velardi leyaytin li kavmin yakilun
Şehid Allahu ennehü la ilahe illa hu vel melaiketü ve ulul ilmi kaimen bil kist la ilahe illa hüvel azizül hakim inneddiyne indellahil İslam kulullahümme malikel mülki tutil münke men teşau ve tenziül mülke mimmen tesau ve tuizzü men teşau ve tuzillü men teşau biyedikel hayr inneke ala külli şeyin kadir tulicül leyle fi nehari ve tulicün nehare filleyli ve tuhricül hayye minel meyyiti ve tuhricül meyiti minel hay ve terzuku men teşau bigayri hisab
Amener resulü bima ünzile ileyhi min rabbihi vel muminun küllün amene billahi ve melaiketihi ve kütübihi ve resulihi la nuferriku beyne ehadin min resilih ve kalu se mina ve atana gufraneke rabbene ve ileykel masir la yukel lifulla hu nefsen illa vusaha leh ama kesebet ve aleyha mektesebet Rabbena tuahizna in nesina ev antana Rabbena veya tehmil aleyna isran kema hameltehü alellezine min kablina Rabbena vela tuhammila ma la ta kate lena bih vakfu anna vağf irlena verhamna ente Mevlana farsurna alel kavmil kafirin.
Sümme enzele aleyküm min badil ğammi emeneten nuasan yağşa taifeten minküm ve tagifetün kat ehemmethüm enfusuhüm yezunnune billahi gayrel hakkı zannel cahiliyeti yekulune hel lena minel emri min şeyin kul innelemre küll ehü yuhrune fiy enfusehüm ma la yebdune leke yekulune lev kane minel emri şeyün ma kutilna nahun kul lev küntüm fi huyutiküm leberellezine kütibe aleyhimül katlü ila meda ciihim de liyebteliyyallahu ma fiy suuiküm veliyumeh hise ma fiy kuluhiküm vallahu alimün bizatissudur
Ve in yemseskallahu bidurrin fela kaşife lehü illa hüve vein yemseskallahu bihayrin fehüve ala külli şeyin kadir inne rabbekümullahullezi halakassemavati velardı fiy siddeti eyyamin sümmes heva alel arşi yğşilleyle nehare yetlubuhü hasisa veşşemse velkamere vennucume müsehheratü biemrihi ela lahülhalku velemrü tebarekallahu rabbül alemin ud u rabbeküm tederruan ve huyfe innehü la yuhibbül mutedin vela tufsidü filardı bade islahiha ved uhj havfen ve tamaan inne rahmet allahi karibün min el muhsinin
Kul yusibena illa ma keteballahu lena hüve Mevlana ve alallahi feleyetevekkel il müminun lekad caeküm resul’ün min enfuseküm azizün aleyhi ma anittüm hafisün aleyküm bil muninine raufun rahim fein tevellev fekul hasbiyallahu la ilahe illa hu aleyhi tevekkeltü ve hüve rabbül arşil azim (üfle)
Ve in yemseskallahu bidurrin fela kaşife lehü illa hüve ve in yuridke rihayrin fela radde li fazlihi yusibi bihi men yeşa u min iradihi ve hüvel gafururrahiminni tevekkeltü allahallahi rabbi ve rabbiküm ma min dabbetin illa hüve ahizün bina siyatiha inne rabbi ala sıratın müstakim vema lena ella netevekkel alallahi ve kad hedena subulena ve lenasbirenne ala ezeytumune ve alallahi fele tevekkelil xxx kulud ullahe evid urrahmane eyyamen ted u felehül esmaül Hüsna vela techer bi salatike ve la tuhafit biha yebteği beyne zalike sebila
Ve külil hamdülillahillezi lem yettehiz veleden ve lem yekün lehü şerikün fil mülki ve lem yekün lehü veliyyün minezzulli ve kerbirhü tekbir afete alallahül melikül hak la ilahe hüve rabbül arşil kerim ve men yedu mealla hi ilahen ahare la burhane lehü bihi feinnema hasibühü in de dabbihi innehü la yuflihul kafirun ve kul rabbi ğafir ver ham ve ente hayrürrahimin
