Mumla Aşk Büyüsü Duası Nasıl Yapılır?

Mum Büyüsü İle Sevgiliyi Aşık Etmek

Bir Cuma gecesi, 1 beyaz adak mumu yakın. Onu, cam bir bardağın ya da kavanozun içine koyun. Mumun alevinin içinde, sevdiğiniz kişinin yüreğinin yandığını düşünün. Bardak veya kavanozun da o kişinin göğsünde olduğunu hayal edin. Aleve bakarken, alevin yükselmesini sağlayacaktır. Aleve bakarken: ‘’Ve elgaytü aleyke mehebbeen minni’’ … kez tekrarlayın. Sevgilinizi alevin sıcaklığıyla yandığını hayal edin ve niyetinizi şu şekilde yapın: ‘’Bu aşkımın alevi, senin kalbinde yansın, her şeyinle benim ol’’ Bu işlemi sevdiğinizden haber alıncaya kadar tekrarlayın. Her seferinde mumum kendi kendine sönmesini bekleyin.

“Mum büyüsü” aşık etme büyüleri arasında en etkili olanlardan biridir. Asla aşık edilemez denilen insanoğlu bile bu büyü ile aşık edilebilmektedir. Tarihin en eski zamanlarından beri uygulanan bu büyü İslamiyet’te yasak kabul edilmiş, asla yapılmaması gerektiği açıklanmıştır.
Gizli bir büyü çeşididir. Hepimiz tarafınca yapılmaz.

Mum büyüsü neden yapılır?
Birinin içindeki duyguları yönlendirmek ve onun bilincine hükmetmek amacıyla yapılır. İnsanların hiç istemeyeceği birine aşık olmasına yol açar. Mum büyüsü kaliteli kadınların kalitesiz erkeklere aşık olmasına veya bu durumun tam tersinin gerçekleşmesine niçin olabilir.
Bu nedenle mum büyüsü haksızlığa yol açar.
Evliliklerin yıkılmasına da neden olduğu onlarca defa görülmüştür. Bu etkileri yüzünden tarihin her döneminde mum büyüsü insanoğlu tarafınca talep görmemiştir.
Bazı insanlarsa tabi ki bu hataya düşmüş, mum büyüsüne başvurmuştur.
Kişiye özel olarak yapılan etkili Aşk bağlama muhabbet sevgi geri getirme kısmet evlilik ve diğer konularla ilgili sorunlarınızı iletişime geçerek sorunlarınızı dile getirebilirsiniz

Medyum Yasin hoca