Warning: Undefined variable $b in /home/wwwduacom/public_html/wp-content/themes/buyu/inc/custom-header.php on line 57

Warning: Undefined variable $b in /home/wwwduacom/public_html/wp-content/themes/buyu/inc/custom-header.php on line 57

Tartışmamak için Yapılan Dualar

Kavga etmek iyi birşey değildir. Ama malesef zamanında çok sevdiğimiz değer verdiğimiz bir insanın yer geldiğinde fikir ayrılıkları ile karşı karşıya kalmamız durumunda işler ters gidebilir. Genel olarak insanlar farklı farklıdır. İyi gibi görünüp sonradan gerçek yüzünü gösterebilirler. Bu arkadaşımız dostumuz yada sevdiğimiz değer verdiğimiz biri olabilir. Tartışma veya kavga etme gibi durumlar bazen muhtemel olabiliyor.
Kişilerin bu durumlar karşısında çoğu zaman dargınlıklar ve küslükler meydana gelir. Bu durumu düzeltmek aralardaki sorunları ortadan kaldırmak ve herşeyin normal seyrine dönmesi ve araların iyi olması amacıyla yapılan türde farklı çalışmalara yer verilir. Kişi bu durumu düzeltemediği durumlarda destek almak için bilgin ve alim bir medyum hocaya başvurur. Gerekli kontroller yapıldıktan sonra dilek sahibinin isteğine göre çalışmalar hazırlanır. Sonrasında bu dileğin gerçek olması için dua ve esmalar hazırlanabilir. Bunlar kişiye özel olarak yapılmalı ve itina gösterilmelidir.


Warning: Attempt to read property "term_id" on null in /home/wwwduacom/public_html/wp-content/themes/buyu/archive.php on line 29
Medyum Yasin hoca