Ve keeyyin min dabbetin la tahmilü rızkallahu yerzukuha ve iyyaküm ve hüvessemiül alim ma yeftehıllahu linnasi min rahmetin fela mümsike lera ema yumsik fela mürsile lehü min badihi ve hüvel azizül hakim ve lein seeltehüm men halakassemavati vel ardi le yekulunnellahu kul efere eytüm mat ed un emin dunillahi in eradeni allahu bidurrin hel hünne mümsikatü rahmetihi kul hasbiyallahu aleyhiyetevekkil mütevekkelun
Felillahi rabbessemavati ve rabbel ardi rabbel alemin ve lehül kibriyau fissemavati vel ardi ve hüvel azizül hakim lekad sadakallahu resulehür rüya bil hakkı leted hulunnel mescidil haram inşaallahu aminine muhalliki ne ruuseküm ve mukassirine la tehafune efalime ma lem talu feceale min zalike fethan kariba hüvellezi besele resulehü bilhüda ve dinil hakkı liyuzhirehü aleddini küllihi ve kefa billahi şehida Muhammedun Resulullah vellezi ve meahu eşiddahu alel küffar ruhamau beynehüm terahüm rukkian sücceden yerteğune fazlen minallahi ve rıdvanen simahüm fiy vucuhehüm min esaris sucudü zalike meselehüm fittevrate ve meselehüm fil İncil kezer in ehrece sey ahu fe azarehu festağleze festeva ala sukihi yucibüz zürrae liyağize bihimül küffar ve adallahullezine amenu ve amilus salihati minhüm mağfireten ve ecren azima
Ya measerel cini vel insi inistetatüm en tenfuzu min aktarisemavati vel ardi fan fuzu la tenfuzune illa bi sultan febieyyi alai rabbiküma tukezziban yurselu aleyküma şuvazun min narin ve nahusun fela tentasiran fer ieyyi alai rabbikuma tukezziban
Bismillahirrahmanirrahim
Vessaffati saffa fezzacirati zecra fettaliyati zi zikra inne ilaheküm levahid rabbüssemavati vel ardi ve ma beynehüma ve rabbül meşarik inne zeyyenessemaed dünya bi ziynetinil kevakib ve hıfzan min kulli şeytanin marid la yessemmeune ilel melail ala ve yukzefune min külli canib duhuran ve lehüm azabun vasıb illa men hatıfel hatfetefe et baahu şihabun sakıb festeftihim ehüm eşşedü halkan inna halaknahüm min tınin lazıb
Bismillahirrahmanirrahim
Sebbehe lillahi ma fissemavati vel ardi ve hüvessemiül azizül hakim lehü mülküssemavati vel ardi yuhyi ve yümit ve hüve ala külli şey in kadir hüvel evvelü vel ahirü vezzahirü vel batın ve hüve bi külli şey in alim hüvellezi halakassemavati vel ardi fiy setteti eyyamin sümmes teva alel arşi yalemu ma yelicü fil ardi ve ma yahrucu min ha vema yünezzilü minessemai vema yarucu fiyha ve hüve meaküm eynema küntüm vallahu bima tamelune basirlehü mülküsse semevati vel ardi ve ilallahi turceul umur
Lev anzelna Hazal kurane ala cebelin lereeytehü haşian mütesaddian min haşyetillah ve tilkel emsalu-nadribuha linnasi lealehum yetefekkerun huval lahüllezi la ilahe illa hu alimül gaybi veşşehadetü hüver rahmanur rahim huvallahüllezi la ilahe illa hüvel melikül kuddusüs selamül mü minül hümeyminül azizül cebbarül mütekebbir subhanallahu amma yüşrikun huvallahül halikul bariül musavvirül ehül esmaül Hüsna yusebbihü lehü m afis semevati vel ardi ve hüvel azizül hakim
Ve ennehü Teala ceddü rabbina mettehaze sahibe ten vela veleda ve ennehü kane yekulü sefiyhüna alallahi şetata (üç kez oku)
Fesubhanallahi hiyne tumsune ve hiyne tusbihul ve lehül hamdü fissemavati vel ardi ve aşiyyen ve hıyne tuzhirun fe subhanellezi biyedihi melekütü küllü şey in ileyhi turceun fe subhanehü ve Teala amma yekulunez zalim ne uluvven kebira subhane rabbike rabbil izzeti amma vesifun ve selamun alel mürselin velhamdülillahi rabbil alemin
Bismillahirrahmanirrahim
Kul huvallahu ehad allahus samed lem yelid ve lem yuled ve lem yekün lehü küfüvven ehad
Bismillahirrahmanirrahim
Kul euzü bi rabbil felak min şerri ma halak ve min şerri gasıkin iza vekab ve şerrin neffasati fil ukadi ve min şerri hasidin iza hased
Bismillahirrahmanirrahim
Kul euzü bi rabbin nas melikin nas ilahin nas min şerril vesvasil hannas ellezi yuvesvisü fi sudirinnas minel cinneti ven nas.
Eşraka nurillahi ve zahere kelamullah ve sebete emrullah ve nefeze hükmüllah isteantü billah ve tevekkel tü alallah maşa allahu la havle vela kuvvete illa billah tahassantu bi hafiyyi lutfillah ve bi Lütfi sun ilah ve bi-cemilissirillah ve biazimizikrillah ve bi kuvveti sultanillah deheltü fiy künfillah vestecertü bi resulillahi sallallahu Teala aleyhi ve selem bereati min havlike ve kuvvet ive esteantü havlillahi ve kuvvetihi allahümme isturni fiy nefsi ve dini ve ehli ve mali ve veledi bi site rikellezi seterte biha zatike fela aynün terake vela yedun tasilü ileyke ya rabbel alemin ıhcubni anil kavmiz zalimin bi kudretike ya kavi ya metin vesallallahu ala seyyidina Muhammedin hatemen nebiyyin ve ala alihi ve sahbihi ecmain ve sellimu teslimen kesiyren ila yevmiddin vel hamdülillahi rabbil alemin
Allahümmebitela lui nuri behai hucib arşike min ada i ihtecebtü ve bi satvetil ceberuti mimmen yekuduni istetertu ve bituli havli şedidi kuvvetike min külli şeytanin tahassantü ve bi deyyumi kayyumi ebediyyetike min külli şeytanin isteaztü ve bi meknunussırrı min sırrı sırrike ve min külli hemmin ve gammin tehallestü ya hamilel arş arş an hamaletil arş ya şedidel batş ve ya habisel vahş ehbis anni men zalemeni vağlib men salebeni keteballahu le eğli bene ene ve resulü innellahe kaviyyü aziz
Allahümme inni eselüke bi sırrız zati ve bizatiz sırrı hüve ente la ilahe illa ente ihtecebtü binurillahi ve bi nuri arşillah ve bi külli ismullah min aduvvi min aduvvillah ve min şerri min halakallahu bi mieti elfin la havle vela kuvvete illa billahhatemtü ala nefsi ve dini ve ehli ve mali ve veled ive cemi i ma ata ni rabbi bi ha emallahil kuddusül maniüllezi hateme bihi aktarissemavati velardi hasbünallahu Teala ve nimel vekil (üç kez ) ve sallallahu ala seyyidina muhammedin ve alihi ve sahbihi ve selem Allahu ekber Allahu ekber Allahu ekber bimillahi ala nefsi ve dini bimillahi ala ehli ve mali bismillahi ala külli şey in ata ni rabbi bismillahi hayrel esmai Bismil lahillezi la yedurru mea ismühü şey ün fil ardi vela fis sema ve hüvessemiül alim bismillahi iftatatahtü ve alallahi tevekkeltü allahü rabbi vela üşrükü bihi şey en allahümme inni es elüke min hayrikellezi la yutihi gayrüke azze ca rükeve celle senaüke vela ilahe gayrüke ihfazni min külli zi şerrin halaktehü vahteru zubike minhüm ve ukuddimü beyne yedeyye
Bismillahirrahmanirrahim
Kul huvallahu ehad allahüs samed lem yelid ve lem yuled ve lem yekün lehü küfüven ehad
Ve min halfi misle zalike ve min fevki misle zalike ve min tahti misle zalike
Bismillahi ala nefsi ve ehli ve mali allahümme reddini bima kazayteli ve afini bima erkayte hatta la uhub bü tacile ma ehharte vela tahire ma accelte ya latifül Lütfi bilutfikel hafiyyi ya kadir eselüke bikudretike elleti isteveyte biha alelarşi felem yalem e larşi eyne müstekarrüke ya halim ya alim ya aliyyü ya azimü ya hayyu ya kayyumu ya Allah elif mim sad kef ha ya ayn sad hamim ayn sin kaf tahassantu billahil azim tenassartu billahil kerim.

Erkeklik Bağını Çözme Duası

Karısına karşı bağlı olan erkeği bu tahammülü zor dertten kurtarmak için bu ayeti temiz bir kağıda yazıp sağ koluna bağlayın. Yazılacak ayet budur:
Bismillahirrahmanirrahim
Allâhü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm, lâ te’huzühû sinetün velâ nevm, lehû mâ fis-semâvâti ve mâ fil-ard, men zellezî yeşfeu ındehû illa bi iznih, ya’lemü mâ beyne eydîhim ve mâ halfehüm, ve lâ yühîtûne bişey’in min ılmihî illâ bi-mâ-şâ-e vesia kürsiyyühüs semâvâti vel-ard, ve lâ yeûdühû hifzuhüma, ve hüvel aliyyül azîm*
Ve yine temiz bir kağıda bu ayetleri yazıp sol koluna bağlayın.
Bismillahirrahmanirrahim
Lev enzelna hazel kur’ane ala cebelin lereytehü haşian mütesaddian min haşyetillah ve tilkel emsalu nad rabuha linnasi leallehüm yetefekkerun huvallahüllezi la ilahe illa hu alimül gaybi veşşehadeeh hüver rahmanürrahim hüvallahüllezi la ilahe illa hu el melikül kuddüsül selamül müminül müheyminül azizül cebbarül mütekebbir subhanallahi amma yuşrikun huvallahül halikül bariül musavvirü lehül esmaül Hüsna yusebbihü lehü ma fissemavati vel ardi ve hüvel azizül hakim hüvel evvelü vel ahir üvez zahiru ve batın ve hüve bi külli şey’in alim.
Ve bir yumurtayı iyice katı pişirip yarısına bu ayeti yazın.
İza cae nasrullahi vel feth ve reeytennase yedhulune fiy dinillahi efvaca.
Diğer yarısına bu ayeti yazıp tam ortasından kadının saçı ile ikiye bölün.
Fesebbih bihamdi rabbike vestağfirhü innehü kane tevvaba

Sevdiğim Kişiyle Muhabbetimi Artırma Duası

Dilenen kişi veya kişiler arasında Muhabbet için bir elma üzerine 77 defa Kevser suresini okuyup mahbubuna yedirirse deli divane olur. Bu işlem özellikle eşlerin çok sık tercih ettikleri uygulamalardır. Çiftlerin birbirleriyle iyi geçinmeleri için oldukça etkilidir.

Boşananan Eşi Geri Getirme Duası

Sevdiğiniz ya da eşiniz sizden uzakta ise öncelikle bir odada yalnız oturup niyetiniz üzerinde yoğunlaşarak
71 defa inna atayna suresini okuyacaksınız.
Bunu 14 gece devam ettirip 15 gece 1001 defa okuyacaksınız dilediğiniz kim ise ona aşkınızla tesir edip ayağınıza getirisiniz.

Eşimin Kalbini Kazanma Duası

Sevilenin sevgisini kazanmak, muhabbet için okunacak dualardır. Herhangi bir cuma sabahı sabah namazı sonrası Salavat, Yasin suresi sonra bu okunur.
Liyünzira men kâne hayyen ve yehıkkal kavlü alel kâfirîn. Evelem yerav ennâ halaknâ lehüm mimmâ alimet eydâna enâmen fehüm lehâ mâlikûn. Ve zellelnâhâ lehüm feminhâ rakûbühüm ve minhâ ye’külûn. Ve lehüm fîhâ menâfiu ve meşâribü efelâ yeşkürûn. Vettehazû min dûnillâhi âliheten leallehüm yünsarûn. Lâ yestetîûne nasrahüm ve hüm lehüm cündün muhdarûn. Felâ yahzünke kavlühüm innâ na’lemü mâ yüsirrûn. Evelem yerav insânü ennâ halaknâhü min nutfetin fe izâ hüve hasîmün mübîn. Ğayril mağdûbi aleyhim veladdâllîn. Yâ kâdiru ya azîzü yâ mü’minu yâ müheyminu yâ zâhiru yâ kebîru ecib yâ Kesfeyâîl ente ve huddâmeke miner rûhâniyyeti vel ardiyyeti ve ente yâ meymûn sâmian mutîan bi hakki ğayril mağdûbi aleyhim veladdâllîne âmîn. Ve bi hakkil azîzil kebîril müteâli ve bi hakkil melikil ğâlibü aleyküm emruhu zedzağ ve bi hakki lahhattîl limukfencil fevekaal hakku ve batale mâ kânû ya’melûn. Ve aksemtü aleyküm yâ yezağ yâ hakhâîl ”sehhirlî kulûbe cemîa benî âdeme ve benâti Havvâ” bi hakki ve bi hürmeti seyyidike yeza’sendeyûşin. ardından yine bir defa bu dua okunur.
Allâhümme sehhirlî kalbi fülân ibni fülânete alâ mehabbetî fülânete binti fülânete bi hakki ve bi hürmeti sûreî yâsîn bi hakki ve bi hürmeti seyyidike yeza’sendeyûşin. İkinci duada isimler zikredilir okumaya başlamadan önce salavatı şerife okuyun selametle.

Dileklerimin Kabul Olmasını İstiyorum

Yedi gün oruç tutulur. Bu esnada hayvani gıdalardan, soğan ,sarımsak gibi fena kokulu şeylerden sakınılarak riyazat yapılır. Gecenin yarısı geçtikten sonra iki rekat namaz kılınır. Ondan sonra 66 defa “Allah, Allah” diye zikredilirse Cenab-ı Hakk onun için bir melek vazifelendirir. Bütün işlerinde kendisine yardımcı olur.

Erkek Arkadaşımın Benimle Evlenmesi İçin Dua

Herhangi meşru ve hayırlı bir maksat ve emelin temini husulü, müptela bulunduğu bela ve felaketin def ve zevali niyetiyle adap ve şeraitine riayet ederek sıdk-ü ihlası tamme ile sülüsi ahiri leylde esmayı celileyi hünsayı diz üzerine oturup kıbleye müteveccihen 41 defa okuyan ve sonra degahı kadı’l hacetten dua ve niyaz eden biiznillahi tala maksud ve emeline nail olmakla karir-ül ayn olur.( kırattan evvel gusül edilir ise daha iyidir.)

Nişanlımın Çok Sevmesi İçin Hangi Dua Okunur

Bu öyle bir hazinedir ki, Kur’an-ı Kerim’deki bütün surelerin sırlarını ihtiva etmektedir. Her ne niyet ile okunursa biiznillah yerine gelir. O kimseye karşı herkes saygı duyar, güvenir ve herkesin sevgilisi haline gelir. Okuyan kimsenin düşmanı perişan olur. Ulaşmak istediği her şeye kolayca ulaşır.
Bismillâhirrahmânirrahıym* Bismillâhil müheyminül azîzül kâdir* Ecmelü külli şey’in ve hüve nâsırî* Kâf* Cîm* Nûn* Sâd* Ünsurnî fe inneke hayrun nâsırîn* Veftah lî fe inneke hayrul fâtihıyn* Vağfir lî fe inneke hayrul ğafirîn* Verhamnî fe inneke hayrur râhımîn* Vehdinî ve neccinî minel kavmiz zâlimîn* Elif lâm mîm* Tâ sîn* Hâ mîm ayn sîn kâf* Meracel bahrayni yeltekıyân* Beynehümâ berzehun lâ yebğıyân* Es’elüke bihâ ve bil âyâti ve bil esmâi küllihâ ve bil a’zami minhâ en tec’alel lâme tav’a yedeyye vel elifel hâkime aleyye ven nüktate vuslaten minke ileyye* Êhûnün* Kâfün* Edümme* Humme* Hêün emîn* Fel hukmü hukmük* Vel emru emruk* Ves sirru sirruk* Ve lâ ilâhe ğayruk* Ve entel melikül hakkul mübîn* Tâhâ* Yâsîn* Nûn* Kâf* Sâd* Tâ sîn* Tâ sîn mîm* Elif lâm mîm* Elif lâm râ* Elif lâm mîm râ* Elif lâm mîm sâd* Kêf hâ yâ ayn sâd* Hâ mîm* Vallâhü min verâihim mühıyt* Bel hüve kur’ânün mecîd* Fî levhın mahfûz* Ve lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhil aliyyil azıym*

Sevgilimle Kavuşmak İçin Okunacak Dua

El-vârisü, el-baîsü
Bu isimler ibret ve tasdik manalarını ifade ederler. Cenab-ı Hakk’ın kudretinin eserleri, her şeyi yoktan var edişi, her şeyde bir diğer şey için ilgi bulunuşu ve her şeyin birbirlerine emanet oluşlarının sırları da, bu isimlerin manasında sır olarak bulunmaktadır. Bahsi geçen şeylerin sırrına vakıf olmak isteyen kimselerin de bu isimlerle Cenab-ı Hakk’ı bol bol zikretmeleri gerekmektedir. Ayrıca dilediğiniz kişiye kavuşmak için okuma yapılabilir.

Sevdiğimin Bana Güvenmesi İçin Dua

Eş-şehîd
Bu ism-i şerif, içinde bulunulan karmakarışık hali düzeltmek, batıldan hakka dönmek ve iyi hal kazanmak için vasıta kılınır. Bu gruba giren isimler, derece ve değerleri itibariyle, emsalleri bulunan isimler arasında üstün bir yer işgal ederler. Bu grup, derdi olan, her hususta kendisini yalnız sanan ve bu durumda daima boynu bükük olarak Allahü Teala’ya teveccühte bulunan kimselerin devamlı olarak zikrettiği ve dualarına vesile kıldığı isimlerdir. Birinin size bağlanması için hergün 333 kere zikredin.

Ailemi Sevdiğimle Evlenmeye İkna Etme Duası

El-Melikü celilesini Vird edinenler, devamlı okuyanlar dünyevi ve uhrevi yüce mertebelere ulaşırlar. Herkes tarafından sevilir, sayılırlar.
Sabah namazından sonra 120 defa okumayı adet edinenler, fakirlikten kurtulurlar. Sıkıntı çekmezler. Zeval vaktinde 100 defa okuyan stresten kurtulup kalp huzurunu elde eder.

Eşimin Muhabbetle Yaklaşması İçin Dua

İsminden de anlaşıldığı üzere muhabbet olması ve var olan muhabbetin artması içindir. Dilenen kişi veya kişiler arasında muhabbet için yapılan işlemlerdir. Duası;
Bismillahirrahmanirrahim.
Rabbene’ftah beynenâ ve beyne kavminâ bi’l-hakkı ve entel hayrü’l-fâtihin. amin.

Küs Olan Eşimin Benimle Barışması İçin Dua

Aşağıda yer alan Ayet-i kerimeler, isminden de anlaşılacağı gibi sevgi ve muhabbet kazanmak, gönül almak için okunmaktadır. Dargınların kimselerin barışması için; geçimsiz ve huzursuzların, birbirlerini sevmeyen eş, arkadaş, aile veya dostların birbirlerine şirin ve sevimli görünmeleri için; karşı tarafı tesir altına almak, dost olmak ve dost bulmak için, şeref itibar kazanmak için okunan dualardandır.
Duanın Arapça Okunuşu;
Eüzü billahi mine’ş-şeytani’r-racim- Bismillâhirrahmanirrahim. Elhamdu lillâhi leke ya Allahu (filanın) gönlünü bana dost kıl. Elhamdülillah! Ya Allah! (filanın) gönlünü çevirgel. Bi-hakkı La ilahe İllallahü Muhammedü’r-Resulullah. Ya Rab sen ol Şanı büyük Allah’sın ki, sen yedi kat gökleri ve yerleri yarattın. Ya Rab senin izzetin hürmeti için filanın gönlünü ve canını ve yedi kat endamını ve cevabını ve iradesini ve kararını bana çevirgel, gayrilerinden gönlünü ayrı kıl. Ahiyyen, Şerâhiyyen esbâvüsin bi-Hürmeti Hızır (a.$) (filanın gönlünü) bana dost kılıvergil. İlahi bi hürrneti Hüve’l Hlayyü’l Kayyum. . Lailâhe illa Hu için ve 99 Esmaü’l -Hüsna hürmeti için bizi sevindirgil. Bi-Hürmeti Tevrat ve bi-Hürmeti Zebur ve bi-Hürmeti incil ve bi-hürmeti Fürkani’l-Azim ve Kur’an-ı Kerim ve Suhuf-i İdris(a.s) ve bi-hürmeti Âdem (a.s) ve bi-hürmeti cemii’l-Enbiya-i ve’l-Mürselin.
İlahi senin lütfun için ve senin in’ amın için ve senin ihsanın için. İlahi nuriyyet sözleri ve kelimeleri harfleri hürmeti için ve rukûda ve sucûdda 5 vakit namazda ve Ramazan ayında çekilen tespih-ler hürmeti için. Ve sübhaneke’llahümme ve bi Hamdike Ebced harfleri hürmeti için Kunut duaları ve Teşehhüd duası hürmeti için (filanın) gönlünü ve canını ve aşkını ve muhabbetini bana çevirgel ,sen rast getir.
Bi-Hürmeti “Adem Safiyyullah ve bi -Hürmeti Nuh Neciyyullah ve bi-Hürmeti İbrahim Halilullah ve bi-Hürmeti Musa Kelimullah ve bi-Hürmeti İsa Ruhullah bi -Hürmeti Muhammed Mustafa Sallâlahu Aleyhi Vesellem Habibullah. İlahi 124 bin peygamberler hürmeti için (filanın) gönlünü ve canını ve aklını ve fikrini bana dost kıl; benim aşkımdan bi-karar kılıvergil . Murtaza vel-Mücteba, ya Mahmud ya Mennanu ya Hannanü ya Deyyanü ya Hayyü ya Kayyümü ve ya Cebbar.
İlahi 124 bin enbiya-i ve’l-Mürselin ve evliyalar hürmeti için (filanın) gönlünü bana çevirgil. İlahi! Musa (a.$)’ın iki gözü ve yüzü hürmeti için esrarı Muhammed ve Muhammed’in savmı ravzası ve hilyesi ve berâtı ve miracı ve kıyamı ve kuû’ di ve sucûdi ve gaziler hakkı için… İlahi Mü’minin ve Mü’minat, Müslimin ve Müslimat hürmeti için… İlahi müşfik gönüller hürmeti için (filanın) aklına, gönlüne ve gözüne beni şirin ve mahbub kılıvergil.
Ya Ğani ya Muğni bi-hürmeti Kitab-ı malûm zemekanide ise bi-karar kılıvergil. İlahi senin sırrın için ve Sübhani Devranı hürmeti için Zünnun-i Misri ve Fethi Mehdi Musalli ve ve Ahmed Turani ve Meş’ar-i Sellem hürmeti için. İlahi Maruf Kerhi ve Cüneyd-i Bağdadi hürmeti için. İlahi Şeyh Şibli ve İmamı Gazali hürmeti için, İlahi Abdülmuttasıl, İlahi İbni Hallaç Mansur ve Hac ve Ebulleys ve Veysel karani ve Şeyh Muhammed hürmeti için. İlahi Hasan Basri ve Hadibi Acemi hürmeti için. İlahi imanlı kullar, âbidler ve sadıklar ve mü’minler hürmeti için sen bendenin hacetini reva eyle bi-Hürmeti “İnnema emruhü izâ erâde şey’en en yeküle lehıl kün fe-yekün. Fe-Sübhane’llezi bi-yedihi melekütü külli şey’in ve ileyhi Türceün.” İlahi, “Yevme la yenfe’u mâlün ve La benüne illa men etellâhe bi-kalbin selim.” Bi-Hürmeti Hazihi’l-Ayeti’l-Kerim, (filanın) gönlünü ve canını bana çevirgil ve kalbini gayrilerden ayırgil.
İlahi cümle mahlükat arasında ve has ve am arasında sözümü makbul ve âlem halkını bana musahhar eyle. Beni şirin ve taliimi kuvvetli ve hürmetli eyle ve bütün Mü’minler arasında sevimli eyle. Bi-Hürmeti Ebu Bekir, Ömer, Osman, Ali rıdvanüllahi teâlâ aleyhim ecmain. İlahi bi-Hürmeti Hızır, İlyas, Hamza ve Abbas ya Müseb-bibel-Esbab ya Müfettihat-’Ebvab ya Kadiyet-Hacat ya Mukilel’aserati ya Mukallibel-Külübi vel Ebsar. (Filanun) Gönlünü bana dost kılıvergil.
Ya ilahel-Evveline ve’l-Âhirin; “İyyake na’budü ve iyyake nestein ” ve bi-Hürmeti “Sübbühun Kuddusün Rabbüna ve Rabbül-Melâiketi ve’r-Ruh. Ve bi-Hürmeti Cebraile ve Mikaile ve israfile ve Azraile aleyhümüsselamü ve bi-Hürmeti Mekkete ve Medinete maallahü ala ve bi-Hürmeti ” Kâf Hâ Yâ Ayın Sâd” ve “Ha Mim Ayın Sin Kaf ve bi-Hürmeti “Yasin vel-Kuranil-Azim inneke leminel-Mürseline, Ala sırati’m-Müstakim” ve bi-Hürmeti “Sümün Bükmün Umyun Fehüm La Ya’lemûne; Summün Bükmün Umyün Fehüm La Yubsirûn.” Ve bi-Hürmeti “femen kane minküm meridan ev bihi ezen min resihi fe fidyetün min siyamin ve sadakatin ev nüsükin fe iza emintüm femen temettea bi-Hürmeti ile’l-Hacci.
” Bisraillahirrahmanirrahim. Rabbiğfirli ve hebli mil-ledünke rahmeten inneke ente’l-Vehhab. Birahmetike ya Erhame’r-Rahimin. Ve’l-hamdülillahi Rabbil-Âlemin.

Medyum Yasin hoca